Cum aleg o agentie imobiliara?

apartamente cluj

In Cluj, vanzarea apartamentelor este in crestere, fapt pentru care tot mai multe agentii imobiliare apar pe piata. Daca vrei sa cumperi sau sa vinzi un apartament, fie el in Cluj sau in alte orase, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte in cazul in care vrei sa optezi pentru ajutorul unei agentii imobiliare.

Astazi insa ne vom axa mai mult spre cum pot alege o agentie imobiliara in cazul in care vrei sa cumperi sau sa inchiriezi un apartament.

apartamente cluj

O buna idee ar putea fi alegerea in functie de recomandarile celor care au mai beneficiat de astfel de servicii. Ei iti vor putea spune cel mai bine daca o agentie imobiliara merita sau nu increderea ta. Totodata, inainte de a opta pentru una din agentii, afla de pe internet tot felul de informatii legate de ea. Astfel vei sti daca faci sau nu o alegere buna.

atelierulfamiliei.ro

Cand alegi o agentie imobiliara tine cont de ofertele pe care agentia le are. Daca preturile ti se par bune, daca agentia are apartamente exclusiviste, daca oferta este vasta, poate e ceea ce cauti.

Si comisionul agentiei este important. Cu cat vei gasi o agentie cu un comision mai mic, cu atat mai bine. Insa, de cele mai multe ori, comisioanele sunt cam la fel peste tot. Insa, diferenta poate fi facuta in functie de beneficiile pe care le ai pentru faptul ca platesti comision. La unele agentii de exemplu ai mutatul asigurat de comision.

Cand alegi o agentie imobiliara tine cont si de vechimea acesteia pe piata. O agentie cu experienta de cativa ani, cu siguranta a rezistat pe piata pentru faptul ca ofera servicii de calitate.

Acestea sunt cateva sfaturi care ti-ar putea fi de folos in alegerea agentiei. Tu alegi daca tii sau nu cont de ele.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • victorita
    • 05/03/2016
    Răspunde

    Eu nu prea am incredere in agentii mai bine mă ocup eu personal.

    • Hacman Radu
    • 09/03/2016
    Răspunde

    Sincer nu prea m-as increde in agentii..doar daca mi-ar recomanda cineva o anumita firma de incredere 100%…in ziua de azi fiecare trage la oala lui)))

  1. Tin minte anii studentiei, cand nu gaseai chirie decat prin agentie. Si asa eram studenti saraci, sa mai dam si pe acolo comisioane…

    • Hacman Mariana
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Ideal ar fi sa avem pe cineva de incredere care se pricepe..nu stiu zau si cu agentiile astea..ce le poarta capul)))In ziua de azi toti trag la oala lor)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares