Trei motive pentru care femeile care poarta lenjerie intima sexy sunt mai fericite

Ce mi-o fi venit sa vorbesc acum, in plina iarna, pe frigul asta, de lenjerie intima sexy? Ati gresit intrebarea din start. A zis cineva ca o lenjerie de genul asta trebuie sa neaparat sa aiba doar 3-4 centimetri si sa fie confectionata din dantela subtire? Exista o multime de modele de lenjerie intima(unele chiar imbraca foarte bine si nu risca sa accentueze senzatia de frig), din diverse materiale, asa ca fiecare doamna sau domnisoara isi poate alege acel chilot in care sa se simta bine dar sa si arate bine.

Lenjeria intima sexy nu e doar pentru femeile active sexual

Recomandarea de a purta lenjerie intima cat mai sexy nu se adreseaza doar reprezentantelor sexului feminin care au deja o relatie si se lasa dezbracate de mainile si privirile partenerului. E adevarat ca ele ar trebui sa fie cele mai constiente de minunile pe care le poate face in dormitor o pereche de chiloti sexy sau un portjartier. Totusi, si femeile singure, cele care de ani buni isi impart patul doar cu pisoiul, chiar daca nu doresc sa cucereasca sau sa pastreze in mreje pe cineva anume, ar trebui sa isi arunce lejeria aceea cu aspect de anii ’90, care le turteste fundul si il face sa para mai mare decat este in realitate. Nu, n-am sa fiu asa indiscreta sa va intreb ce lenjerie intima purtati azi. Am sa incerc, insa, sa va fac sa intelegeti de ce o lenjerie sexy va poate face mai fericite.

1. Lenjeria potrivita – corpul dorit

Nu putine sunt femeile carora mama natura nu le-a daruit un corp perfect. Asta nu inseamna ca s-au dat batute. Au invatat sa isi ascunde defectele si sa iti puna in valoare atuurile, folosindu-se de haine dar si de lenjeria intima. Un corp care nu iti atrage atentia prin nimic, in ziua in care poarta o pereche de boxeri largi si o bustiera cu un numar mai mare, s-ar putea sa te faca sa spui „wow” cand il vei vedea intr-o alta zi, modelat de un slip brazilian, purtand un corset care face sanii sa para cu doua numere mai mari. Invata sa alegi tipul de lenjerie care sa te avantajeze si toata lumea iti va invidia formele!

2. Si casnicia se tine cu lenjerii cat mai fine

Ne place adesea sa declaram ca relatiile noastre nu se bazeaza pe sex, ci pe dragostea adevarata, incredere si respect. Nu stiu ce ne indeamna sa spunem ceea ce nici noi nu credem. Sexul e foarte important intr-o relatie. O lenjerie intima sexy, un chilot din dantela cu portjartiere(precum cele de pe Sevensins.ro) si un sutien putin mai obraznic sunt acele detalii care transforma „ciorba”, de care barbatii se plictisesc uneori, intr-o friptura apetisanta. Incearca ceva nou si sigur partenerul va aprecia. Veti fi mai fericiti nu doar pe plan sexual. Barbatii observa atunci cand femeile fac anumite lucruri pentru ei si apreciaza asta. Nu putine sunt cazurile in care o lenjerie sexy purtata intr-o seara atrage dupa ea o mai buna comunicare in cuplu.

3. Senzualitatea porneste de la o pereche de chiloti sexy

lenjerie intima sexyNu, nu esti senzuala cand chiloteii tai cu dantela sunt neaparat la vedere. Esti senzuala si feminina pentru ca ii porti, pentru ca tu stii ca ei sunt acolo, pentru ca te-ai privit in oglinda dupa ce i-ai imbracat si ai vazut cat de bine se muleaza pe coapsele tale. Asta iti da incredere in tine, te face sa te simti frumoasa. De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii uimita ca toti barbatii sunt atrasi de o femeie pe care tu nu o consideri chiar asa de frumoasa? Explicatia e ca privirea ei asta le transmite: sunt frumoasa si sexy, am incredere in mine si stiu ca ma placi. Nu trebuie sa vrei neaparat sa ii cuceresti, important e sa fii constienta ca o poti face. Si nici nu e nevoie sa iei magazinele la pas sa analizezi lenjerie intima sub ochii indiscreti ai unei vanzatoare. Poti cumpara chiloti sexy online, la preturi foarte bune, indiferent de preferintele in domeniul materialelor sau de masura pe care o porti. Intra aici si te vei convinge!

Asa ca, dragile mele, lenjeria intima trebuie sa fie neaparat sexy. Pentru ca ei merita sa fie rasfatati, pentru ca noi meritam sa aratam si sa ne simtim minunat. Singure, in cautare de relatie sau deja cuplate, atunci cand alegeri lenjeria intima, orientati-va spre piese capabile sa va modeleze corpul si sa va accentueze feminitatea si senzualitatea si sigur veti fi mai fericite!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 20/01/2016
    Răspunde

    Fiecare dintre noi incercam sa fim mai feminine si mai senzuale si recurgem la numeroase tretipuri cum ar fi lengeria intima care ne scoate in evidenta forma corpului si arma noastră in ale seductiei.?

    • stoica claudia
    • 20/01/2016
    Răspunde

    Asa e,un articol foarte interesant

    • SandaSandita Sandita
    • 20/01/2016
    Răspunde

    Wow..super bine punctat..sunt putini cam piperate la pret,dar wow,sunt superbe!

    • SandaSandita Sandita
    • 20/01/2016
    Răspunde

    Wow..super bine punctat..sunt putini cam piperate la pret,dar wow,sunt superbe!

    • Amy
    • 20/01/2016
    Răspunde

    Hmm…ce bine le zice Cristina. 😀 M-ai facut sa-mi doresc o pereche de chiloti din dantela!

  1. Răspunde

    Au produse bune pe SevenSins. Chestia cu lenjeria intima este ca ne face sa ne simtim altfel, ca in cazul pantofilor cu toc. Eu sunt mai pozitiva si mai increzatoare cand port lenjerie sexy.

  2. Răspunde

    Articolul tau mi-a adus aminte ca trebuie sa dau o tura pe la magazinele online si offline ca sa-mi reinoiesc stocul de lenjerie intima.

    • Catalina Dumbrava
    • 21/01/2016
    Răspunde

    Sunt splendide, mor dupa dantela :))

    • ghelbere elena
    • 21/01/2016
    Răspunde

    Frumos articol. Ma face sa ma simt mai frumoasa si mai dorita cand port o asemenea lenjerie. Multumesc Cristina pentru ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

    • dumittrescu raluca
    • 21/01/2016
    Răspunde

    un articol bun,frumos scris.,iar cred ca orice femeie s-ar simti mai frumoasa intr-o lenjerie frumoasa

    • Hacman Radu
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Ce frumos articol!Imi place!Lenjeria sexy este de mare efect!…

    • Catalina Sora
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Intradevar lenjeria sexy este foarte ok, pe mine una ma face sa ma simt mult mai feminina 🙂

    • Hacman Mariana
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Femeile imbracate in lenjerii sexy radiaza..asa se spune..ne simtim mai bine,mai perfecte)))

    • Aniela
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Da lenjerie sexy foarte interesant,femeia trebuie mereu sa fie aranajata si pusa la punct!

  3. Răspunde

    da’ sunt fericita si in bumbac simplu 😀
    Dincolo de gluma, arata minunat! sa am banii astia la dispozitie pt lenjerie, si sigur as fi mai fericita 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares