Sfaturi care te vor ajuta sa alegi cea mai buna husa pentru telefon

Iti doreai de multa vreme un smartphone si, de curand, ai reusit sa il si achizitionezi. Te felicit. Acum sigur ii cauti husa. Si eu am fost in aceasta situatie, cand am reusit sa imi cumpar telefonul pe care mi-l doream de mult, un Samsung Galaxy S4. Daca esti genul meu, probabil ca si tu tii la telefonul tau foarte mult, il manuiesti ca pe o bijuterie, cu mare grija sa nu il scapi sau sa ii „provoci” vreo zgarietura care sa ii strice aspectul asta impecabil.

Inca din prima zi, dupa ce am plecat cu telefonul de la magazinul din care l-am cumparat, i-am montat si folie de protectie si i-am cumparat husa. Vreau sa ma bucur de acest telefon mult timp si cred ca, atunci cand investesti o suma considerabila intr-un astfel de gadget, e obligatoriu sa ii cumperi si aceste accesorii de protectie. Doar asa te asiguri ca nu ramai fara telefon la prima lui cazatura. Indiferent cat de atent ai fi, astfel de accidente nu le poti preveni. Cum arata o husa buna de telefon? Cum ne alegem husa pentru smartphone? Haideti sa vedem!

Husa universala e cea mai proasta alegere

Primul magazin la care am mers nu avea huse pentru telefonul meu, Samsung Galaxy S4, si mi s-a oferit o husa universala cu extragere(tip sacut). Decat sa dau banii pe asa ceva, mai bine nu ii mai pun husa deloc. In afara de faptul ca protejeaza telefonul de zgarieturile care pot aparea cand intra in contact cu alte obiecte din geanta, nu prea are alta utilitate. Ca sa preiei un apel trebuie sa scoti de fiecare data telefonul din husa si, in felul asta, pericolul de a-l scapa pe jos e chiar mai mare decat atunci cand nu folosesti husa deloc. Vrei protectie, alege o husa dedicata modelului tau de telefon! Intr-un final, eu mi-am gasit aici o husa pe placul meu.

Alege cu grija materialul si culoarea!

phone-cases-606901_960_720Pe piata exista multe modele de huse de protectie. Indiferent de modelul telefonului tau, trebuie sa te gandesti de la inceput ce fel de husa ti-ar placea. Daca esti elev/a, adeptul unui stil casual, o husa din plastic sau silicon, colorata, eventual cu niste desene pe ea, sigur e pe placul tau. Daca vrei un look ceva mai serios si o husa care sa puna in valoare aspectul telefonului, o husa transparenta din silicon e pentru tine. O husa flip din piele sau imitatie de piele neagra va fi alegerea unei doamne sau a unui domn serios care lucreaza la birou. Asadar, materialul trebuie ales in asa fel incat sa se asorteze cat mai bine stilului nostru. Evident ca o husa tip capac, din plastic, este mult mai ieftina iar un toc din piele va costa ceva mai mult.

Gandeste-te unde vei purta telefonul!

Unora le place sa tina telefonul in buzunar, altii il tin in geanta. Exista si categoria de oameni super-activi, mereu pe fuga, care prefera sa tina telefonul chiar mai la indemana. Astfel, pentru o persoana care poarta telefonul in buzunar, o carcasa siliconica este suficienta, daca ecranul este protejat separat cu o folie buna, din sticla securizata. Daca tii telefonul in geanta, o husa flip sau una book cover va fi pe placul tau pentru ca protejeaza mai bine. Pentru un maximum de accesibilitate si siguranta, o husa toc(cea care se poate prinde in talie, de curea) este una din cele mai bune optiuni.

Functionalitatea husei

O husa trebuie sa protejeze smartphone-ul dar trebuie sa il si mentina perfect functional. Daca iti cumperi o husa speciala pentru modelul tau de telefon, vei avea acces la toate butoanele laterale fara nici o problema. Atentie la husele cumparate din magazine neautorizate, asa numite huse compatibile! Ti se poate intampla sa cumperi o husa si sa te trezesti ca nu se pliaza perfect pe telefon sau iti ingreuneaza accesul la anumite butoane, la camera foto sau la difuzoare. Pentru a evita astfel de situatii, cel mai bine ar fi sa cumperi o husa originala de pe GSMnet.ro.

Alte lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere cand vrei alegi o husa pentru telefon ar mai fi:

  • daca vrei sa vezi cat este ceasul, cine te suna sau cine ti-a trimis mesaj, fara sa deschizi husa tip book cover, poti opta pentru o husa cu S-View(View Cover), acea husa care are o fereastra transparenta pe fata telefonului.
  • daca ai un telefon cu o camera foto iesita in relief, trebuie sa cauti o husa speciala cu protectie pentru camera, eventual o carcasa iesita si ea putin in relief in zona camerei foto.
  • daca obisnuiesti sa folosesti telefonul pentru a te uita la filmulete sau a asculta muzica, o husa ce tin si loc de stand(suport) este ideala.

O husa de protectie pentru smartphone este absolut necesara, nu e foarte scumpa si nici nu e foarte dificil de ales. Daca vei tine cont de aceste sfaturi, cu siguranta vei alege o husa care sa fie pe placul tau, perfect functionala dar mai ales rezistenta si capabila sa protejeze telefonul de care esti atat de mandru.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumittrescu raluca
    • 22/02/2016
    Răspunde

    mersi ,chiar este interesant ,imi caut o husa si nu stiam ce sa aleg ,nu eram hotarata

    • stoica claudia
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Multumim ,chiar am nevoie de husa de telefon

  1. Răspunde

    Pentru mine e important sa fie roz 😀

    • ghelbere elena
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Eu mi-am cumparat din acelasi loc si telefonul si husa. Nu-mi pot permite sa alerg prin mai multe magazine ca sa gasesc un telefon sau o husa anume.

    • Aida Dolce
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Si eu am nevoie de o husahusa.Multumim pt descriere si sfaturi

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Multumesc de sfaturi,informatii despre huse,un articol interesant,binevenit.

  2. Răspunde

    Multumim de sfaturi. Eu, la fel ca majoritatea femeilor, port telefonul in geanta asa ca i-am pus folie pentru ca inevitabil se mai atinge si de alte obiecte, chiar daca are buzunarelul lui, si am o husa din silicon-plastic dur …. ceva de genul cu un desen dragut!

    • Andreea
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Mie imi trebuie o husa serioasa, de piele si rezistenta la socuri. De multe ori am scapat telefonul prin baie pe gresie de la 1,5 m asa 😀 Norocul meu a fost ca aveam husa si se mai spargea cate un pic din plasticul care acoperea colturile telefonului. Acum este o husa ponosita si vai de ea dar inca il mai protejeaza. Nu m-ar avantaja deloc o husa care doar arata bine si e din plastic care se sparge usor.

    • Vanda
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Multumesc pentru sfaturi. Sunt de retinut.

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Cam greu ma hotarasc cand vine vorba de husa telefonului…multumim de informatii..sincera sa fiu nici mie nu-mi plac husele universale…

    • Sorin Marin
    • 19/09/2016
    Răspunde

    Eu am gasit huse destul de interesante si la preturi accesibile la Tabnet. Chiar va recomand sa aruncati o privire acolo, mai ales daca urmeaza sa facem un cadou cuiva. 🙂

    • Cristi
    • 19/09/2016
    Răspunde

    eu folosesc o husa universala de la tabnet si nu am nicio problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares