De ce sa apelez la campanii de marketing cu efecte speciale?

palarie magiciian

Tot mai multi directori de marketing incearca sa vina cu tot felul de idei pentru campanii de marketing inedite. Unii se gandesc zile, saptamani intregi pentru a veni cu o idee care sa prinda cu adevarat la populatia tinta si sa aduca firmei clientii doriti.

Tot mai adesea companiile opteaza pentru campanii de marketing realizate cu ajutorul unor efecte speciale. Aceste efecte speciale sunt oferite cu ajutorul unor magicieni. Da, ai citit bine. Sunt magicieni care se implica in campanii de marketing si vin cu idei extrem de benefice, idei care ajuta la indeplinirea scopului final pe care il are o campanie de marketing.

Un motiv, pentru care ar trebuie sa iei in calcul o idee de campanie de marketing ce se desfasoara cu ajutorul magiei, ar putea fi faptul ca oamenii sunt atrasi de astfel de spectacole. Un spectacol de magie creaza interes indiferent de imprejurimile in care el este realizat. Daca vei combina ideile pe care le ai cu magia, sigur vei face o campanie spectaculoasa.

Ce fac oamenii cand vad un astfel de spectacol? Filmeaza si fotografiaza. Ce fac apoi cu materialele foto/video? Le incarca pe internet si/sau le arata si la altii. Astfel mesajul pe care vrei tu sa il transmiti se poate raspandi foarte repede.

Lorenzo Cristian este unul din magicienii care pot face o campanie de marketing sa fie absolut spectaculoasa. El vine cu o multime de idei pentru campanii de marketing. Impreuna cu el poti face cea mai reusita campanie.

Lorenzo Cristian este un magician ce are in spate ani grei de experienta (10 ani), experienta acumulata in tari ca Spania, Marea Britanie sau Austria. El este primul roman care a fost acceptat in The Magic Circle din Londra si s-a facut remarcat in Romania in cadrul emisiunii Romanii au Talent.

Gandeste-te serios la o astfel de campanie de marketing! Poate fi ceea ce ai nevoie. 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 16/12/2015
    Răspunde

    Multumim pentru articol

    • Mihaica Iuliana
    • 17/12/2015
    Răspunde

    Da poate fi, asa este . Si cu siguranta pentru un viitor mai bun trebuie sa ne gandim si la o astfel de varianta.

    • ghelbere elena
    • 24/12/2015
    Răspunde

    Cand vrei sa sochezi si sa-ti impui un anumit prosus pe piata cauti tot felul de mijloace, unele dintre ele mai putin ortodoxe.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Suna interesant. Pacat ca nu am nici o idee de marketing 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares