Produse Sano de calitate pentru curatenie ca la carte

detergent sano maxima

Va tot amenint de ceva vreme cu acest articol despre produsele de curatenie pe care le folosesc eu. Pana acum cateva luni imi cumparam toate produsele de acest tip(detergent, clor, detartrant) de la supermarket. De ce m-am lasat de „sportul” asta? Pentru ca am remarcat ca, pe langa preturile mari, de acolo ma aleg cu detergenti de o calitate din ce in ce mai proasta.

Nu o sa le zic pe nume detergentilor pe care obisnuiam sa ii folosesc. De ce sa le fac favoarea asta? Cert e ca ar trebui sa fie produse sub forma de gel. Mi se parea mie ca gelul devine mult prea lichid si ca rufele nu isi mai pastreaza mirosul si am hotarat ca e vremea pentru o schimbare. Mi-am intrebat prietenele si rudele ce produse folosesc si ce parere au despre ele. Evident ca cel mai greu cantaresc impresiile persoanelor foarte apropiate pentru ca acele persoanea nu au nici un interes sa ne minta si ne si cunosc „exigentele” in materie de curatenie. Asa am ajuns, la indemnul cumnatei mele, sa cumpar prima mea sticla de detergent Sano(cred ca dintr-un Kaufland, dar nu mai sunt sigura). Nu mai stiu sigur ce pret avea dar cred ca era cu vreo 4-5 lei mai scump decat ce folosisem pana atunci, referindu-ne la recipiente cu acelasi gramaj.

Ei bine, m-a fermecat din prima cu mirosul. Vorbesc aici despre detergentul de rufe Sano Maxima Gel Sensitive(l-am ales pe acesta pentru ca eu am pielea sensibila). Apoi am vrut sa torn in capacel cantitatea necesara unei spalari. Cand colo, ce sa vezi? Curge greu. E gel adevarat. Mult mai concentrat decat restul detergentilor care mi-au trecut prin mana pana acum. In plus, spala foarte bine in apa rece. Eu rar mai spal haine la temperaturi mai mari de 40ºC. Asta inseamna mult pentru ca programele dureaza mai putin si consuma mai putin curent electric. Cat despre mirosul placut care m-a cucerit la primul contact, chiar se pastreaza in hainute dupa spalare. Trebuie sa stiti ca eu sunt cam zgarcita de felul meu si nu dau banii pe balsam de rufe!

atelierulfamiliei.ro

Pentru ca mi-a placut mult acest detergent, la urmatoarea tura de cumparaturi l-am cautat la raft si nu l-am gasit in magazinul din care obisnuiesc eu sa imi fac cumparaturile. Am cautat sa vad daca nu cumva il pot comanda pe internet si am dat peste acest magazin sanoproduse.ro. De atunci, cam o data la o luna – o luna si jumatate, imi fac comanda la ei si nu mai car detergenti de la supermarket. Imi convine pentru ca, facand comanda mai rar, adun mai multe produse si nu mai platesc transportul(este gratuit la comenzile de peste 100 de lei).

Iata ce mi-am luat la ultima aprovizionare, cea din luna decembrie, de dinainte de curatenia generala:

detergent sano maximaDetergent de rufe Sano Maxima Gel Bio  – pe acesta inca nu l-am incercat asa ca nu stiu sa va spun decat ca miroase la fel de frumos ca detergentul gel Sensitive si cel Musk. Voi reveni cu impresii cand il voi testa.Detergent de rufe Sano Maxima Gel Musk

Detergent de rufe Sano Maxima Gel Musk – Cu el spal salopetele de lucru ale sotului(lucreaza in domeniul auto, deci va imaginati cum arata si cum miros hainele respective). Avand si pete de vaselina, pe acestea nu le spal in apa rece ci la 60ºC dar ies din masina perfect curate si mirosind placut. Cu vechiul detergent, daca nu foloseam balsam, chiar si atunci cand le scotea curate, persista in haine mirosul acela de rugina, vaselina si ce mai folosesc ei prin atelier.

Clor Sano JavelClor Sano Javel – are un pret bun(5,3 lei/2 L) si imi place ca nu are mirosul acela intepator de clor(miroase a lamaie) dar isi face bine treaba pe sosete si alte articole care sunt supuse tratamentului cu clor.Detergent pardoseli Sano Floor Fresh Home Spa

Detergent pardoseli Sano Floor Fresh Home Spa – il folosesc si pe el de luni bune pe tot ce inseamna gresie(baie, bucatarie, hol). Curata bine si are un miros puternic dar placut care se pastreaza cateva ore bune dupa utilizare. Ceea ce apreciez la el este ca, la utilizare pe gresia din bucatarie(unde mai apar picaturi de ulei), curata perfect, lasand suprafata lucioasa, nu cu acel aspect ca si cum doar ar fi intins grasimea pe suprafata.Detergent degresant Sano Forte Plus

Detergent degresant Sano Forte Plus – il cumpar special pentru curatarea aragazului si a cuptorului dar poate fi folosit si pentru curatarea vaselor. Pur si simplu il pulverizezi pe suprafata pe care o ai de curatat si el imbraca arsurile si grasimea intr-o spuma care le face usor de curatat.Absorbant mirosuri frigider Sano Fresh Odour

Absorbant mirosuri frigider Sano Fresh Odour – aici momentan nu ma pronunt pentru ca e prima data cand il cumpar. Pana acum, spre rusinea mea, nici nu stiam ca exista un odorizant de frigider. M-a luminat tot cumnata mea. Inca nu l-am pus in frigider pentru ca acesta trebuie bine curatat inainte si, in perioada sarbatorilor, a fost cam plin si greu de curatat.Pasta de dinti si periuta de dinti Sano

Pasta de dinti Sano Orbitol Triple Action – in primul rand e mare! Are 145 gr. si ne tine destul de mult. Recipientul cu dop care se inchide si de deschide simplu, o face usor de utilizat. Urasc pastele de dinti la care trebuie sa insurubez capacul! Gustul este placut, mentolat dar nu excesiv. Eu nu aleg pasta de dintii dupa cata spuma face(desi si ea face destula), ci dupa cum imi simt dintii dupa periaj si gustul care imi ramane in gura si dintii mei sunt fericiti cu ea.

Periuta de dinti Sano Orbitol Interdental – inca nu am folosit-o pentru ca nu s-a „pensionat” inca vechea periuta. Sper sa ne intelegem bine.

Evident ca mai folosesc si alte produse: detergenti pentru geamuri, solutie pentru parchet, detergent pentru vase, etc. dar despre ele vom vorbi intr-un articol pentru ca acum m-am intins deja prea mult la tastat. Eu sper sa va fie util acest articol si sa fiti la fel de multimite de produsele Sano pe care va reamintesc ca le gasiti si online, la preturi bune si livrate direct la usa.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Florina
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Detergent degresant Sano Forte Plus folosesc si eu de cativa ani si intr-adevar este foarte bun, restul produselor de la Sano nu le-am incercat. Chiar m-ai facut curioasa cu detergentul, cand se termina cel actual cred ca voi incerca si eu 🙂

      • cristina
      • 08/01/2016
      Răspunde

      99% sunt sigura ca o sa iti placa.

    • dumittrescu raluca
    • 08/01/2016
    Răspunde

    am folosit pentru parchet si pentru aragaz spray,sunt bune ,calitative

    • Dodoi Daniela
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Sunt produse la care nu se face destula reclama si lume putina le stie.Eu am folosit Sano pt mucegai si am fost multumita de el.?

      • Daniela
      • 14/10/2020
      Răspunde

      Sunt bune produsele sano. Dar ar trebui sa le sigileze. Am cumpărat sano pt pardoseli de la un mega și era trei sferturi apa… Deci.

    • Tatiana Sorina
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Sunt bune produsele din aceasta gama,eu folosesc de mult timp Detergent degresant Sano Forte Plus si Odorizante WC .Detergent de rufe inca nu am folosit dar am sa il incerc cat de curand posibil. Multumim! :*

    • Tudor Alexandra
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Am folosit și eu detergentul degresant Sano Forte Plus, și încă îl folosesc pentru aragaz, hotă, cuptor. Își face treaba bine, și atât timp cât îl găsesc pe piață, nu voi renunța la el. Am mai avut produse Sano pentru curățarea băii, la fel de bune și acelea, în rest n-am prea incercat produse de la această marcă. 🙂

    • Mara
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Folosesc detergentul de vase. E mai bun decat multe alte produse de aces gen, singurul inconvenient pentru mine ar fi ca trebuie sa folosesc manusi ca altfel imi curata si pielea de pe maini nu numai murdaria de pe vase ( am eu alergie la el ).

    • Naty Moon
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Imi amintesc ca am inceput sa cumpar produse Sano cu mult timp in urma ,cred ca abia aparuse pe piata de la noi si cum lucram in comert incepusem sa testez si eu multe marci .Am cumparat detergent la inceput ..automat si manual ;cel manual mi-a afectat mainile fiind prea puternic dar sunt produse excelente ..apoi am cumparat inalbitori si de vase

    • mehedintu alina
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Eu am folosit balsamul pentru copii de la Sano Maxima, bleu deschis era cutia, luat din Kaufland si mi-a placut foarte mult, mai ales mirosul. Dar dupa un timp nu am mai gasit.

    • Vasile Rotaru
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Am auzit de acest brand dar sotia nu a folosit,multumesc de pareri,voi cumpara,vad ca-si face bine treaba !

    • Marilena Paraschivoiu
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Sincer produsele de la Sano nu le-am incercat dar sigur am sa incerc detergentul ,multumim pentru articol,chiar interesant.

    • Talaba Georgiana
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Si eu folosesc Sano forte ptr aragaz si cuptor, si mi se pare extrem de eficient. Am mai folosit si Sano ptr baie anticalcar, si ptr gresie cel cu ambalaj verde. Sunt produse foarte bune. Sunt curioasa sa încerc si detergentul de rufe. In viitorul apropiat cu siguranță il voi încerca.

    • Trandafir Ioana Rodica
    • 08/01/2016
    Răspunde

    O parte din produsele Sano le-am folosit si am fost multumita de ele: detergenti de rufe si balsam ,pastila pt. bazinul de w.c. ,degresant pentru aragaz(cel mai bun dintre produsele din magazine),detergent de vase . Adevarat ca sunt un pic mai scumpe dar merita . In timp , le-am mai abandonat in favoarea altora noi sau mai ieftine pentru ca asa imi dicta bugetul . Dar unul singur e prezent mereu in bucataria mea : tixul de vase Sano . Ajutor de nadejde muncii mele , contine si clor si parfum de lamaie. Il recomand tuturor caci merita . Sano e firma !

    • Davidescu Maria
    • 08/01/2016
    Răspunde

    Sunt super

      • Mihaela
      • 30/08/2020
      Răspunde

      Folosesc de peste 1o ani balsamul si detergentul pudră de la sano si sunt frf mulțumită. Din pacate se gaseste greu in magazine cel lichid chiar foarte greu. Eu îl cumpar de la un magazin de la tara unde am descoperit si sprayul balsam de rufe care mă ajută la calcat(înmoaie rufele,le face jilave)

        • Cristina Dragomir
        • 18/09/2020
        Răspunde

        au inceput sa aduca mai multe magazine o diversitate de produse Sano. Suntem pe drumul cel bun.

    • ghelbere elena
    • 09/01/2016
    Răspunde

    Am impresia ca tot la tine pe blog am citit despre produsele Sano si le-am cautat. Am cumparat prima data clor. Am fost multumita. Apoi detergentul pentru aragaz. Multumita. Acum am citit ca au si pasta de dinti, aceasta este urmatoarea achizitie. Detergent de rufe parca nu l-as incerca, dar mai stii?

    • patrausanu emma alexandra
    • 09/01/2016
    Răspunde

    sunt foarte bune produsele de la sano 😉

    • stoica claudia
    • 09/01/2016
    Răspunde

    Multumim frumos,o sa cumpar si eu

    • Catalina Dumbrava
    • 10/01/2016
    Răspunde

    Cred ca doar cel anti mucegai am folosit, in rest nimic, dar cred ca le voi cauta pe viitot, le mai diversific un pic.

    • TRICA VIORICA
    • 11/01/2016
    Răspunde

    Da,am testat si eu de la Sno,solutia antimucegai si intradevar este o marca de produse eficiente!

      • cristina
      • 11/01/2016
      Răspunde

      ma bucur ca iti sunt utile

  1. Răspunde

    Imi plac si mie mult produsele Sano. Folosesc atat detergent lichid cat si solutie pentru masina de spalat.

  2. Răspunde

    Sunt bune produsele Sano! Am folosit si eu cateva dintre ele.

    • Hacman Mariana
    • 19/01/2016
    Răspunde

    Am folosit produse de la Sano dar nu si detergent..acum ca am aflat de la tine de el cu prima ocazie cand merg la cumparaturi o sa-mi cumpar..sunt curioasa cum spala…produsele Sano sunt geniale!Eu una sunt foarte multumita de ele!

    • Hacman Radu
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Pentru ca folosim produse de la Sano pot afirma ca sunt foarte bune,de calitate si la un pret bun.Chiar le recomand..atunci cand cureti ceva este vizibila eficienta lor…Bravo lor ca au asemenea produse!Speram sa ramana asa!

    • Aniela
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Am folosit Sano antimucegai si si-a facut bine treaba,voi incerca si alte produse pe viitor!

    • clarra
    • 21/07/2016
    Răspunde

    Cel mai bun produs al lor este solutia anticalcar http://www.sanoproduse.ro/cumpara/detartrant-pentru-piatra-si-rugina-sano-anti-kalk-500ml-11 Eu o folosesc de ani buni – curata impecabil inoxul, dar si cada de acril, chiuveta, obiectele din plastic si sticla – pur si simplu in contact cu calcarul formeaza o spuma alba si efectiv il dizolva (nici nu se compara cu puterea otetului). Mie nu-mi lipseste niciodata din casa, pentru ca in zona noastra apa e foarte calcaroasa. In plus miroase foarte placut, a esenta de migdale 🙂

    1. Răspunde

      pe acesta nu l-am folosit dar am sa il incerc si eu de vreme ce restul produselor nu m-au dezamagit

      • Maria
      • 22/03/2017
      Răspunde

      Eu am dat pe faianta din baie si am lasat cam 10 minute (cum faceam si cu vechiul produs) si solutia de la Sano mi-a crapat rosturile. 🙁 Este foarte puternica, nu mai folosesc deloc pe faianta sau gresie, doar pe inox.

    • mela
    • 09/10/2017
    Răspunde

    Iubirea mea pentru Sano a inceput cu detergentul pt pardoseli FLOOR PLUS 2 in 1 cu proprietatea de a alunga gindacii. Mi s-a parut o idee geniala, e un ambalaj verde in bidon sau in punga tip refil si asta alta idee buna. Am spatiu foarte mic si folosesc doar produse eficiente, cred ca Sano e raspunsul dupa ce am testat alte produse. JET ramine nr 1, curata piatra, calcarul pe linga robineti si mai ales teroarea mea cea mai mare, sticla de cabina dus, in plus omoara microbi etc n-are clor, e placut pt piele si mirosul de lime. motiv pt care voi cumpara numai acest produs pt orice am de facut.
    Sano Frigidere e super bun degreseaza si curata parca instant, il folosesc si-n microunde sau orice prin bucatarie. Sano Forte pt aragaz si arsuri oale etc foarte bun dar numai cu manusi !!! Detergentul lichid vase trebuie sa-l incerc din nou, l-am luat o data si parca simteam printre degete grasimea din mincare ramasa. Mildew Remover e f. bun l-am folosit pe perete cind m-a inundat pe tavan vecinul de sus si se ingalbenise tencuiala. Asta e clor de fapt. Un produs iarasi nesatisfacator este spray Oxygen pt pete in sticla turcoaz, poate nu l-am folosit cum trebuie dar tot Vanish ramine nr.1. Spray pt calcat cu apret, foarte bun. Spray gindacii K300 foarte bun dar miroase, K2000 tot gindaci si alte creaturi bun si nu miroase. Nu am cumparat niciodata, e prea scump parca, SANO MAXIMA GEL MUSK numai din asta e prin magazine, mi s-a terminat detergentul si vreau sa-l incerc. Dupa mine cel mai bun este cel in pernute nu de la Sano, dar DA, MIE MI S-A INTIMPLAT de 3 ori , ce mi-a venit mie sa ma uit, pernuta a fost cumva azvirlita din cuva si s-a prelins pe usa hubloului in garnitura de la usa. arata ca un ou spart, ce m-am chinuit s-o prind cine stie unde avea sa se duca. Balsamul super bun vine si in refill.
    Wow, nu am stiut ca au pasta de dinti. Am s-o incerc. E piata plina de produse, e greu de ales. Succes tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares