Zici TVR și… rămâi cu zisul

Asta ca să nu o spun mai urât, să zică lumea că sunt țigancă și vorbesc urât. Despre ce vorbesc? Despre cum organizează oamenii TVR-ului o preselecție și un concurs. Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, pe pagina de facebook Eurovision România a avut loc un concurs, pe parcursul săptămânii dinaintea finalei selecției naționale pentru Eurovision. A fost un concurs cu un singur premiu, cu un serviciu complet de masă oferit de cei de la OTI. Să zică mersi și OTI că i-am pomenit, că nici ei nu sunt cu nimic mai presus decât TVR-ul.

Drept să vă spun, la selecția pentru Eurovision nu m-am uitat. Din experiența anilor trecuți știam că ar fi doar o pierdere de vreme. Prin urmare, nu sunt în măsură să comentez evenimentul în sine. Au făcut-o alții și pentru mine și am înțeles că nu am pierdut nimic. Singura mea bucurie este că n-a câștigat Trăistariu. Îmi cer scuze față de aceia dintre voi care îl apreciați, și eu l-am apreciat multă vreme, până a început să se pozeze în chiloți, să-și facă selfie-uri și pe wc și să îi accepte pe pagina lui de facebook doar pe cei care îl pupă știm noi unde.

Ca să revin la TVR, acesta a pus în fiecare zi o întrebare pe pagina sa de facebook. Nu scria nicăieri dacă poți acumula mai multe șanse răspunzând în fiecare zi la întrebare. Chiar și așa, TVR-ul a decis să acorde premiul prin tragere la sorți, la care au participat doar 119 persoane. Chiar dacă fiecare persoană ar fi intrat cu o singură șansă, tot ar fi trebuit să fie peste 500 de intrări în concurs(avea peste 500 de comentarii la una dintre postări). Orice comentariu prin care le atrăgeai atenția că am fost mult mai mulți cei care am participat, era șters și apoi administratorul paginii făcea pe prostul că nu știe despre ce vorbim.

bottegaverde.ro

N-am fost singura care a remarcat problema. Au văzut și alții cum s-a organizat concursul. S-a șters print screen-ul pe care îl postaseră, în care se vedea clar ca la extragerea cu random.org a fost un total de 119 participanți. Au venit cu povestea cum că nu s-au încărcat toate pozele și de aia am văzut noi numai 119. Nu sunt chiar de ieri în lumea asta. Știu foarte bine ce arată random și ce nu. Mă enervez nu pentru premiu. Putea să îl câștige oricine. Erau slabe șansele să ajungă la mine. Mă deranjează prosteala pe față. Am transmis un mesaj sponsorului OTI. Mesajul a fost citit dar a rămas fără răspuns, semn că nu sunt interesați de ce face organizatorul cu premiul, pe ei îi interesează doar beneficiile(reclama) obținute în schimbul premiului oferit.

Sunt 100% sigură că, așa cum se măsluiesc concursurile, se mai întâmplă și alte chestii dubioase pe la TVR. Nu dau eu exemple să ma trezesc cu cine știe ce acuzații. Pot doar să mă felicit că nu mi-am cheltuit niciodată nici măcar zece cenți ca să votez pe cineva la selecțiile organizate de ei. Îi felicit și pe ei pentru că sunt șmecheri și trăiesc din taxa radio-TV pe care suntem obligați să o plătim și ei se șterg cu noi la …. Îi felicit și pe cei de la OTI pentru că nu știu să comunice și nu se implică. Sper să aibă parte de 119 clienți anul acesta.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 12/03/2016
    Răspunde

    Si eu am participat la concurs,chiar era frumusel setul de masa. Nici nu am stiut ca trebuie sa comentam pentru sanse…. dar s-a dus !

    • Claudia Mt
    • 12/03/2016
    Răspunde

    Eu una nici măcar odată nu m-am uitat la eurovision o pierdere de timp.

    • Dumitrescu Claudia
    • 12/03/2016
    Răspunde

    Si eu am participat, si mai aveam si sperante, nu am stiut sa acumulezi mai multe sanse…acum nu mai conteaza, dar ca si pe la altele mi am facut o parere. Multumim!

    • Daniela Dodoi
    • 12/03/2016
    Răspunde

    In asa fel isi rasplatesc atentia noastră,crezând ca in felul acesta castiga .Se inseala.Lumea s-a desteptat si nu mai cred o iota.Urat când vezi astfel de oameni care isi vand cinstea pe nimic.

    • stoica claudia
    • 12/03/2016
    Răspunde

    E bine ca nu mam uitat

    • Lamiita P
    • 12/03/2016
    Răspunde

    Si ne mai miram ca fac matrapazlacuri si astia mai mititei de aduna si ei like-uri la pagina . Eurovizionul … nu ma mai intereseaza de mult iar Traistariu, a inceput sa ma agaseze prezenta lui, fiindca a devenit prea plin de el . Crezand ca daca scoate niste triluri acolo de privighetoare, nu stiu ce note intalte, de care uzeaza mereu, gata, ne da pe spate.

    • Ardeleanu Ana
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Nu-mi place cand aud vorbindu-se de asa ceva. Astfel se pierde credibilitatea si implicit si numarul de clienti. Daca este un concurs, transparenta ar trebui sa fie totala.

    • Aida Dolce
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Prin urmare,prea putine concursuri serioase.pacat..

    • ghelbere elena
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Cred ca am zeci de ani de cand nu ma mai uit la TVR. Pentru mine aceasta televiziune nu mai exista din momentul in care sunt obligata sa le platesc un abonament cu toate ca platesc abonament la firma de cablu. Nu vreau ca sa contribui la achizitionarea de publicitate cand ei nu o merita.

    • Hacman Mariana
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Nu am participat dar probabil as fi reactionat ca tine….eu una nu ma uit deloc pe acest post…dar am patit si eu ceva de genul la Neatza in direct s-a anuntat ca am castigat o tableta Serioux si cand colo m-am trezit cu una Allview mica…cu pretextul ca asa scrie in regulament dar si in ziua de azi se poate verifica regulamentul scrie destul de clar ca era vorba de o tableta Serioux dar nu-i nimic…In viata toate se platesc mai devreme sau mai tarziu…Dumnezeu nu doarme!!!!!!

    • dumitrescu elena
    • 13/03/2016
    Răspunde

    nu am participat ,nu o sa particip si nici nu am urmarit ,dar la ce sa te mai astepti in ziua de azi ,unde este corectitudinea?

  1. Răspunde

    Nu ma mai uit nici la Eurovision, nici la TVR de mult timp pentru ca ii banuiesc de neseriozitate. Asa ca sunt convinsa ca au facut ceva sa iasa bine ei :)))

  2. Foarte urat din parte lor.Sincer..cred ca nu am mai deschis televizorul pentru a ma uita la Eurovision de multi ani..prea ne prostesc pe fata…

    • victorita
    • 14/03/2016
    Răspunde

    1.Eu nu le-am mai plătit nici abonamentul celor de la TVR, atata timp cat platesc un abonament la cablu. 2. De abia am timp să mă uit la alte canale, dar minte la TVR. Deci, pentru mine TVR = 0

  3. Sa vezi ce frumos e atunci cand castigi, si nu mai primesti premiul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares