Articole de incaltaminte in trend pentru tinute sport si casual-sport

ghete-sport-gioseppo-flore-8380676

Fashionistele din orice colt al lumii, abordeaza tot mai frecvent tinute sport si casual-sport. Moda articolelor de incaltaminte sport, atat pentru barbati, cat si pentru femei, este acum in strada! De la pantofi port material textil in combinatii inedite, cu platforme ascunse sau talpa ortopedica, extrem de comoda, fenomenul s-a extins la modele cat mai asemanatoare cu variantele originale, pe care le purtam atunci cand mergem la o sala de gimnastica sau pe terenul de sport.

Astfel, locul tocurilor stiletto a fost luat de incaltarile sport, cu talpa joasa. Pe catwalk-ul international, putem vedea ca pana si colectiile apartinand celor mai classy nume de branduri, cauta sa adauge o nota de dezinvoltura. Marci celebre, precum Christian Dior, Chanel sau Marc Jacobs, s-au orientat spre imbinari de exceptie, dand tonul unor articole de lux care devin din ce in ce mai versatile, depasind granitele coutour-ului, asa cum il stim noi.

Vedetele acestui sezon raman modelele de ghete sport confectionate din material textil, cu imprimeuri si sireturi colorate. Nuantele vesele, asortate cat mai divers, aduc ideea unui optimism debordant. Noul trend a fost co-optat si de actrite, cantarete sau alte persoane din lumea mondena, care aleg sa renunte la tocurile de 10 cm in favoarea unor articole cat mai comode. Exemplul starurilor de la Hollywood a inceput sa castige in popularitate, fiind urmat de tinere indraznete din intreaga lume. Sneakersii sau tenisii cu talpa ortopedica au avantajul ca pot fi inclusi in tinute foarte diverse. Ei pot, asadar, fi purtati cu succes atat cu jeansi stramti, cat si cu rochii in stil casual sau sic, cu o croiala care urmeaza linia corpului tau. Femeile care nu sunt foarte inalte par a aprecia in mod deosebit design-ul noilor pantofi sport, care s-au transformat intr-un “must-have” pe lista produselor in trend in acest sezon.

atelierulfamiliei.ro

Si moda barbateasca s-a bucurat de aceeasi atentie, pe podiumurile din intreaga lume defiland manechine care au lansat deja noul trend in materie de pantofi sport pentru barbati. Daca doriti sa fiti in pas cu ultimele tendinte, vizitati magazinele Pepper si bucurati-va de reduceri atractive la incaltaminte comoda pentru barbati.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Ai dreptate acest tip de incaltaminte este pe placul tuturor..solicitari din ce in ce mai des…mai ales ca se pot asorta cu diverse tinute..avem de unde alege…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares