Anul ăsta și tu îți permiți să te înnoiești de Paște

reduceri ppt

Tradiția de a purta haine noi în noaptea și în ziua de Înviere tinde să se cam piardă. Nu pentru că românii n-ar ține la tradițiile lor, ci pentru că marea majoritate avem venituri medii și nu ne permitem să acoperim din ele și costurile unei mese de Paști ca la carte și achiziția de hăinuțe noi pentru toată familia. În cel mai bun caz, într-o familie în care există și copii, părinții reușesc să le cumpere haine noi celor mici, lăsându-se pe ei deoparte. Cel mult își cumpără o bluză sau o cămașă noua. Nici gând de vreo ținută completă în care să aștepte Iepurașul și Învierea Domnului!

Probabil că și tu, dragă cititorule, ai fost fost în această situație în anii trecuți și te-ai consolat la gândul că nici anul acesta lucrurile nu vor sta altfel. Ți-ai făcut calculele și ți-au ieșit vreo 450 de lei, adică banii necesari pentru hainele de Paște ale copiilor. Ei bine, eu și PPT ne-am gândit să îți stricăm puțin socotelile. Nu în sensul rău. Anul ăsta se înnoiește toată familia și nu e nevoie să faci vreun credit pentru asta. Cum este posibil? Cumpărând haine și încălțăminte din magazinele PPT. Fie că locuiești într-unul din orașele în care există magazine PPT și mergi în magazin, fie că alegi să faci cumpărăturile online pe ppt.ro, prețurile mici și reducerile mari sunt garantate. În ce alt magazin mai găsești blugi la 20 de lei și tricouri la 10 lei?

Tot nu crezi că de banii aia vă puteți îmbrăca patru persoane pentru primăvară? Am să vă trec pe rând pe la cabina de probă.

Doamnele-s primele întotdeauna. De regulă, o mămică devotată zâmbește dacă își știe copiii fericiți. Acela este un zâmbet sincer și asta numai mamă o știe. Mai sincer ca el nu poate fi decât zâmbetul produs de primirea în dar a unei rochii și a unei perechi de pantofi. I-am pregătit mamei o ținută ieftină dar foarte arătoasă și purtabilă. Am pus la un loc o rochie roșie mulată, cu mânecă lungă (realizată 95% din bumbac), o pereche de pantofi eleganți, crem, din piele ecologică, o eșarfă multicoloră, destul de mare și o geacă crem, cu două rânduri de nasturi și cordon în jurul taliei. Nu de alta dar, de Paște, de anunță vreme rece și ploioasă, ca să-mi înțelegeți alegerile! Preț total ținută – 130 de lei.
tinuta femei

Pentru tata am pregătit  o ținută chic dar comodă.  I-am pus deoparte o pereche de blugi bleumarin – 90% bumbac pentru că până și Iepurașul știe că blugii pot și purtați oriunde, incluși în mai multe tipuri de ținute. Blugii nu se demodează niciodată. Peste ei am aruncat o cămașă (100% bumbac) cu mânecă lungă, în carouri mărunțele alb-roșu, o geacă maro simplă, scurtă în talie, și o pereche de pantofi casual negri, cu reducere 38%. Preț total ținută 140 de lei.  haine ieftine barbati

Fiica adolescentă va miza tot pe blugi. Niciodată nu va spune că are prea multe perechi de pantaloni din denim. Cu o pereche de blugi nu poți da greș niciodată. Ei pot fi purtați atât la școală, cât și în timpul liber. Peste o pereche de blugi mulați, cu aspect de colanți (100% bumbac), adăugăm puțină culoare, o bluză multicoloră din același material natural moale, plăcut la atingere, o geacă de blugi albastru închis, scurtă în talie, cu capse metalice decorative în zona pieptului, și o pereche de teniși roșii ușori, comozi și foarte ieftini. Preț total ținută 118 lei. blugi ieftini pentru fete

Ultimul dar nu cel din urmă este juniorul. Mergem tot pe varianta blugilor și în cazul lui. Blugii sunt una dintre cele mai fericite alegeri când vine vorba de pantaloni pentru copii. Materialul este plin și nu se rup și nu se tocesc așa de ușor ca alte tipuri de pantaloni. Nimic nu merge mai bine la o pereche de blugi albaștri ca o bluză albă cu imprimeu cu mașină. Adăugăm o geacă pentru copii multicoloră, la preț redus și ea, și o pereche de pantofi sport practici și comozi, cu alb, negru și bleumarin. Preț total ținută 82 de lei. Nu e greșeală de tipar. Astea-s prețurile PPT. haine reduceri copii

Am reușit să vă îmbrac pe toți sau nu? Eu mă țin de promisiuni și n-aș fi promis să fac asta dacă n-aș fi mizat pe prețurile mici și reducerile mari de la PPT. Doar de aia le zice PPT, pentru că au prețuri pentru tine. Au prețuri și pentru mine. De fapt, au prețuri pentru oricine.reduceri ppt

Singura problemă s-ar putea să fie aceea că nu își plac ținutele construite de mine. Nici nu trebuie să-ți placă. Eu doar le-am creat ca să arăt că se pot îmbrăca patru persoane, din cap până în picioare, cu mai puțin de 500 de lei. Chiar sunt curioasă ce produse ai alege tu; să fie o fustă, să fie o salopetă, să fie un tricou sau un hanorac, să fie o rochiță pentru fetițe, un trening sau o salopetă pentru bebeluși? PPT s-a gândit la toți și e un înfocat susținător al tradiției înnoirii de Paște. Și, pentru ca sărbătorile să fie cu adevărat fericite, reducerile din această perioadă merg până la -40%. Ori te duci într-un magazin PPT, ori comanzi online și Iepurașul PPT aduce cele mai mici prețuri la tine acasă.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    suer tare… ce preturi! pantofi super faini la 17 lei <3

    • barbalata mirela
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Nu o sa ma innoiesc. Nu ca nu as vrea 🙂 dar sincer am destule haine. Uneori, cred eu, ca mai aruncam banii si pe mofturi…….
    Pe carti insa as da bani 🙂 hahaha

    • victorita
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Avem si noi în oraș 2 magazine PPT. Am mai cumpărat de la ei haine pentru băiețel. În schimb pentru mine mi-am cumpărat o pereche de ghete, dar am fost dezamăgită. M-au ținut 2 săptămâni și s-au dezlipit urât de tot.

    • Lamiita P
    • 25/04/2016
    Răspunde

    Preturi incredibile, iti permiti sa innoiesti toata familia. E musai sa purtam ceva nou de Paste.

    • ghelbere elena
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Ca de obicei vii cu idei foarte bune. Nu intru des in acest magazin pentru ca este imposibil sa nu-mi cumpar ceva. Au preturi foarte bune.

    • Rox
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Ai creat niste tinute super! Pantofii crem m-au dat gata! Trebuie neaparat sa intru pe site-ul lor, chiar m-ai facut curioasa. Multumesc!

    • dumitrescu elena
    • 26/04/2016
    Răspunde

    nu ma inoiesc ,nu ca nu as vrea ,dar am alte prioritati,colilul trebuie innoit asa um facea si mama mea cand eu eram mica si apoi este atat de frumos sa faci un cadou cat de mic familiei ,de fapt oricarui membru al familiei mic sau mare

    • Stoica Claudia
    • 26/04/2016
    Răspunde

    Si eu am in oraș magazine PPT , super oferte

  2. Răspunde

    Cam greu cu înoirea de Paşte. Vreau multe……dar cu banii stau cam rău. Bun şi PPt, căci dă speranţe celor ca mine să se poată înoi.

    • Hacman Mariana
    • 27/04/2016
    Răspunde

    Eu cred ca depinde si de localitate in care ne aflam..de exemplu la noi in oras dintr-un astfel de magazin nu prea ai ce cumpara..dar e bine ca exista totusi si varianta online…difera produsele afisate de tine… fata de cele vazute de mine in magazinul din orasul Gura Humorului…

  3. Răspunde

    Imi place mult prima tinuta, cu rochita si trenci. Sunt foarte bune preturile la PPT!

  4. Răspunde

    Si mie imi place foarte mult prima tinuta, trebuie neaparat sa mi-o cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares