Le trimiți La Umeraș și ți le aduc pe umeraș

invers2Toată lumea așteaptă weekend-ul cu sufletul la gură, ca să poată lenevi până la amiază, și tu îți pui, chiar și sâmbăta, ceasul să sune la ora 9 ca să te asiguri că reușești să termini toate treburile casei? În perioada de dinaintea Paștelui, situația este cu atât mai tragică, cu cât se impune și curățenie generală cu spălat perdele, călcat perdele, bătut și frecat covoare, etc. Ca să nu mai vorbim despre cât timp îți ia săptămânal călcatul cămășilor, al pantalonilor și altor piese vestimentare pretențioase. Le băgați în dulap și după 2 zile, când le scoateți, constatați că un duh rău, al dungilor călcate cu atâta trudă, și-a bătut joc de mânecile și cracii pantalonilor pe care le călcasei perfect. Să nu-ți vină să plângi? Să nu-ți vină! Există varianta spălătoriei profesionale.

Moft sau necesitate?

Știu că foarte multă lume consideră apelarea la acesta servicii ca fiind un moft. O fi moft pentru cei care au timpul și energia necesare să se ocupe de haine. Să zicem că lucrezi 10 ore pe zi la birou, mai faci 2 ore pe drum într-un București mereu aglomerat, ajungi acasă, unde trebuie să gătești, să îi ajuți pe cei mici la teme și mai vrei să ai timp să stai și cu soțul sau să te relaxezi puțin cu o baie caldă cu spumă. Când mai bagi la spălat, când mai întinzi haine, când le mai calci?

Asta ca să nu mai vorbim despre covoare. De câta energie ai nevoie ca să te lupți cu el pe scări, să-l duci afară să îl bați și să îl perii? Tot cam atâta energie consumi și ca să îți convingi soțul să facă el asta și ai toate șansele să ți-l aducă înapoi în aceeași stare. Mi se pare mie sau ai nevoie de serviciile unei spălătorii? Știu eu una care o să-ți placă sigur. Nu doar curăță haine și covoare, dar nici măcar nu trebuie să bați drumul să le duci tu la sediul lor. Vin ei și ridică „marfa” de curățat. Se numesc La Umeraș.

atelierulfamiliei.ro

4 motive să apelezi la serviciile unei spălătorii profesionale

1. Câștigi timp și energie

Spălatul, călcatul rufelor și curățarea încălțămintei sunt activități care ne mănâncă foarte mult timp. De multe ori nu mai ai timp liber pentru tine deloc, ajungi la epuizare fizică și psihică încercând să scoți pete sau să faci dunga perfectă unei perechi de pantaloni.

Apelând la o spălătorie gen laumeras, nu doar că nu mai pierzi timp cu astfel de lucruri, dar nici nu trebuie să ieși din casă pentru a duce produsele la curățătorie. Doar plasezi comanda online și cineva de la spălătorie vine și colectează produsele. În 24-48 de ore, tot un angajat al spălătoriei ți le aduce înapoi acasă, spălate, perfect călcate și chiar retușate (acolo unde este cazul). De asta spuneam eu că le trimiți La Umeraș și le primești pe umeraș, Timpul câștigat îl petreci cum vrei tu: citind o carte, ieșind cu prietenele în oraș, mergând la sală sau la salon.

2. Nu mai investești în detergenți scumpi

Pentru rufe albe ai nevoie de un anume tip de detergent și chiar și de înălbitor. Pentru haine colorate îți trebuie alt detergent. Pentru hainele negre n-ar fi rău să ai un alt detergent special. Mai adaugă pe listă și un produs special pentru hainele delicate, un produs de scos pete de pe haine colorate și un balsam de rufe. Cât te costă? Nu mai bine le lași pe mâna profesioniștilor de la curățătorie?

3. Prelungești viața hainelor și a încălțămintei

Nu ți s-a întâmplat niciodată să bagi un pulover la spălat și să îl scoți mai mic (intrat la apă) sau total deformat? Dar să speli gențile și pantofii cu detergent inadecvat sau să le zgârii cu vreo periuță? La o spălătorie profesională nu se poate întâmpla așa ceva. Acolo se folosesc programe speciale de curățare uscată pentru textilele pretențioase și angajații știu exact ce soluții și metode trebuie să folosească pentru a curăța încălțămintea și accesoriile.

4. Arăți mereu ca scos din cutie

Odată spălate, hainele trec prin secția de călcat. Aici nu sunt doar perfect călcate, ci sunt și tratate cu soluții speciale care fac ca dungile să reziste. Nici un duh rău din dulap nu va putea să le strice! De fapt, dacă preferi să le speli acasă, poți apela la serviciile La Umeraș numai pentru călcat. În plus, dacă ai un nasture sau un fermoar de cusut sau alte retușuri de acest gen, se poate rezolva tot aici. Astfel, ai mereu un look impecabil, fără nici cel mai mic efort.

Mi se pare mie sau, cel puțin în cazul hainelor delicate, este mai rentabil să le duci la această curatatorie haine, în loc să le distrugi acasă sau să le speli de 3-4 ori pentru că nu ies așa curate cum ar trebui? Mie îmi place de ei, mai ales că vin să-ți ia covorul direct din apartament, să ți-l ducă la sediu și să ți-l aducă înapoi, curat, fără să fii nevoit să plătești manevrarea și transportul lui și fără să pierzi tu însuți timp și energie ca să li-l duci.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Stoica Claudia
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Încă nu am apelat la aceste firme dar nu se știe niciodată cand ai nevoie , mulțumim frumos

    • Rox
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Apelez la astfel de servicii pentru a curata haine pretentioase si care m-au costat ceva. Nu pot risca sa le stric spalandu-le de mana sau bagandu-le la masina de spalat. Iar in ceea ce priveste covoarele sau alte articole voluminoase, cu atat mai mult. Sa ne facem si noi viata mai usoara, nu?:P Multumesc pentru articol!

    • nicolae claudia
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Eu îmi duc anumite haine gen geci, costume, rochii.. Acasă le-aș strica dacă aș încerca să le bag la mașină de spălat

  1. Răspunde

    Si eu am un palton si niste pulovere pe care as vrea sa le duc la curatatorie, dar recunosc ca imi este lene. Asa ca sfarsesc prin a le baga in masina de spalat si dupa ma plang de felul in care arata. 🙂

    • Aida Dolce
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Paltoane duc la spalatorie..covoare..dar ca sa vina sa le ia din casa,deja e mult 🙂

    • ghelbere elena
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Covoarele si hainele mai groase le duc intotdeauna la spalatorie si nu am niciodata sa le reprosez ceva. Restul lucrurile chiar si cele mai finute si mai pretentioase prefer sa mi le spal singura.

    • Lamiita P
    • 25/04/2016
    Răspunde

    INu stiam de aceste firme dar cred ca sunt bine-venite mai ales pentru cei foarte ocupati. Inainte cand nu erau masinile astea performante mai duceam si eu lenjeriile de pat, fete de masa, lucruri grele de spalat.

    • dumitrescu elena
    • 25/04/2016
    Răspunde

    super articol,si eu apelez la asemenea servicii,lucruri mai delicate si mai greu de curatat le trimit si gata,lucru bun facut ,economisire de timp,detergenti,eu dau in general si chiar astazi am luat de la curatat o fata de masa mai delicata ,au curatat/o,calcat/o ,impaturita…,am o patura foarte mare ,grea ,care nu merge in masina de spalat ,asa ca o trimit la curatat la o firma ,eu una sunt foarte multumita de aceste serviciisi nu sunt scumpe ,aum depinde si de serviciu

    • barbalata mirela
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Mai duc si eu haine la spalatorie desi mai rar. Paltoanele de iarna, la fel, doar la spalatorie. Dar cel mai mult duc cuverturi/paturi.

  2. Răspunde

    Am apelat pentru astfel de firme, mai ales cand a fost vorba de haine mai pretentioase. Inclusiv gecile de iarna, cele din puf, trebuiesc duse la curatatorie, pentru ca spalarea lor in masina de spalat le poate distruge calitatea. Nu am foarte multe haine scumpe, dar alea pe care le am prefer sa le ingrijesc corespunzator. Tin destul de mult la ele si imi doresc sa le am (sa le port) cat mai mult timp.

    • Hacman Mariana
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Si eu obisnuiesc sa duc anumite haine la curatatorie,decat sa le stric spalandu-le manual sau la masina)))Avem noroc cu astfel de firme…

  3. Răspunde

    Ce bine mi-ar prinde şi mie o astfel de spălătorie….Nu mi-aş mai bate capul cu spălatul, cu întinsul şi iarăşi strâânsul rufelor.
    O grămadă de timp pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares