Problemă rezolvată – linkurile se deschid în fereastră nouă

În cei cinci ani, de cânt tot cochetez cu ideea de blogging, m-am cam prins că nu e bine ca linkurile din articole să ți se deschidă în aceeași pagină. Dacă scriu despre un subiect anume și la jumătatea articolului omul găsește un link interesant, intră pe el și nu se mai întoarce pe blogul meu, cât de interesant ar fi articolul. Omul poate și uită de unde anume a pornit căutarea. Chiar și bloggerii experimentați m-au sfătuit să setez tot timpul deschidea linkurilor într-o fereastră nouă. În felul ăsta cititorul merge pe linkul dorit dar păstrează deschis și blogul meu. Uneori din lipsă de timp, alteori din neatenție, mi se mai întâmpla să uit de această setare.

De astăzi am rezolvat-o. Am instalat un plugin magic care face automat asta pentru mine, deschide orice link în fereastră nouă. Sper ca de azi să nu mai pierd cititori pentru că, în urma accesării unei legături care s-a deschis în aceeași pagină, luând locul blogului meu, au și uitat ce anume citeau.

Dacă aveți și voi un blog pe wordpress și tot căutați soluții pentru deschidea linkurilor în ferestre noi, fără mai pierdeți timp făcând setările necesare la fiecare postare în parte, puteți încerca și voi acest plugin. Intrați la secțiunea Plugin din panoul de administrare wordpress și căutați plugin-ul numit „Open external links in a new window”. Trebuie doar să îl instalați și să îl activați și el va face toată treaba în locul vostru. Nu aveți nevoie de alte setări și nu trebuie să fiți experți în domeniu ca să reușiți să îl puneți pe blog. Peste 20000 de bloggeri îl folosesc deja cu succes. Este gratuit și la dispoziția oricui. Îl puteți descărca direct de aici.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Eu prefer sa fac totul manual pentru fiecare link in parte deoarece uneori plugin-urile se bat cap in cap…

    • Tatiana Sorina
    • 16/03/2016
    Răspunde

    esti o draguta,ajuti toata lumea

  2. Răspunde

    Pluginurile au, la modul general, 3 mari defecte:

    1. Unele pot ramane in urma cu actualizarile, deci pot crea vulnerabilitati.
    2. Prea multe pluginuri incarca blogul.
    3. Candva pot intra in conflict unele cu altele (din N motive).

    Pluginul X e testat doar pt noua versiune, actualizata, de WordPress, nu este testat pt a fi compatatibil cu TOATE celelalte mii de pluginuri.

    Chiar daca ti-a rezolvat problema ta si e bine c-a facut asta, pe termen lung nu e ok.

      • cristina
      • 16/03/2016
      Răspunde

      Ufff, mersi de sfat. Chiar il apreciez. Deci tot nu scap de lucrul manual 😀

  3. Bine ai facut. Astfel chiar se pierdeau multi vizitatori. 🙂

  4. Eu setez de fiecare data manual acest lucru. Nu ma prea pricep la partea tehnica de bloggind, imi prind mai mereu urechile si din aceasta cauza blogul meu e cam chel, dar am de gand sa invat!

    • Hacman Mariana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Se pare ca intampinam probleme si asa…asa ca tot la lucru manual ajungem…multumim oricum de sfaturi..prind bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares