De ce sa alegi un tavan din lemn pentru bucatarie

tavan din lemn

Bucataria reprezinta locul unde nu doar se prepara hrana, dar si unde se intalnesc toti membrii familiei pentru a lua masa. Este, evident, foarte important ca aceasta incapere din casa ta sa se bucure de toata atentia, in ceea ce priveste optiunile de design. In afara de calitatea pur functionala a bucatariei, aspectul estetic poate juca un rol esential.

Daca bucataria ta se remarca printr-un stil traditional, atunci cel mai nimerit ar fi sa alegi plafoane lemn, iar daca ea se poate descrie mai degraba printr-un stil modern, cel mai potrivit ar fi sa alegi un plafon alb din beton, caruia ulterior ii poti adauga elemente inedite de decor, precum niste barne din lemn, care vor avea efectul sa redea un plus de caldura intregului ansamblu.

Poti placa tavanul din bucatarie cu lambriu din lemn, iar daca situatia iti permite sa recurgi la mansardarea tavanului de aici,  acesta va capata o imagine spectaculoasa daca ii vom adauga cateva barne.

atelierulfamiliei.ro

Lemnul este recunoscut ca fiind materialul care le ofera proiectantilor posibilitati vaste de a crea un aspect unic, personalizat in functie de preferinte, prin intermediul unor panouri standard si grila. Existenta unor perforatii, pe langa o imagine eleganta, ofera si o acustica deosebita, care va avea avantajul unei performante sporite. Decoratiunile interioare realizate din furnir de lemn sau lemn laminat, merg mana in mana cu un proiect care isi propune sa vizeze crearea unui interior prietenos, cald, dar si original in acelasi timp. Din acest motiv, este necesar sa acordati atentie atat texturii lemnului, cat si culorii, pentru a va asigura ca se afla in echilibru cu restul bucatariei dumneavoastra (mobilier, gresie, pereti etc.). Produsele destinate amenajarii tavanului din catalogul nostru online, includ beneficii semnificative, ca de pilda: au suprafata tratata pentru a rezista la foc, pot fi instalate cu usurinta, iar prin textura lor, permit includerea unor finisaje curate.

Compania noastra, Euromarketing Building Products, este specializata in oferirea de solutii ingenioase, de inalta calitate, in domeniul amenajarilor interioare. De asemenea, clientii pot beneficia de servicii amenajari interioare , livrare gratuita la domiciliu a produselor comandate, precum si de consulta pentru proiectele lor.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Intradevar lemnul da un aspect frumos incaperii..chiar mi-ar pacea sa am un asemenea tavan in bucatarie…o idee geniala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares