Pantofi în tendințe la prețuri accesibile

pantofi in tendinte

Nu mai vorbisem de mult despre modă și tendințe, nu-i așa? De curând am dat iarăși o raită pe Zaful.com, de unde am comandat o rochie de vară pentru cumnata mea și o pereche de sandale. Despre rochiile ieftine de la ei noi am mai vorbit aici. Despre pantofi, însă, nu am apucat sa vă povestesc nimic. I-am văzut pe toți când am căutat sandale. Mi-a fost greu să mă abțin și să comand o singură pereche dar, din păcate, stau cam prost cu finanțele în ultima vreme.

Nu știu ce căutați voi, care e genul vostru de încălțăminte dar vă spun eu că este imposibil să nu îl găsiți în acest magazin. Eu m-am gândit să fac o trecere în revistă a modelelor care se înscriu în tendințele anului 2016 și am găsit următoarele:

Pantofi argintii

Nu contează că vorbim de o pereche de sneakers, de balerini, espadrile sau pantofi eleganți cu toc, anul acesta poți spune că ești la modă dacă porți încălțăminte în această culoare. Nu vă sfiiți să îi purtați ziua chiar dacă au un anumit aer de prețiozitate! O pereche de pantofi stiletto argintiul acesta metalic, combinați cu o pereche de boyfriend jeans, sau o pereche de espadrile argintii, purtate cu o rochie casual, sunt ținute absolut perfecte. Iată ce modele de pantofi argintii am găsit la Zaful. Dacă nu vă plac 100% argintii, puteți opta pentru modele care au doar anumite accente metalice: bot argintiu, barete argintii, etc.pantofi argintii

Dacă mă întrebați pe mine, preferații mei sunt cei de AICI pentru că se potrivesc cel mai bine stilului meu casual cu tendințe sport.  

Pantofii cu franjuri

Sunt și ei prezenți în colecțiile multor designeri. Personal, mi se par mult mai purtabili decât cei argintii dar asta ține de fiecare. Botine, ghete, cizme, sandale, pantofi cu toc, toate pot avea franjuri. Evident că franjurii au strict rol decorativ. Cel mai adesea sunt plasați pe zona gleznei sau a călcâiului, așa cum sunt la pantofii de AICI, care mi se pare, de departe, a fi cei mai eleganți. Mi-au plăcut mult și sandalele roșii, cele foarte decupate, din imaginea de mai jos. Bănuiesc că arată superb la o rochie neagră scurtă, cu bareta aceea pe gleznă și cu franjurii lungi peste picior, conferind o notă misterioasă și sexy. pantofi cu franjuri

Pantofii Sporty Oxfords

Aceștia sunt cei mai iubiți din categoria pantofi casual-sport. După cum probabil bănuiți, sunt o combinație între un pantof sport și unul Oxford. Pantofii Oxford, pentru cine nu știe, sunt acei pantofi cu aer masculin care, până acum, se purtau la ținute elegante, de obicei office. Acum, prin combinația aceasta inedită, poți purta pantofi Oxford cam la orice stil vestimentar. Iată cum arată pantofii Sporty Oxford! Personal, mărturisesc că nu prea sunt pe genul meu dar, dacă vă plac, e bine de știut că îi găsiți și pe Zaful.com. pantofi sporty oxfords

Pantofii cu vârf ascuțit

I-am lăsat intenționat ultimii pentru că aici chiar avem diversitate mare de modele. Cred că peste 60% din modelele de încălțăminte de pe site au vârful ascuțit. Nu contează că sunt balerini, botine, sandale, saboți, cizme, ghete, papuci. Toate trebuie să aibă botul ascuțit. Dacă vă avantajează, bineînțeles. Altfel, nu vi-i recomand.

Pantofii cu botul ascuțit pot fi purtați atât la ținute elegante, cât și la cele street glam.  Se potrivesc la fel de bine unei ținute office chic dar și uneia casual, cu jeanși sau fuste din denim. Dintre pantofi, cei mai frumoși sunt cei stiletto, de tipul celor de AICI. Și mai au și detalii metalice! La sandale, îmi plac foarte mult modelele cu vârful ascuțit, foarte decupate și cu prindere cu ajutorul unei funde în jurul gleznei. pantofi cu varf ascutit

Găsiți AICI toate modelele de pantofi de pe site. Prețurile mi se par bune și unele modele chiar nu le-am găsit pe alte site-uri până acum. Produsele au descrieri foarte detaliate și, folosind tabelul de mărimi și urmărind specificațiile fiecărui produs în parte, nu e deloc greu să alegeți măsura corectă.

Aveți în vedere că, la comenzile mai mari de 30$, aveți transportul gratuit prin Poștă și nu uitați să verificați întotdeauna secțiunea reduceri. Eu am luat o rochie cu 16 dolari și prețul ei inițial fusese de 40$. În perioada aceasta au și reduceri speciale, de Ziua Mamei, de până la 80%. Găsiți bluze la prețuri începând de la 6$ și rochii la prețuri începând de la 9$. Să vă mai zic? Mai bine vă las să le descoperiți singuri.

Apropo, nu uitați să îmi spuneți care sunt pantofii voștri preferați de pe site!

Etichete: , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Irina Sima
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Adooor pantofii, dar greu gasesc o pereche potrivita. Sunt foarte lata in varf si gasesc greu ceva care sa-mi placa, sa se potriveasca si sa aiba un pret bun. 🙂
    Vad ca pe Zaful sunt multe produse frumoase. 🙂

    • ghelbere elena
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Pentru viata de zi cu zi prefer pantofii sport, iar cei cu frajuri sunt adorabili.

    • Aida Dolce
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Eu port pantofi eleganti si imi plac si sandalele cu franjuri..cei argintii nu ma incanta..nici incaltamintea sport

    • barbalata mirela
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Imi plac foarte mult pantofii cu toc cui ( cei negri si nu numai 🙂 ) dar acum nu mai pot din cauza coloanei. Pantofii bej sunt draguti si potriviti pt munca.

    • Lamiita P
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Desi gama este foarte diversificata, ma refer in general, eu am ramas ancorata in cateva modele mai din trecutul meu glorios, pe care nu le mai prea gasesc :)) Daca imi place tocul, nu imi place botul si invers. Nu sunt cusurgie dar vreau sa ma si avantajeze, sa imi si placa si sa fie si comozi.

  1. Răspunde

    Vai, vai, vai! Am gasit mai multe perechi care-mi plac. O pereche de sandale albastru marin cu franjuri cu bilute mici. Si inca o pereche de sandale care mi se pare ca seamana mult cu un model de la zara. Pfff… paguba la casa omului :))

    • nicolae claudia
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Oooo, doamne!! Pe toți i-aș vrea! Pantofiorii aia roșii cu șireturi sunt DEMENTIALI!!!

    • dumitrescu elena
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Chiar ai de unde alege,imi plac in general pantofii cu tocul mai gros pentru ca,merge si la pantalon,blugi si dupa preferinte rochite,nu prea port fuste ,iar faptul ca sunt atatea modele su culori este superrrr!

    • Daniela Dodoi
    • 28/04/2016
    Răspunde

    Ador pantofii si ce-i mai frumos la noi femeile ,pantofii pe care ii purtam.

  2. Răspunde

    Când sunt cu Maya prefer încălțămintea sport, când am ocazia aleg pantofii cu toc <3 i-am descoperit recent.

    • Tatiana Sorina
    • 29/04/2016
    Răspunde

    Sunt minunati,eu port mai sport dar ador si cei eleganti.

    • victorita
    • 29/04/2016
    Răspunde

    Eu port mai mult sport, dar nici cei eleganți nu sun de lepădat. 🙂

    • Stoica Claudia
    • 30/04/2016
    Răspunde

    Foarte frumosi , eu port pantofi doar la ocazii

  3. Unoeori imi pare rau ca nu port acelasi numar cu sora mea…. ;)))
    Eu cu 34-35-ul meu (sau sa ii zc 35 spre 34) mai greu.
    Cum revine moda. Avea si ghetute argintii… si cu varful ascutit 🙂

      • cristina
      • 10/05/2016
      Răspunde

      Oricum o dam, bine tot nu este. Tu porti numar prea mic, eu port 39-40 dar am piciorul lat si gasesc greu incaltaminte care sa mi se potriveasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares