Tinuta ideala de zi de la StarShinerS

tinuta ideala de zi

Zilele de iarna sunt scurte si reci. Uneori sunt de-a dreptul urate. Alteori, soarele mai iese timid dintre nori cateva ore pe zi. Oricum ar fi afara si oricat de mult ne-am dori sa ne petrecem ziua in pijamale sau cuibarite in canapea cu o cana de cafea in mana, admirand bradul, nu e timp de stat. Craciunul bate la usa si inca sunt mult de facut si de cumparat. Poate trebuie sa mergi la mall sa cauti niste cadouri sau la supermarket sa cumperi chestii pentru casa.

Poate ai intalnire cu o prietena care pleaca din Bucuresti in perioada sarbatorilor si vrei sa ii dau darul inainte. Poate chiar iti faci timp sa iesi cu iubitul la un film diseara. Hai, fuguta, jos din pat si imbracarea! Ufff, am atins un punct sensibil. Asta e momentul in care toate ne intrebam cu ce sa ne imbracam. Haideti ca va salvez si eu vin cu o idee de tinuta. tinuta ideala de zi

Ce ziceti? Pai, daca va place, haideti sa va si prezint partile ei componente. Astazi m-am jucat cu hainutele de pe un site tare drag mie, StarShinerS.ro. Cu siguranta il stiti si voi. Mi se pare ca absolut toate produsele din acest magazin sunt perfecte, feminine si de-o frumusete cum nu gasesti in vitrine la mall. Sa va spun cat am stat si am admirat produsele si cat de greu mi-a fost sa ma hotarasc asupra acestei combinatii? Mai bine nu va spun!

atelierulfamiliei.ro

Am pornit de la ideea de colanti pentru ca mie imi place mult genul asta de pantalon. Sta lipit pe picior si este destul de calduros. Am ales acesti colanti Pretty Girl negri, din bumbac de calitate foarte buna, cu un accesoriu metalic in zona taliei(care este de inaltime medie) si cu mici insertii din piele ecologica la nivelul soldurilor si al gambelor.

Pentru ca acele insertii din imitatie de piele trebuiau lasate cat mai la vedere, am renuntat la prima mea idee de a adauga tinutei  un pulover stil poncho(au niste pulovere superbe in aceasta categorie) si am optat pentru acest puloverde la acelasi brand, ca si colantii, Pretty Girl. Este un model scurt, cu un umar gol(off-shoulder), cu o croiala stransa pe talie dar larguta in partea de sus. Ca si cromatica, nu e nici pe genul foarte inchis, nici prea tipator(o combinatie de maro, bej si portocaliu). Sa va mai spun ca are si reducere 50%?

La capitolul incaltaminte am ales o pereche de cizme inalte din piele ecologica intoarsa. E drept ca au tocul de 13 cm si platforma de 4 cm dar credeti-ma pe cuvant ca sunt foarte comode. Si, pana la urma, baba sufera la frumusete. Orice puteti sa imi spuneti despre cizmele High Seduction Brown, numai ca nu sunt frumoase nu. Nu sunt nici foarte stranse, nici largi pe picior si, ca design, sunt fix ce se poarta acum: incaltamintea inalta cu siret pana sus de tot. In cazul nostru nu sunt sireturi, ci elemente decorative cu nasturi si un soi de siret fals, insa arata bine. Le gasiti in categoria incaltaminte de pe StarShiners.ro.

La „raionul” cu paltoane am stat cel mai mult. Au niste paltoane superbe, elegante, cu broderie. Totusi, pentru tinuta de astazi mi s-a parut mai potrivit acest palton creatie Daniella Cristea, o piesa neagra cu imprimeul floral. Imprimeul floral se regaseste si el pe lista tendintelor pentru sezonul rece 2015-2016. Pare subtirel dar este calduros pentru ca e captusit. Imprimeul da o nota de veselie tinutei pentru ca era nevoie de asa ceva. Ne ajunge peisajul mohorat de afara. Inchiderea se face cu nasturi si este prevazut si cu un cordon care va poate ajuta sa va marcati talia. Practic prin buzunarele din dotare, vesel si cu umerii buretati, e paltonul perfect, situat cumva la limita casual-elegant si putand fi inclus in tinute din ambele categorii.

Pentru a completa eleganta pe care paltonul o da tinutei, am ales o geanta crem din piele naturala. Este simpla pentru ca, la o haina atat de colorata si la cizme atat de bine accesorizate, aveam nevoie de o geanta simpla. Cu siguranta este si suficient de incapatoare si e genul de geanta in care merita sa investim banii. Ea poate sa faca parte si din aceasta tinuta de zi dar se incadreaza bine si in imaginea unei tinute office.

Ce ziceti de tinuta mea? As fi curioasa care sunt piesele voastre preferate de pe starshiners.ro, mai ales ca gasiti acolo si zeci de rochii perfecte pentru petrecerea de Craciun sau cea de Revelion, inclusiv rochii rosii dupa care alearga toata lumea, rochii din catifea(material vedeta in acest sezon), din datela si minunatele rochii brodate pe care nu le-am gasit pe nici un alt site.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 20/12/2015
    Răspunde

    Frumoasa tinuta teai ales ,bravo ,imi place .Sa le porti sanatoasa!!Pupici

    • Dodoi Daniela
    • 20/12/2015
    Răspunde

    O tinuta lejera ce da o nota de eleganta,de feminitate si cred ca nu e nici scumpa.Felicitari pt alegere.?

  1. foarte frumoasa tinuta , imi place foarte mult , cizmele sunt superbe si paltonul…puloverul deasemenea este frumos!!! o alegere perfecta !! mi-am comandat si ru o rochitza de pe starshines rosie de catifea cu maneci plasa negre…super eleganta!!! un sait super!!! pupici

    • Aluculesei Brindusa
    • 20/12/2015
    Răspunde

    superbe articole,minunata tinuta!

    • ghelbere elena
    • 20/12/2015
    Răspunde

    Toate sunt superbe. Paltonul la o prima privire pana sa ajung sa citesc despre el am crezut ca este o rochie si i-am admirat imprimeul. Intradevar este ceva deosebit.

    • Ardeleanu Anamaria
    • 22/12/2015
    Răspunde

    Imi place tinuta, se potriveste cu stilul meu vestimentar. Paltonasul e superb, vesel si foarte atragator iar bluzita este incantatoare. 🙂

    • Ficea Adina
    • 26/12/2015
    Răspunde

    Imi place tinuta aleasa de tine.
    Ai gusturi ce sa mai zic….
    Printre articolele preferate de mine sunt puloverul si mai ales paltonul.
    Pot spune ca acesta e placrea mea vinovata.

    • Mihaica Iuliana
    • 29/12/2015
    Răspunde

    Dap, chiar ideala si pentru mine. Imi place foarte mult si sincera sa fiu as purta-o cu mare placere.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Si mie imi place tinuta aleasa de tine 🙂 Arata foarte bine cizmele!

    • Tatiana Sorina
    • 26/01/2016
    Răspunde

    Colantii si puloverul imi plac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares