Ținute complete cu preț până în 350 de lei (varianta 1)

tinuta de primavara

Pentru că mie îmi place mult să mă joc cu hăinuțele și voi ați făcut „greșeala” să mă încurajați să o fac mai des, astăzi avem o primă postare dintr-o serie mai lungă de postări în categoria „Ținute complete cu preț sub 350 de lei”. Pentru astăzi am ținut cont de vremea de afară și am creat o ținută pentru o zi capricioasă de primăvară, cu vânt puternic și ceva umezeală, o ținută casual. tinuta de primavara

E destul că e vreme urâtă afară, n-am vrut să merg pe negru astăzi. Am pornit de la blugii verzi și iată ce a ieșit! Din ce am compus ținuta?

Blugi Foggi Green de pe Fashionup.ro, dintr-un material bun cu efect de push-up, la preț redus cu 44% la față de prețul inițial(care se știe că este destul de mare la produsele exclusiviste, de genul celor de la Foggi). Culoarea este perfectă pentru o zi de primăvară, au talie joasă și sunt decorați cu capse metalice. Prețul în acest moment este de 89 de lei.

inpuff.ro

Bluza alba OSV de pe Kurtmann.ro, din bumbac 100%, cu mâneci 3/4 și imprimeu vesel. Croiala este simplă, cu decolteu rotund, punând foarte bine în valoare blugii verzi. Nu e nici foarte groasă, nici prea subțire și costa 44,90 lei.

Botine gri de pe depurtat.ro, din piele ecologica, extrem de frumoase și foarte ieftine(costă doar 59 de lei, au 50% reducere), au toc de 10 cm și o platformă micuță, se închid cu fermoar dar au și niște curele și catarame decorative care dau foarte bine.

Geacă din poliuretan de pe ppt.ro – culoare gri, la fel ca botinele(eu încă mai mizez pe asortarea anumitor elemente vestimentare). Nu este foarte lungă pentru că nu am vrut să ascundă blugii dar îmbracă destul de bine, inclusiv decolteul. Pentru vântul de afară, puteți adăuga ținutei o eșarfă. Costa 57 de lei.

Geanta verde de umăr de la Fashion Days, de pe emag.ro – o geanta de dimensiuni reduse, din poliuretan impermeabil, cu o lungime a baretei de aproximativ 60 cm. E genul de gentuță pe care o poți purta cam la orice ținută și acum o puteți cumpăra la un preț cu 59% mai mic. Prețul final este de 59 de lei.

Cam asta ar fi ținuta de azi, o ținută casual care poate și purtată fără probleme în multe locații și situații, inclusiv la școală sau la job, dacă nu aveți o slujbă care să vă impună o ținută mai elegantă. Prețul total al ținutei ajunge la 310 lei, ceea ce zic eu că e un preț bun. Dacă vă place ținuta, nu uitați să o distribuiți pentru a o arăta și prietenilor.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 10/03/2016
    Răspunde

    O tinuta numai buna pentru fete…As mai purta si eu ca tare sunt dragute.Tinuta ce imi place.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/03/2016
    Răspunde

    Frumoasa tinuta,imi place,la asa o vreme merge perfect si e acceptabila ca pret!

    • Tatiana Sorina
    • 10/03/2016
    Răspunde

    super dragute,deabea astept sa vina caldura sa ma innoiesc si eu

    • dumitrescu elena
    • 10/03/2016
    Răspunde

    botinele si blugii m/au dar gata ,intreaga tinuta este interesanta,merita sa ne inoim acum la inceput de primavara

  1. Foarte simpatica combinatia, imi plac mult blugii!

    • stoica claudia
    • 11/03/2016
    Răspunde

    Frumoasa tinuta,buna alegere,imi plac blugii,superbi

    • ghelbere elena
    • 11/03/2016
    Răspunde

    Toate sunt frumoase si au un pret foarte bun. Eu le-as cumpara pe toate fara ghete(au tocul prea mare).

    • Hacman Mariana
    • 11/03/2016
    Răspunde

    Oauuu!Ce frumoase articole de imbracaminte!Si botinele sunt minunate,gentuta este si ea atragatoare…ce sa mai spun toate sunt adorabile…imi place si culoarea…Lavy a pus ochii pe gentuta verde mi-a spus imi cumperi si mie una mami)))tot ce e verde e al ei)))

    • victorita
    • 14/03/2016
    Răspunde

    Super combinatia! (Y) Botinele si blugii, no comment (Y)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares