Cu ce produse îngrijim părul vopsit?

produse profesionale par vopsit

Te uiți în stânga, te uiți în dreapta și constați că mai toate femeile din jurul tău au părul vopsit. Majoritatea au părul la fel ca al tău: lipsit de strălucire, cu o culoare ștearsă, eventual și cu vârfurile puțin tocite, dar mai sunt și unele femei, al căror păr arată impecabil: culoare vie, strălucire, vârfuri netede. Primul gând, când le vezi, este că tocmai au plecat  de la salon și nu au cum să arate altfel după un tuns, un vopsit și un tratament pentru păr. Nu ți-a trecut niciodată prin gând că poate și ele s-au vopsit odată cu tine, acum trei săptămânii, dar părul lor arată altfel pentru că folosesc alte produse pentru îngrijirea părului, de o calitate mult mai bună?

Ei bine, singurul secret al acestor doamne și domnișoare, pe care le invidiezi pentru aspectul părului lor, este folosirea produselor profesionale pentru păr, produse de genul celor de la  Profihairshop, folosite de stiliștii din toată lumea. Diferențele între produsele pe care le găsim la raft în magazin, și produsele profesionale pentru par sunt multiple. De ce ar trebui să preferăm să investim în cele profesionale?

Vopseaua profesională de păr

Orice vopsea de păr colorează dar nu orice vopsea acoperă și prinde la fel de bine. Acesta este motivul pentru care multe femei sunt dezamăgite, chiar și de o vopsea ceva mai scumpă, cumpărată de la buticul din colț. Aceasta fie nu prinde deloc, fie se decolorează în două săptămâni. Unele femei chiar considera că așa e normal. Greșit! O vopsea profesională de păr nu te va dezamăgi la acest capitol. Culoarea se fixează perfect și rezistă mai mult timp, păstrându-și același aspect, ca în prima zi de la aplicare, mai ales dacă folosești și șampoane, balsamuri și măști profesionale speciale pentru îngrijirea părului vopsit.

Șamponul profesional nuanțator

Un șampon profesional pentru păr este cel care îi oferă unui păr vopsit toată îngrijirea de care are nevoie, hidratându-l și hrănindu-l. Este ceea ce noi numim șampon nuanțator. El contribuie la menținerea și intensificarea culorii podoabei capilare. Aceste șampoane au în compoziție pigmenți colorați și sunt simplu de utilizat, prin simplă aplicare și clătire, ca în cazul oricărui alt șampon. Probabil ați auzit și voi vorbindu-se despre șamponul Lakme. Mărturisesc că eu nu l-am înercat încă dar am înțeles că reușește să revitalizeze, atât firul de păr, cât și culoarea acestuia, și nu conține parabeni.

Masca nuanțatoare

Este și ea recomandată, de către stiliști, ca bun nuanțator de păr. Măștile se pot folosi o dată pe săptămână, aplicându-se pe toată lungimea firului de păr și lăsându-le să acționeze 3-5 minute. Ele se aplică pe părul curat și umed, adică imediat după baie. Combinată cu un șampon colorant, masca va da rezultate și mai bune, vizibile chiar de la prima utilizare: părul arată de parcă ar fi fost vopsit ieri, lucios, cu o nuanță perfectă, vie.

Tratamente colorante

Un alt produs care reușește să hrănească firul de păr în profunzime și să îi mențină culoarea timp îndelungat este tratamentul colorant. Acesta se folosește ca și masca nuanțatoare, pe părul curat. Ca sugestie de utilizare ai putea să aplici masca la o baie și  tratamentul la următoarea, să le alternezi tot timplu. Tratamentele au în structură și pigmenții, care dau refresh culorii firului de păr, dar și aminoacizi, extrași din grâu natural, aceștia pătrunzând adânc în firul de păr, hidratându-l și făcându-l flexibil și strălucitor. produse profesionale par vopsit

De ce produse profesionale și nu produse obișnuite? Ai putea folosi orice vopsea de păr din supermarket și orice șampon și mască pentru păr vopsit. Acestea sunt mai ieftine dar principalul dezavantaj este că părul nu va arăta niciodată așa cum îți dorești, nu va fi hrănit și hidratat în profunzime și va trebui vopsit mai des. Eu am învățat pe pielea mea că produsele neprofesionale sunt destul de agresive cu scalpul și se știe foarte bine că nu poate exista un păr perfect acolo unde nu există un scalp sănătos.

Voi ați încercat până acum produse profesionale pentru păr?

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumitrescu elena
    • 25/04/2016
    Răspunde

    in general nu am folosit produse profesionale,incerc sa /mi fac masti atat cat pot si ma pricep,desi nu prea ma sorti de izbanda!

    • barbalata mirela
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Au aparut atatea produse incat nu atii ce sa alegi. Cel putin eu :). Nu am folosit produse profesionale pana acum.

  1. Răspunde

    Eu ar trebui sa imi fac abonament la Profihairshop 🙂 De cand am inceput sa imi vopsesc parul am trecut la produse profesionale pentru ingrijirea parului. Rareori mai ajung sa folosesc pe cele din comert si atunci doar mi se confirma ca este o mare diferenta intre ele. Cu putina orientare privind brandul cumparat, ajungi overall la pretul unuia din supermarket (din produsele profesionale se folosesc cantitati mult mai mici decat din celelalte).

    • Rox
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Nu am folosit pana acum produse profesionale, dar parul meu ma indeamna tot mai mult sa o fac. Parca nu se mai impaca cu niciun sampon, balsam etc. Trebuie sa incerc si eu macar un produs de acest fel.

    • ghelbere elena
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Sunt o tipa fericita din acest punct de vedere. Nu mi-am vopsit parul niciodata. Parul meu este blond saten, mai mult spre blond si imi place foarte mult culoarea. Nu m-as vedea cu parul vopsit in alta culoare.

    • Lamiita P
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Din pacate apelam la ce gasim prin supermarket datorita preturilor desi, stim destul de bine cat de agresive sunt

    • Hacman Mariana
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Sincera sa fiu nu prea folosesc produse profesionale..eu merg mai mult pe varianta naturista…

  2. Răspunde

    Eu folosesc sampon si masca nuantatoare (ambele), pentru a da anumite reflexii nuantei parului meu. In timp vreau sa ajung la o frumoasa nuanta de gri (multa lume imi zice ca sunt nebuna cand ma aude). Insa eu, fiind satena, acum blonda, parul meu n-ar fi trebuit sa fie asa de moale dupa cateva decolorari. Dar am grija de el cu produse adecvate, profesionale, iar asta nu doar se vede, ci se si simte la atingere. Si mie imi place mult magazinul Profihairshop, comercializeaza produse profesionale de la multe branduri de top si au si preturi foarte bune.

  3. Răspunde

    Eu abia am inceput sa ma revopsesc dupa multi ani in care am avut parul natural asa ca sfaturile tale sunt mai mult decat binevenite.

    • HOSSU CLAUDIA
    • 08/09/2016
    Răspunde

    In Profihairshop POT GASI PRODUSE PROFESIONALE DE CALITATE CARE FAC PARUL MATASOS SI FRUMOS.MA GINDEAM SA INCERC VOPSEAUA DE LA GARNIER O FII DE CALITATE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares