Cate genti iti mai cumperi, femeie!?

Va aratam ieri o geanta, pe facebook, si va spuneam cat de tare mi-o doresc. Daca nu o stiti, este vorba despre aceasta geanta(click ca sa o vedeti). I-am spus si sotului meu ca o vreau. Titlul articolului meu astazi nu reprezinta altceva, decat strigatul de disperare al unui om care crede ca sotia lui are prea multe genti. Cred ca, pentru el, tot ce trece de doi e deja prea mult. Am doar vreo paisprezece genti, in astea intrand si cele cateva plicuri si genti de ocazie pe care le folosesc de 2-3 ori pe an. In rest, sunt genti de care chiar am nevoie si nu inteleg de ce il deranjeaza atat de tare prezenta lor in cuier sau un dulap.

Sa nu veniti sa ii tineti partea, sa imi spuneti ca probabil fac o gaura prea mare in bugetul comun! Ma cunoasteti prea bine si stiti ca nu ma arunc la genti prea scumpe. Nu le caut nici pe cele mai ieftine dar ma orientez spre modele pe care stiu ca mi le pot permite si le analizez sa fie si ok din punct de vedere calitativ ca sa nu fiu nevoita sa imi cumpar luna urmatoare altele. Am genti pe care le folosesc de doi ani si arata impecabil.

De ce mai vreau o geanta, dragul meu sot? Pentru ca, asa cum tu ai nevoie de cate o cheie pentru fiecare piulita si de o surubelnita pentru oricare surubel, si eu as avea nevoie de o geanta pentru fiecare tinuta si pentru fiecare stare. Nervoasa, vesela, optimista, increzatoare, pesimista, ganditoare, suparata, stresata, jucausa, deschisa, odihnita, obosita sunt doar cateva din starile pe care le poate incerca o femeie. Apoi mai sunt ocaziile pe care le „intalneste”: club, film, plimbare in parc, iesire la restaurant, job, intalnire de afaceri, shopping, voiaj, plimbat copilul, petrecere, etc. Pentru fiecare situatie si stare de spirit as avea nevoie de o alta geanta. Fa-ti tu socoteala si ai sa vezi si singurel ca nu am suficiente genti si posete!

Inca te faci ca nu intelegi? Fie, am sa-ti explic si mai in amanunt! Imagineaza-ti ca mergem la shopping si ma imbrac in pantalonii aia de trening(pe care tu ii urasti), ma incalt cu o pereche de tenisi si imi iau pe umar un plic de seara sau imi „montez” pe antebrat una bucata geanta office! Sau, invers, sa ma vezi aparand la o petrecere in rochie de seara, asortata cu un superb rucsac rosu imprimat cu bufnite. Despre mine cam stiu ce ar zice lumea. Nu stiu daca iti dai seama ce-ar zice despre tine, omul fara suflet care i-a refuzat femeii iubite nevoia primara de a poseda genti potrivite pentru fiecare ocazie.

In mare, gentile ar fi de urmatoarele tipuri: genti sport, genti casual, genti office si genti de ocazie. Pana aici cred ca ai inteles si tu. De aici incolo incepe teroarea ta. La pantaloni de trening negri si tenisi roz, parca ar merge o geanta roz. La blugi cu pantofi sport negri, deja nu mai are ce cauta in peisaj geanta roz. La o nunta la care porti o rochie neagra cu pantofi rosii, merge de minune plicul ala rosu din piele lacuita. Daca schimbi pantofii si pui o nuanta nude, hop iti trebuie alta geanta.

Vreau sa intelegi ca gentile nu sunt un moft, ci o necesitate, ca exista niste reguli(chiar scrise) care nu iti permit sa porti o geanta de seara la piata si nici o geanta de voiaj la un cocktail. Partea buna e ca, momentan, am nevoie de o singura geanta noua, adica de asta. geanta_dama_mov_brittany_1_ (1)Se potriveste de minune cu ghetele pe care mi le-am cumparat saptamana trecuta, este bine compartimentata, are si manere si bretea reglabila(o poti purta atat pe umar cat si pe mana), este un model clasic situat cumva la limita dintre casual si elegant(pretandu-se pentru ambele stiluri) si, ce e cel mai important, are si un raport excelent calitate-pret. E genul de geanta de care, daca ai grija, te poti folosi si 5-6 ani. Nici macar nu costa mult. E in oferta saptamanii pe www.adona.ro, stii tu, magazinul ala din care mi-am cumparat si geanta aia alba de vara trecuta, la care te uitai si nu iti venea sa crezi ca m-a costat atat de putin.

Fie ca ai inteles, fie ca nu, eu tot mi-o comand azi. Cu livrare in maxim 48 de ore, e foarte posibil sa o primesc chiar maine si sa o pot scoate la o plimbare luni dimineata la prima ora. Ce poate fi mai frumos decat sa incepi saptamana cu o geanta noua? Daca ar fi asa fiecare zi de luni…

Hai, stai linistit, n-am de gand sa imi cumpar cate o geanta pentru fiecare zi de luni din an!

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 28/01/2016
    Răspunde

    Superba Geanta!Asa sunt toti barbatii..al meu nu comenteaza ca-mi cumpar comenteaza ca le tin in dulap,ca nu le folosesc…))dar el vorbeste,el aude)))la mine pe-o ureche intra pe alta iese)))Cred ca l-ai speriat deja cu faza de luni…dar ce nu meritam si noi din cand in cand cate ceva???asa te vreau !!!Adevarat,gentile sunt o necesitate,nu un moft..asa ca domnilor..luati aminte)))pupici si sa o stapanesti sanatoasa !

      • cristina
      • 28/01/2016
      Răspunde

      Multumesc, Mariana. Ai grija sa citeasca si Radu articolul. Poate pricepe si ce n-a priceput al meu.

    • stoica claudia
    • 28/01/2016
    Răspunde

    Frumoasa geanta

    • Dodoi Daniela
    • 28/01/2016
    Răspunde

    Noi femeile ne place sa aratam bine sa purtam ce e frumos si nu in ultimul rand ne place sa facem shopping.E frumoasa si e placuta geanta….cum iti spuneam sa o porti cu drag

    • dumittrescu raluca
    • 28/01/2016
    Răspunde

    imi place geanta ,eu deabia mi-am cumparat una cu banii sotului ,nici nu a comentat,decat a intrebat dar cat costa?,dragutz nu ….?

    • Tatiana Sorina
    • 28/01/2016
    Răspunde

    Sunt super dragute,mie imi place geanta LOUISE !http://www.adona.ro/geanta-louise.html

    • Lamiita P
    • 28/01/2016
    Răspunde

    E foarte draguta si sunt sigura ca stii tu cum sa il reduci la tacere :)) ia-ti-o fara sa il mai intrebi

  1. Răspunde

    :)))))) aoleuuuuu, asa multe? cred ca fac partea din categoria cu ,, ce trece de 2 deja e prea mult,, :)))))) …… de fapt, urasc gentile si abia de car cate una de nevoie dupa mine. Daca as putea, as prefera fara geanta :)))

    • ghelbere elena
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Geanta este superba, si dupa cum ti-am mai spus sotul te iubeste si chiar daca acum se supara, supararea lui e din dragoste, vrea si el sa spuna ceva.

    • Aniela
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Hahha barbatii cred ca avem suficiente genti iar noi credem ca nu avem suficiente genti niciodata!

    • Catalina Dumbrava
    • 30/01/2016
    Răspunde

    Imi place mult geanta si culoarea e bestiala. Niciodata nu ai prea multe genti, ce nu pricep sotii astia ai nostri.

  2. Răspunde

    Cred ca eu si sotul tau ne-am intelege bine pentru ca mie nu imi plac gentile. Am vreo 5 in total. 2 de ocazie, una casual, si 2 sport. 🙂

    • Cristina
    • 30/01/2016
    Răspunde

    Eu nu am mania gentilor, sunt OK. Mai degraba caut o geanta incapatoare in care sa car lucrusoarele pentru cei mici decat sa imi mai cumpar una pentru mine.

  3. Răspunde

    una bucata geanta am. Dar mai vreau o esarfa 🙂

    1. econoama ca de obicei 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares