Noua mea comanda Bonprix – haine de primavara masuri mari

Va povesteam acum cateva saptamani ca am facut o noua comanda pe Bonprix, singurul site pe care imi gasesc haine masuri mari dragute si la un pret pe care sa mi-l pot permite. Intre timp mi-a sosit si comanda si m-am  gandit sa va arat si voua ce mi-am luat. Parca am simtit ca vine primvara, asa de bine mi-am ales produsele!

Bonprix
pizap.com14554700627811

Preferata mea este aceasta bluza sport-casual, tinereasca(ceea ce nu prea gasesc in alte magazine de profil cu haine marimi mari), marca Bodyflirt. Combinatia de alb cu negru mi-a placut intotdeauna, cu atat mai mult cu cat are si acest imprimeu destul de dragut. Materialul este vascoza cu elastan(in partea neagra, adica spatele si manecile raglan) si poliester in partea frontala(cea cu imprimeu). Desi nu prea agreez poliesterul, trebuie sa spun ca acesta imi place la atingere si nu imi da o stare de disconfort. Am combinat-o cu o pereche de pantaloni Bonprix pe care i-ati mai vazut in postarile mele anterioare si cu o pereche de tenisi cumparati in vara la reduceri. 

pizap.com14554701236121

A doua bluza, aceasta cu imprimeu tigru, cum imi place mie sa il numesc, este perfecta. Avand manecile cazute, este foarte conforabila si da libertate maxima de miscare. E un material moale (combinatie de varscoza 95% cu elastan 5%) dar plinut, care se aseaza destul de bine.  Gasiti prima bluza aici la categoria bluze de la sectiunea marimi mari. Bluza tigrisor nu mai este pe stoc momentan, ca drept dovada ca le-a placut clientilor 🙂 .

inpuff.ro
pizap.com14554701945701

Pantalonii negri bootcut zic eu ca arata bine. Sunt dintr-un material grosut, catifelat la atingere, evazati in partea de jos(fara exagerari). Mie mi-ar fi placut ceva mai subtiri dar sunt ok pentru ca au acel 3% continut de elastan si te simti comod in ei. Talia acestor pantaloni este inalta si elastica. Imi place faptul ca e elastica pentru ca nu prea suport curelele si pantalonii cad chiar si de pe noi, astia mai pufosi(mai ales modelele acestea cu elastan). Ce mi-as fi dorit mai mult de la ei? Un elastic ceva mai tare. Cel pe care il au mi se pare prea slab dar nu este o problema pentru ca se poate schimba. 

Puloverul roz oversized, marca Rainbow, este exact cum mi-l imaginam si cum mi-l doream. Desi nu obisnuiesc sa port pulovere atat de lungi si largi(supradimensionate) , cu el am riscat pentru ca mi-a placut enorm culoarea si manecile 3/4. Este grosut, moale si placut la atingere(materialul este 100% poliacril si nu scartaie). Aveam emotii in privinta culorii dar s-a dovedit a fi exact ca cea din poza. Din nou am tras lozul castigator cand l-am cumparat, pentru ca momentan aceasta culoare nu mai este in stoc. E draguta si varianta petrol dar nu cat rozul meu. E perfect pentru vremea de acum si eu cred ca se potriveste cu pantalonii bootcut.

In cazul in care ati vazut ceva care v-a placut, fuguta pe bonprixro.eu si cautati produsul! Gasiti masuri mari pana la masura 58, cu mentiunea ca 58 cred ca se potriveste pana la un 62. Consultati tabelul de marimi de pe site dar tineti cont ca, indiferent de masura pe care o purtati, trebuie sa comandati haine cu cel putin un numar mai mic(daca le vreti lejere) sau chiar cu doua numere(daca vreti ca o bluza sa fie mai mulata sau daca vorbim despre pantaloni care au mai mult de 2% elastan in compozitie)!

Partea buna e ca, daca nu vi se potriveste masura sau nu va place un produs, il puteti returna prin Posta Romana(costa foarte putin) si va recuperati banutii. La mine o singura data s-a intamplat sa returnez ceva in cei trei ani de cand imi cumpar haine de aici. Si, inca un sfat: cand analizati un produs, aruncati un ochi si pe recenziile lasate de catre clientii anteriori in partea de jos a paginii. Va asigur ca va sunt utile.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Multumim frumos ,frumoasa bluza tigrisor

    • Irina Sima
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Eu intotdeauna am preferat pantalonii cu talie inalta, iar acum iata ca sunt din nou la moda. Eu sunt mai scurtuta in picioare si inalta in talie, iar din acest motiv pantalonii cu talie joasa imi provocau mereu dureri de spate si de rinichi! Sunt frumosi si cei cu talie joasa, dar pentru cine ii suporta, eu ii prefer pe cei cu talie inalta!
    Imi plac toate tinutele alese de tine!

  1. Răspunde

    foarte frumoase toate hainutele, imi plac tinutele tale si te avantajeaza. Pupici.

    • ghelbere elena
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Foarte frumoase puloverele. De la ei ar trebui sa incep sa cumpar si eu dar inca imi este frica ca n-o sa-mi placa.

  2. Răspunde

    Foarte frumoase, iti vin foarte bine și sunt superbe, sa le porți cu placere. Pupici

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      multumesc mult

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Superbe toate tinutele,dar cel mai mult imi place cum iti sta cu puloverul roz…Sa le porti cu placere!Esti o frumoasa!Pupici!!!!!

    • Andreea
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Sunt dragute si iti vin bine dar sa stii ca eu tot astept sa ne arati anul asta niste haine marimea M pe tine 😀 Sper ca nu te superi pe mine, nu am zis-o cu vreo rautate :*

  3. Răspunde

    tocmai mi-a venit si mie comanda de la Bonprix si le-am nimerit si eu pe toate. Vad ca iti vin foarte bine, ai nimerit si masurile, perfect! 😉

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      eu comand de ceva vreme si stiu ce masura sa iau 😛

  4. Răspunde

    Foarte frumoase hainutele. Cea roz este preferata mea

    • Catalina Dumbrava
    • 16/02/2016
    Răspunde

    Clar! te prinde tare bine rozul. Sa le porti cu cea mai mare placere :* !

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Multumesc!

    • Mara
    • 16/02/2016
    Răspunde

    place, placeee, neasteptat de bine-ti sta cu roz <3 Voi incerca si eu un pantalon fucsia , tot de la BP, sa rup gura targului :)))

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      asteptam poze, Mara!

  5. Răspunde

    Imi place cum iti sta cu haine colorate. Cred ca ar trebui sa existe mai multe magazine cu masuri mari ca doar nu suntem toate manechine 🙂

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      E bine si asa. Inainte sa aflu de Bonprix, innebuneam cautand.

    • Elke
    • 24/02/2016
    Răspunde

    Sa le porti cu placere Cristina ,iti vin foarte bine

  6. Răspunde

    Foarte frumoase hainutele, bluzele te avantajeaza iar culorile te prind foarte bine .

  7. Bluza roz este preferata mea! Sa le porti sanatoasa. 😀

  8. Foarte frumoase alegerile tale!
    Imi place mult puloverul roz dar si bluza sport-casual.
    Sa le porti cu placere.Voi intra pe site pentru a vedea mai multe produse de la Bonprix.

  9. Cat sunt de dragute toate produsele, sa le porti cu placere…ca iti sta tare bine cu toate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares