Nu ai voie sa iei texte de pe blogul meu!

Stiu ca pentru unii e greu de inteles ca, pe blogul meu „cacacios”(ca sa pun ghilimele, pentru ca nu imi permit sa folosesc cuvintele unei alte persoane altfel), eu chiar muncesc. Ca voua va place ce iese sau nu, asta e partea a doua. Nici mie nu mi-a placut Bacovia dar tot e autor si opera lui e protejata de o lege. Prin urmare, tot ce e scris aici, ca e despre mama sau despre ciorapi, e munca mea, texte care sunt rezultatul filtrarii informatiilor prin intermediul creierului meu prost, asa cum e el. Stiu ca unii au cu multe clase peste mine(sa ma ierte ca nu am mai folosit ghilimele) dar nu ma intereseaza acest aspect.

Ceea ce imi place este faptul ca, desi se stie ca exista o lege a dreptului de autor si ca preluarea unui text, partial sau integral, inseamna incalcarea ei, persoana care face asta isi permite sa iti rada in nas pentru ca stie foarte bine cum merg lucrurile in tara asta, Uite asa, vine neica-nimeni, care nici nu stie sa scrie bine in limba romana, si te face obraznic si iti spune sa te uiti in oglinda(ca sa iti vezi aspectul fizic, pentru ca doar cu asta te poate jigni). Esti obraznic pentru ca indraznesti sa ii ceri sa precizeze sursa unui text care iti apartine. Ti se rade in nas spunandu-ti ironic ca „tremura” la gandul ca cineva ar putea-o pedepsi pentru ceea ce face. Cica ce pot sa fac, sa ma duc la Haga?

Nu, nu ma duc nicaieri, ai dreptate. Sunt o incapabila care nu o sa faca reclamatie nicaieri pentru ca nu iese singura din casa. Dar, undeva, acolo Sus, exista Cineva care le vede pe toate si la El totul se pedepseste. Poate nu acum, poate nu maine dar candva sigur o va face. Sa fii hot e una. Dar sa ii razi in nas si sa il faci nesimtit pe cel care isi apara munca, asta e mult mai grav. Esti genul de om care crede ca totul i se cuvine, gata poate chiar sa sara la bataie ca sa isi faca dreptate singur. Eu nu sunt asa. Dar acel Cineva face intotdeauna dreptate.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Amy
    • 16/02/2016
    Răspunde

    Cine a indraznit sa faca asta??? Sa te iei de fizicul unui OM arata cat de nesigur esti pe tine si cat de putin te duce mintea! Si pana la urma, daca nu-i place, de ce te citeste?
    Din pacate, oameni prosti, invidiosi si lipsiti de bun simt exista pe toate drumurile…

  1. Răspunde

    Astfel de oameni nu merita mentionati, nu merita sa te gandesti la ei. Continua sa faci ceea ce faci pentru ca faci bine, restul e doar zgomot de fond pe care ar trebui sa-l ignori. Cei care nu au propriile idei le vor prelua mereu pe ale altora.

    • Nicu
    • 17/02/2016
    Răspunde

    Doar în România se pot întâmpla lucruri din astea.
    Dar, noroc de oameni ca tine, Cristina, că altfel nu ar mai fi ajuns anumite persoane…..prim miniştri sau alte „personalităţi”.
    Se poate cere „execuţia” online a site-ului, de către cei pricepuţi…..şi se rezolvă totul.
    Capul sus şi nu te lăsa înjosită de un, sau o, nenorocit-ă.

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Cine a facut acest lucru e clar inferior tie..Asa-i in viata cei nepriceputi fura mereu de la altii))dar adevarul iese mereu la iveala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares