Uleiurile naturale bio – secretul frumusetii. Si vedetele le folosesc

vedete uleiuri naturale bio

Tineretea fara batranete nu exista. Nu o mai cautati degeaba. Ceea ce exista, insa, este imbatranirea frumoasa si lenta. Ma refer la imbatranirea tenului si a corpului, nu la cea a sufletului. Unii dintre noi e clar ca vom muri copii. Nu poti trai vesnic dar poti trai mult si bine, mandra de tenul tau, de pielea ferma de pe mainile sau decolteul tau, daca o ingrijesti corect si complet.

Stiu eu ca sunteti multe cele care dati o multime de bani pe creme foarte scumpe care promit sa faca minuni. Va incanta adesea prin componente despre care ati citit ca au capacitatea de revigora tenul sau de a a-i intarzia imbatranirea. Problema e ca multe dintre aceste produse de ingrijire din comert au si substante minune in compozitie(uleiuri sau unturi naturale) dar mai contin pe langa ele si alte produse care ca pot face rau pe termen lung. Nu v-a trecut niciodata prin cap ca, in loc de crema de maini cu unt de shea, sa folositi un unt de shea natural sau, in loc de masca de par cu ulei de argan, sa aplicati un tratament homemade cu ulei bio de argan? Ei bine, poate ca de azi veti lua in considerare si aceasta optiune. Nu de alta dar si vedetele de la Hollywood le folosesc. vedete care folosesc uleiuri naturale pentru ingrijire

Ai admirat de multe ori tenul neted si lipsit de imperfectiuni al lui Cate Blanchett? Nu e Photoshop! Secretul ei este uleiul acesta bio de macadamia. La ce il foloseste? Il adauga atat in gelul de dus, pentru a hrani, hidrata si catifela pielea in timpul dusului, dar il include si in reteta ei de scrub homemade. In loc sa foloseasca un exfoliant scump, isi prepara unul in casa din sare de mare, suc de grepfrut si ulei de macadamia. Nu ca n-ar avea bani…

atelierulfamiliei.ro

Ce zici de parul lui Khloe Kardashian? Arata incredibil de bine in ciuda faptului ca, asa cum va imaginati, e supus la greu utilizarii placii, ondulatorului si altor instrumente de hairstyling. Care e secretul ei? Uleiul acesta de argan. Khloe adauga cateva picaturi de ulei de argan in balsamul de par pe care il foloseste frecvent si nu uita ca, dupa fiecare baie sa maseze si varfurile cu acelasi ulei natural cu proprietati miraculoase. Rezultatul? Un par lung, des si frumos.

Sa trecem la blonde. Nu toate blondele sunt senzuale si afiseaza un par minunat ca al lui Blake Lively. De regula, cea mai mare problema a blondelor o reprezinta varfurile prea uscate care incep sa se despice si dau un aspect de „maturica”. Nu e cazul ei. A scapat de aceasta problema folosind acest ulei organic de cocos pe care il aplica pe varfuri inainte de baie. In timpul samponarii, parul este temeinic degresat spre radacini, in vreme ce varfurile sunt protejate de pelicula de ulei de cocos.

Lady Gaga a incercat fel si fel de produse, care mai de care mai scumpe, dedicate tenului uscat. Stiti senzatia aia, mai ales dupa baie, de piele care te strange? Stiti cu ce i-a venit de hac? Cu  acest ulei de migdale. Isi maseaza fata in fiecare seara cu o cantitate mica din acest ulei care actioneaza ca sebumul natural, catifeland si dand elasticitate pielii.

Miranda Kerr, celebrul ingeras de la Victoria Secret mizeaza, pe langa diete si retete de detoxifiere si pe masaje cu uleiuri naturale. Apa plata cu lamaie si orele de pilates o ajuta sa tina departe celulita dar, ceea ce ii da cu adevarat catifelarea si stralucirea acelei pieli perfecte, este acest unt de shea care nu ii lipseste din ritualul zilnic de ingrijire.

V-ati convins ca uleiurile si unturile naturale sunt adevarate minuni in dulapul cu produse cosmetice? Imaginati-va ca toate aceste dive isi permit cele mai bune si mai scumpe produse de ingrijire de pe piata! Totusi, raman la variantele bio, 100% naturale pentru ca dau rezultate. Nu stiu ce tip de piele ai sau cu ce probleme se confrunta podoaba ta capilara dar stiu sigur cavei gasi un ulei organic care sa te satisfaca.

Etichete: , , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 04/02/2016
    Răspunde

    Eu am mare nevoie de ceva pentru par. Desi nu a fost vopsit niciodata, nu abuzez de uscator sau plata imi cade foarte mult. Am vazut pe site-ul pe care l-ai dat sampon solid natural pe care cu siguranta il voi cumpara. Nu este scump si am sa-l incerc sa vad daca imi foloseste.

    • Dodoi Daniela
    • 04/02/2016
    Răspunde

    Noi ne punem cu vedetele,la ce cont au in banca e păcat de ele ,le mai ajuta si”mama natura”.?

    • stoica claudia
    • 04/02/2016
    Răspunde

    Multumim frumos ,un articol foarte interesant ,nu am folosit niciodata uleiuri dar o sa le incerc

    • Andreea
    • 04/02/2016
    Răspunde

    Ce dragut e facut site-ul. Dar nu au extrem de multe produse. Eu chiar am o manie pentru uleiuri in ultima vreme. De asemenea mai caut si ulei/pudra de Amla …

    • Ardeleanu Ana
    • 04/02/2016
    Răspunde

    De un ulei pentru par, as avea si eu nevoie pentru ca este lipsit de vitalitate si daca trece de umeri, cade…desi folosesc destul de rar placa sau ondulatorul… Despre uleiul de argan, am auzit ca face minuni, asa ca o sa incep sa-l folosesc si eu poate da rezultate.

  1. Răspunde

    Folosesc un ulei de par, masline cu cocos parca, si sunt multumita de el. Cred ca astea sunt cele mai naturale produse pentru par, adica uleiurile. Si chiar dau randament.

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Produse cu adevarat eficiente pentru a ne mentine frumosi si sanatosi!uleiul bio de macadamia am auzit ca este exceptional..cat de curand o sa-l incerc si eu…

    • Irina Sima
    • 07/03/2016
    Răspunde

    Uleiul esential = elixir al frumusetii si sanatatii! Uleiurile esentiale contin tot ce e mai util dintr-o planta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

42 shares