Raiul femeilor – peste 2000 de rochii pe acelasi site. E simplu sa le gasesti pe cele mai ieftine

Rochia… una dintre cele mai mari provocari din viata unei femei. N-am zis rochii. Am zis rochia! Pentru fiecare moment, fiecare stare, exista o singura rochie, acea rochie care spune totul si te face sa te simti tu. Ca te poti bucura in fiecare moment o astfel de rochie, evident ca trebuie sa ai un dressing cu muuuulte rochii frumoase din care sa o alegi, in fiecare dimineata sau la fiecare party, pe aceea care rezoneaza cu starea ta de spirit sau se potriveste evenimentului.

Rochiile de zi cred ca ocupa cea mai importanta parte a dulapului. Fie ca sunt rochii casual, rochite scurte sau rochii office, ceva mai elegante, ele sunt cele care ne ajuta sa ne punem valoare formele, ne fac mai feminine si mai delicate. Ele n-ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei. Apoi sunt rochiile de ocazie sau de seara. De aici treaba deja se complica pentru ca noua, femeilor, nu ne place sa aparem la doua evenimente imbracate in aceeasi tinuta si, prin urmare, cu fiecare noua invitatie la un cocktail, o nunta, un botez trebuie sa ne achizitionam o rochita noua.

Ce facem atunci? Incepem sa cautam rochii, fie ele scurte, lungi, din dantela, voal sau satin, cu maneca scurta sau fara maneca, cu decolteu generos sau in V, fiecare dupa gustul sau dar intotdeauna in functie de natura evenimentului. Nu poti purta la nunta o rochie de banchet si nici la un banchet o rochie de nasa. Si cauti, si tot cauti si e foarte greu sa iei la rand zeci de site-uri sa dai la fiecare filtrare in functie de pret, incercand sa gasesti acea rochie care e si ieftina si o simti ca si cum ar fi fost gandita special pentru tine.

atelierulfamiliei.ro
rochii ieftine

Fie, va salvez eu si de data asta. Am gasit site-ul asta nou, cu rochite ieftine, unde s-au adunat peste 2000 de rochii si rochite de tot felul, de la cele de vara, subtiri si scurte, pana la rochii pentru birou si rochii superbe de ocazie. Au inclusiv rochii tip sacou.

De ce ai avea nevoie de un astfel de site? Tocmai pentru a castiga timp si a-ti fi mai usor sa gasesti preturile mici. In loc sa intri pe 20 de site-uri, sa cauti prin categorii, intri direct aici, alegi foarte simplu din meniul din stanga ce tip de rochie cauti(de banchet, bandage, casual, de club, de dantela, de ocazie, de seara, scurte, tricotate, XXL si chiar rochii de mireasa).

Orice categorie ai selecta, vine la pachet cu subcategorii. De pilda, daca esti in cautare de rochii de seara si dai click pe sectiunea respectiva, vei observa ca poti din start sa alegi din mai multe subcategorii – rochii de seara din dantela, lungi, scurte sau elegante. Tu stii cel mai bine care ti se potriveste. Daca trebuie sa te incadrezi intr-un buget anume, ai tot pe partea stanga a site-ului un filtru, pe care il poti seta sa iti arate rochitele pana la un anumit pret. Mai mult decat atat, dupa ce aplici acest filtru si ti se afiseaza rochitele care costa maxim X Lei(cat ai selectat tu), le poti sorta si ele in ordine crescatoare, in functie de pret. De acum nu-ti mai ramane decat sa admiri rochiile, sa o alegi pe cea mai frumoasa si sa o comanzi.

Nu-i asa ca e cea mai simpla cale de a-ti gasi rochii si rochite ieftine pentru orice ocazie?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumittrescu raluca
    • 05/02/2016
    Răspunde

    este super sa bagi filtru ca sa selectezi orice vrei ,eu una nu am cumparat niciodata de pe sait ,nu am curaj ,de marime ,daca imi sta bine,,,ssmd

    • stoica claudia
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Multumim,eu nu prea port rochii decat la evenimente atat,

    • Naty Moon
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Inca nu am facut shopping online pana acum dar ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta optiune si da ,preferintele mele sunt rochiile .Eu care nu ma vedeam fara o pereche de pantaloni cu cat inaintez in varsta constat ca rochiile ma avantajeaza mai bine in general cele maxi .Acest site este foarte necesar noua,

    • SandaSandita Sandita
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Am luat eu o rochie de pe un astfel de site..sunt tentante

  1. Răspunde

    Adoor sa fac shooping online. De mult nu mi-am mai cumparat ceva din magazinele fizice. Mai intru la H&M si ii mai cumpar copilului cate ceva

    • Dodoi Daniela
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Tentatie mare.Noi femeile nu rezistam tentatiei de a cumpara o rochita chiar daca nu avem in plan acest lucru.?

    • ghelbere elena
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Bun site-ul. Ma bucur ca are si o sectiune XXL unde eu chiar mi-am gasit o rochie pe placul meu, numai ca trebuie sa-mi fac curaj sa o cumpar.

    • Lamiita P
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Eu as alege-o pe asta de la XXL dar e scurta ( in ceea ce ma priveste ) http://www.rochiteieftine.ro/product/rochie-xxl-wine-raglan/ .

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    In fata unor tinute atat de tentante nu ai cum sa rezisti..in general femeile sunt dornice de as cumpara fel si fel de rochite..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares