Blugii modelatori, o porcarie!

Au aparut de ceva vreme, pe piata, blugii modelatori. Asa ii numesc cei care ii vand. Eu i-as numit mai degraba colanti cu aspect de jeansi. Imediat si-au facut loc, pe micul ecran, si reclamele la aceste minunatii, care promit ca te subtiaza, ca iti dau o forma complet dementiala corpului, iti sculpteaza fundul, picioarele si talia de te fac sa arati mult mai slaba si ma sexoasa.

Din start mi-am zis ca e doar o modalitate de a convinge oamenii sa cumpere lucruri inutile. In reclamele lor apar femei care oricum arata foarte bine doar ca pun pe ele, pentru inceput, o pereche de blugi care nu le avantajeaza ca sa ne arate noua efectul wow de dupa cumpararea blugilor magici. Aveam o banuiala ca blugii aia nu au nici un efect de slim sau remodelare.

blugii modelatori
sursa foto cdiscount.com

Urmarind in mai multe editii ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu(da, ma uit; asta e, nimeni nu-i perfect) prezentarea acestor blugi elastici, mi s-a confirmat ca nu fac ce promit. Mai mult decat atata, am vazut clar cum fete cu forme foarte frumoase(dintre concurente), rugate de moderatoare sa imbrace pantalonii pentru a defila putin prin studio, in loc sa arate mai bine, cu un corp sculptat, pareau mult mai grase si deformate.

Cred ca cei care urmaresc cat de cat emisiunea si o stiu pe Liliana, cat de bine arata in fuste foarte mulate, pantaloni skinny, rochii foarte sexy si au vazut-o si imbracata cu acei blugi, sigur imi vor da dreptate. Sunt si al naibii de ieftini. Erau 199 de lei bucata. Acum i-au lasat la 149 lei. N-am avut ocazia sa pipai o pereche sa vad cum e materialul asa ca, in privinta asta, nu ma pot pronunta. Dar ochiul sigur nu ma inseala si nu se pune problema ca le-am vazut mai grase pe fetele care i-au imbracat pentru ca televizorul ingrasa. Se vede foarte clar ca sunt extrem de mulati si nu avantajeaza in nici un fel o persoana plinuta. Da, sunt perfecti pentru fetele slabe pentru ca le ajuta sa atraga si mai mult atentia asupra formelor lor. Dar asta pot face orice blugi skinny din comert. Pentru restul femeilor, cele cu forme, plinute, grasute, cum vreti voi sa le numiti, nu poate exista investitie mai proasta decat cea intr-o astfel de pereche de jeansi modelatori.

Ganditi-va ca surplusul ala de piele si sunculita nu se duce nicaieri, nu dispare ca prin farmec! Un fund mare dar cu forme, intr-o pereche de pantaloni normali, este de preferat in locul unuia turtit de minunile modelatoare. Ca sa nu mai zic ca pe picioare, scot in evidenta cea mai mica imperfectiune. Un genunchi prea gros sau iesit in afara, o celulita… nu le face sa dispara ba, din contra, le face si mai vizibile stand atat de stramti pe corp.

Nu sunt paranoia. Cautati impresii despre ei! Pe forumuri nu prea o sa gasiti(probabil ca se plateste greu pentru eliminarea comentariile negative) dar pe paginile de facebook ale comerciantilor sunt destui oameni care ii injura pentru ca vand colanti si ii numesc blugi si, pe langa asta, mai vin si urat. Eu v-am zis… Voi decideti daca merita sa dati 150 de lei ca sa aveti in ce sta prin casa 🙂 .

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    In my humble opinion… Nimic nu remodeleaza mai bine decat sportul si dieta 😀
    Si cred ca incaltamintea aia cu talpa curbata. Adica pare ca talpa aia chiar solicita musculatura picioarelor pentru mentinerea echilibrului, in concluzie pare ca da un pic de randament.

  2. Răspunde

    Apropo, imi place foarte mult tema blogului. Arata foarte foarte bine! ♥

    • Dan Ababei
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Lucruri de calitate ce tinde spre zero vandut fiintelor ce semana cu nevasta lui Al Bundy la neuron.Rahaturile de pe site-urile ce-si fac reclama la televizor le gasesti incepand de la buticarii chinezi pana pe site-urile online cu o treime de pret.ACELASI OBIECT.Se adreseaza segmentului intretinuta proasta,tinuta pe post de papusa gonflabila si bibelou sters de praf saptamanal de nenea cu banii.Sau ţaţelor cu pretenţii de dive.

  3. Răspunde

    Ma gândeam eu ca ar trebui sa fie o prostie, bine cei drept nu cred ca la tv prezintă ceva bun, totuși nu as da atâția bani pe acești „blugii” prefer sa mănânc sănătos și sa ajung la o forma ok prin efort nu prin pantaloni minune.

    • pusa raisa
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Parerea mea nu numai asupra acestor blugi ci asupra oricarei reclame agresive , denota clar ca acel produs nu este vandabil si trebuie sa fie promovat ,oricand, oricum si oriunde , deci nu-si merita banii deoarece atata reclama costa si acesti bani trebuie recuperati marind costul unui produs prost . Ai perfecta dreptate, m-am ferit intotdeauna sa cumpar un produs caruia i se face atata reclama, vezi si farmacia Catena care are cele mai ridicate preturi la medicamente, reclama facuta de cei 4 …costa,, concluzia o trageti singuri ,,,,,,,,

    • Nicu
    • 05/02/2016
    Răspunde

    „reclama e sufletul comerţului” nu? Cum a spus şi Ioana, cel mai bun mod de a arăta bine, este sportul şi o dietă sănătoasă.

    • Amy
    • 05/02/2016
    Răspunde

    I-am vazut si eu la teleshopping si mi s-au parut oribili din prima clipa!!! Exact cum ai mentionat si tu, sunt niste colanti cu imprimeuri ce imita prost jeansii! Sunt urati, scumpi si confectionati din materiale de proasta calitate. 🙂

    • dumittrescu raluca
    • 05/02/2016
    Răspunde

    nu imi place idea de blugi modelatori ,ok sunt dragutzi ,dar pentru cine este slab fara ceva sunculite ,o persoana mai plinuta nu face decat sa-si arate ce nu vrea ,sunt de accord ca sunt usor de purtat ,comozi ,dar nu in ublic pentru mine cel putin

    • stoica claudia
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Am vazut si eu pe internet ,dar nu as da bani pe asa ceva ,multumim frumos pentru articol

    • Andreea
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Da, ce e dragut sa scoti in evidenta sunculitele in loc sa porti un pantalon normal? Cum zicea cineva mai devreme, dieta si sportul fac minuni. A, sa nu uitam si odihna corespunzatoare 🙂

    • Naty Moon
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Nu ma uit la astfel de show-uri 😀 ;sunt multe produse inutile care nu fac ceea ce se promite dar acesti pantaloni chiar sunt niste colanti care nu ne modeleaza nimic .Fara un pic de miscare si o dieta fara grasimi si dulciuri putem purta si 3 perechi ;una peste alta .

    • SandaSandita Sandita
    • 05/02/2016
    Răspunde

    Am vazut la o prietena si ea era multumita de ei..dar intradevar,nu fac minuni

    • Avramescu Evelina Mihaela
    • 05/02/2016
    Răspunde

    I-am vazut si eu la teleshopping si mi s-au parut oribili din prima clipa!

    • ghelbere elena
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Eu chiar doream sa-mi cumpar pentru ca nu pot purta colanti(sunt cam durdulie si nu-mi place cum imi vin).

  4. Răspunde

    Pentru mine blugii astia arata exact ca cei din magazinele chinezesti, pe care noi ii numim colanti cu aspect de blugi. Nu au nimic in plus sau in minus, doar un pret exorbitant de mare.

    • Ardeleanu Ana
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Mie nu mi-au placut aspectul lor de cand i-am vazut prima data insa, m-am gandit ca una e sa-i vezi live si alta la tv. Imi plac astfel de pantaloni insa acestia chiar nu m-au atras prin aspect dar recunosc ca as fi vrut sa-i cumpar doar pentru ca promiteau faptul ca te fac sa arati mai slaba. Citind cele scrise de tine, ma bucur ca mi-am ascultat sotul si nu i-am cumparat.

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Bine zis..o modalitate de a prostii oamenii..mie una nu-mi plac…

    • Cristina
    • 29/06/2016
    Răspunde

    Marea majoritate a produselor sunt scoase doar pentru marketing. Eu una nu ma inghesui sa cumpar imediat ce apare un produs nou.

  5. Răspunde

    Sunt total de accord cu tine.

    • Dana
    • 15/01/2019
    Răspunde

    Hainele sunt extrem de importante pentru orice silueta. Dar nu aceste haine.

      • Cristina Dragomir
      • 16/01/2019
      Răspunde

      Eu sunt de acord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares