Lenovo S90 sisley dual sim – un telefon accesibil tuturor

Lenovo S90 sisley dual sim

Lenovo produce din ce in ce mai multe dispozitive de top, care ofera rezistenta, design placut si mai ales performanta. Lenovo S90 sisley dual sim este un smartphone care se integreaza de minune in grupul de dispozitive premium ale producatorului, atragand prin pret, prin design, prin specificatii si prin rezistenta de care da dovada, gratie materialelor de buna calitate din care este realizat.

Atractiv si rezistent

Repetam faptul ca Lenovo S90 sisley este un telefon rezistent, pentru ca este un punct forte al sau. Are un design monobloc si este realizat din aluminiu. A generat numeroase discutii si aprecieri la nivel mondial datorita acestui lucru si a devenit unul dintre cele mai fiabile telefoane de pe piata. Te poti bucura de faptul ca se zgarie greu, este placut la atingere si are dimensiuni foarte atractive. Grosimea de doar 6.9 mm il recomanda pentru orice buzunar.

Lenovo S90 PinkEcran HD, super Amoled

Vorbeam de ecran, care este o componenta esentiala la un telefon modern. Cei 5 inch ai ecranului lui Lenovo S90 sunt suficienti pentru o experienta deosebita iar rezolutia HD si caracteristica Amoled ii sporesc calitatea. Ce face aceasta caracteristica? Il face sa fie mult mai usor de folosit in lumina solara si sa consume mai putina energie.

atelierulfamiliei.ro

Specificatii tehnice deosebite

Fiecare utilizator de telefon mobil isi doreste un dispozitiv rapid si eficient. S90 raspunde cu succes cerintelor, transformand jocurile sau filmuletele in minute sau ore de delectare totala. Performanta fluida este data de procesorul Qualcomm Snapdragon quad core de 1.2 Ghz, dar si de memoria Ram de 1 Gb.
Chiar si atunci cand vine vorba despre date, telefonul este foarte rapid, acceptand retelele de mare viteza 4G si descarcand orice cu o rapiditate deosebita.

Sistem de operare Android 4.4 KitKat

Utilizatorii de Android vor iubi acest sistem modern, care optimizeaza memoria si imbunatateste intreaga experienta pe care o ai in momentul in care folosesti telefonul. Poti asculta muzica atunci cand navighezi pe internet si poti sa te joci fara intrerupere si fara blocaje.

Dual Sim

smartphone lenovo s90 pinkLenovo S90 este telefon dual sim. Doua numere intr-un singur dispozitiv, pentru o flexibilitate cat mai mare. Poti sa te bucuri de numarul de la munca si de cel de acasa intr-un singur dispozitiv si poti economisi, in felul acesta, spatiu in buzunar si evident, bani.

Celelalte specificatii ale telefonului sunt si ele generoase. Memoria interna ajunge la 16 Gb, suficient pentru a oferi flexibilitate de stocare, alimentarea cu energie se face printr-o baterie de 2300 mAh, care permit o utilizare de pana la 72 ore iar aplicatiile instalate pe telefon vin in intampinarea unui numar foarte mare de nevoi.

Lenovo S90 sisley dual sim este un telefon elegant, usor de folosit si foarte rezistent, care poate sa fie cea mai buna optiune pentru un buget mic.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 05/03/2016
    Răspunde

    Se pare ca esti experta in telefoane,multumim frumos pentru sfaturi ,un telefon interesant

    • Claudia Mt
    • 05/03/2016
    Răspunde

    Nu am avut acest telefon pana acum dar daca tu spui ca este bun pe viitor am sa ii fac proba 🙂 te pup

    • Dumitrescu Claudia
    • 05/03/2016
    Răspunde

    Imi place mult acest model,si sa fiu la curent cu tot ce e nou,si mai ales ca este dual sim, mi ar placea tare mult, momentan am unul , desi e nou, foarte lent se misca, dar reuseste sa ma enervezee maxim 🙂

    • Tatiana Sorina
    • 05/03/2016
    Răspunde

    arata super bine,Lenovo au produse bune si de calitate

    • ghelbere elena
    • 06/03/2016
    Răspunde

    Trebuie sa-mi schimb si eu telefonul dar aman din diverse motive. Cand ma hotarasc am sa incep sa recitesc postarile tale despre telefoane si accesorii ca sa-mi pot lua ceva bun.

    • Dodoi Daniela
    • 06/03/2016
    Răspunde

    A început sa-ti placa tehnologia si nu exista leac pentru ea.Glumesc.Inca sunt la început in ale tehnologiei si ma pierd in detalii dar mi-ar cam trebui un dual sim.?

    • Nicu
    • 06/03/2016
    Răspunde

    Am un prieten care şi-a luat acest telefon. Spune că se mişcă foarte bine şi pe net şi la jocuri. Cică rezistă şi dacă mai cade pe joss. Rezistenţa la şoc, este un atu important la orice telefon.

    • Stan Andreea-Marina
    • 06/03/2016
    Răspunde

    hmmm.chiar nu as fi crezut ca am sa zic vreo data ca -mi doresc alt telefon in afara de Iphone,dar acesta chiar arata suuper bine si pe afara cat si inauntru se pare :)))

    • dumitrescu elena
    • 06/03/2016
    Răspunde

    iinteresant articol,deocamdata am un telefon de care sunt destul de multumita,orcum acesta arata foarte bine

    • Hacman Radu
    • 09/03/2016
    Răspunde

    Din cele auzite pare un telefon destul de bun..cei care-l detin sunt foarte multumiti de el..

  1. Lenovo n-am incercat pana acum, dar am inteles ca sunt telefoane bune!

    • Hacman Mariana
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Din cate am auzit este intradevar un telefon atractiv si durabil…Pentru o performanta fluida si rapida a sistemului, la un pret accesibil, modelul S90 este perfect. Cu un procesor QualcommR Snapdragon TM quad core de 1,2 GHz, pe 64 de biti, are puterea de a reda muzica si continut video, de a rula aplicatii si jocuri si multe altele, fara a pierde niciun moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares