Prima mea comanda Dresslink

Va povesteam acum o vreme ca preturile mici m-au convins sa fac o prima comanda pe Dresslink. Ei bine, in cursul zilei de vineri am primit coletul cu hainutele cumparate de la ei. Eu l-am primit direct acasa pentru ca am o postarita mai draguta! Iata si hainutele ca sa nu va tin prea mult de vorba.

1. Hanoracul gri il gasiti aici – m-a atras la el designul pentru ca are acest guler inalt, foarte frumos, prins cu capse, dar si fermoarul si capsele(care nu sunt doar decorative ci sunt perfect functionale) de pe partea stanga. Nu imi pare rau ca am ales griul, este destul de deschis. Materialul este asa cum l-au descris si ei pe site(bumbac, spandex si poliester. Scartaie dar foarte putin(stiti ca asta e boala mea, sa nu scartaie hainele). La exterior este foarte moale si pare chiar din bumbac daca nu te uiti foarte atent. Pe dedesubt are acel puf si acolo cred ca e mai mare concentratia de sintetic. Partea buna e ca este un puf scurt care nu cade si nu se lipeste pe piele. Eu am luat masura L, desi cumnata mea poarta M si se pare ca tot trebuia sa iau putin mai mare, adica un XL, ca sa fie largut, ca in poza. Bine, pe burtica oricum este mai strans pentru ca acolo este si un bebe. Per total, avand in vedere ca m-a costat doar 4,91$, eu cred ca e mai mult decat bun.

2. Colantii negri de aici, mi s-au parut destul de sexy pentru o pereche de colanti. Ei bine, aici am gresit eu grav cu masura si nu prea am cum sa va arat cum vin pe cineva pentru ca sunt foarte mici. Am luat un M si cred ca este masura pentru o fetita de 14 ani.  Am facut insa niste poze ca sa veti modelul si materialul. Colantii cedeaza ceva dar nu foarte mult insa au un mare plus la cusaturi pentru ca sunt cusaturi duble bine finisate. Nu m-as fi asteptat la asta la niste pantaloni pe care am platit putin peste 4 dolari.  Aveti poza din fata, din spate si detaliu pe talie, unde mi se pare interesant designul cu gaici si imitatii de buzunare(si in partea din spate sunt prezente), ceea ce duce la un look interesant, facandu-i sa semene mai degraba cu o pereche de blugi slim. Promit ca, atunci cand voi gasi pe cineva caruia sa i se potriveasca masura, revin cu poze!

inpuff.ro

E bine ca acum stiu ce masura sa comand si, la urmatorul colet, nu vor mai fi probleme. Cu siguranta voi mai comanda curand pentru ca au preturi foarte bune si Madalinei i-a placut hanoracul si i-a parut tare rau ca nu i se potrivesc colantii. In plus,  Dresslink are si hainute pentru copii si bebelusi deci cat de curand voi ataca si acea sectiune. Voi ce ziceti? Nu merita sa cumperi de pe Dresslink?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Și eu am greșit la mărimea unor pantaloni de pe site ul lor, i am luat foarte mari, am zis ca ii voi modifica 🙂

  2. Răspunde

    si eu mi-am luat teapa cu marimea odata dara acum fac comanda cu 2 numere mai mare :)))) si chiar au hainute bune la preturi foarte mici.

    • Irina Sima
    • 22/02/2016
    Răspunde

    frumos hanorac, sa il poarte sanatoasa!

    • Dodoi Daniela
    • 22/02/2016
    Răspunde

    La asa preturi tot sa cumperi ,se merita fiecare banut.Sunt minunate si sa le porti sanatoasa.?

    • stoica claudia
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Frumos

    • ghelbere elena
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Imi place foarte mult hanoracul. Este superb. Sa le porti cu placere.

    • Aida Dolce
    • 22/02/2016
    Răspunde

    Sunt absolut bune la pret.Daca as avea timp..

    • Catalina Dumbrava
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Imi place hanoracul, pe gustul meu 🙂 ,sa le porti cu placere!

    • Catalina Dumbrava
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Imi place hanoracul, pe gustul meu 🙂 ,sa le porti cu placere!

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Daca stim exact dimensiunile..nu avem cum sa luam teapa..daca vrem sa facem o astfel de comanda cel mai bine ar fi sa ne masuram mai intai..frumos hanoracul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares