Zece ani

Zece ani de cand te-am vazut prima data. Zece ani de cand am crezut ca viata se poate schimba in bine. S-a schimbat, nu pot spune ca nu. Dar nu cat mi-as fi dorit. Sunt zile in care simt ca nimeni nu m-ar putea face mai fericita si zile in care ma simt singura. Lucrurile sunt atat de simple cand suntem doar noi, exclusiv cu problemele noastre, si devin al naibii de complicate si dureroase cand imi dau seama ca mai exista si altii.

Sa te mint? Sa-ti spun ca esti tot ce mi-am dorit? Nu pot. Pot doar sa-ti spun ca nu stiu daca as fi putut face alta alegere mai buna. Nu astept teancuri de bani si nici vreo masina scumpa. Nu ma intereseaza sa primesc flori zilnic sau sa ma duci in excursii scumpe. Am nevoie doar sa stiu ca eu sunt cel mai important lucru din viata ta, ca nimic nu e mai presus de mine, ca fiecare cuvant al meu conteaza pentru tine.

Respecta-ma si alinta-ma si vei avea dragostea mea vesnica! Ignora-ma si vom darama tot ce-am construit.!Eu stiu ca as suferi. Nu pot sa nu ma intreb, daca tu ai simti un gol in viata ta, daca eu nu as mai fi parte din ea.

bottegaverde.ro

Zece ani. Nu stiu cate zile inseamna asta. Stiu ca, din ele, foarte putine am stat despariti. Nu stiu cate ore inseamna asta. Stiu insa ca, in fiecare ora in care n-ai fost aici, mi-a fost dor de tine. Nici minute nu stiu sigur cate au fost dar stiu ca, cele in care ai decis sa ma pedepsesti nemaivorbindu-mi, au fost mai lungi decat simteam ca pot duce. La multi ani pentru cei zece ani. Nu stiu ce vor aduce urmatorii zece. Nu stiu ce vor aduce urmatoarele zece luni si, cu atat mai putin, nu stiu ce se poate petrece cu noi in urmatoarele zece zile. Stiu doar ca totul ar fi mai usor in doi. Dar sa ramana doi. Nu mai vreau „bruiaje” pentru ca doar noi doi contam. Cel putin pentru mine…

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    La cat mai multe minute, ore, zile, luni, ani împreună, la multi ani!

  2. Răspunde

    imi place textul 🙂 mi se pare cam abstract…

    • Amy
    • 11/02/2016
    Răspunde

    La multi ani impreuna! Sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult ca acum, toata viata! 🙂

    • dumittrescu raluca
    • 11/02/2016
    Răspunde

    frumos si emotionant ,felicitari si la mai multi ani inainte fericiti

    • Irina Sima
    • 11/02/2016
    Răspunde

    Cel mai important e sa ai langa tine persoana iubita, sa va intelegeti reciproc sentimentele, sa va sustineti la greu si sa va bucurati impreuna de cele mai frumoase clipe…

    • Nicu
    • 11/02/2016
    Răspunde

    Îţi doresc să fii fericită întru mulţi ani
    Ceea ce ai scris le-am experimentat, şi încă le mai experimentez. E aşa de greu atunci când te prinde dorul de jumătatea ta…..
    Dorul…..este cea mai grea boală!

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Foarte frumos si emotionant articolul!La multi ani sanatosi si fericiti!Sa aveti parte de multa fericire,noroc si numai impliniri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares