Coolpad Porto – smartphone accesibil pe post de cadou

cool pad porto

Sper ca nu va plictisesc cu articolele mele despre cadouri insa, cand m-am intalnit cu al doilea telefon adus de Coolpad(un nume nou pe piata de telefoane din Romania), nu m-am putut abtine. Noi am mai vorbit despre aceasta companie si stiti ca nu e chiar o necunoscuta, ocupand locul 4 in China si locul 7 mondial in randul producatorilor de telefoane mobile. Telefonul se numeste Coolpad Porto si sunt impresionata de specificatiile lui si de pretul foarte bun. Nu pot sa nu vi-l recomand si voua, celor care ma cititi frecvent dar si celor care sunt in pana de idei de cadouri. Un smartphone Coolpad Porto ar fi o aparitie de senzatie sub brad, in dimineata de Craciun, si nu numai. Puteti sa il faceti cadou si cu alte ocazii(de onomastica sau aniversare) sau chiar vi-l puteti cumpara pentru voi dintr-unul din magazinele Extreme Digital sau Media Galaxy.

Da, eu l-as oferi cadou sotului meu. Cred ca a fost suficient de cuminte sa merite un telefon mult mai slim si mai aratos decat ce detine el acum. Coolpad Porto este unul din cele mai subtiri telefoane disponibile pe piata, avand o grosime de doar 7,9 mm. Nici la capitolul greutate nu sta rau deloc. Cantareste doar 119 grame. Designul unui telefon conteaza, chiar daca unii spun ca nu ar fi important. Si din acest punct de vedere, telefonul adus de Coolpad Romania face o figura frumoasa. El are o carcasa ergonomica, usor curbata, realizata dintr-un material inedit, seminte de acaju. Asadar, fiind vorba de un material 100% natural, putem spune ca e si prietenos cu mediul, nu doar slim si aratos. Textura baby skin a acestei carcase, nu permite „acumularea” amprentelor pe suprafata sa. Coolpad Porto este disponibil in doua variante: alb si negru.

Depasind momentul in care suntem impresionati de designul cool al acestui telefon, haideti sa ne uitam putin si „sub capota” sa vedem ce componente are, ce tehnologii inglobeaza si ce putem face cu el. Displayul de 4,7″ este suficient de generos pentru a oferi o experienta placuta de utilizare indiferent ca vrei sa suni, sa scrii un mesaj sau sa te joci. Jocuri si aplicatii gasesti la discretie si le poti descarca din Google Play, unde vei avea acces ca utilizator de Android 5.1 Lollipop. Pentru inceput, spatiul de 8 GB ii va fi suficient, urmand ca apoi sa cumparam un card micro SD care ne permite extinderea memoriei pana la 32 GB.

atelierulfamiliei.ro

Telefonul porneste si ruleaza aplicatiile destul de repede, gratie procesorului quad-core de 1,2 GHz si memoriei RAM de 1 GB.  Imi place foarte mult  ca integreaza si tehnologia de ultima generatie 4G LTE si ca permite astfel o viteza de navigare si de download foarte buna. Poti descarca mult mai rapid fisiere mari si poti rula filme pe youtube fara sa ai parte de blocaje.

La capitolul camera foto, stam foarte bine. Avem doua camere foto, una principala, de 8 Mpx cu autofocus, capabila sa filmeze in format FullHD, si una frontala de 5 Mpx, cu senzor BSI si lentila de 2.2 care, in practica, se traduce prin selfie-uri de o calitate mult mai buna decat in cazul altor telefoane cu o camere frontala de aceeasi dimensiune. Prin aceasta lentila patrunde o cantitate mai mare de lumina si astfel pozele sunt mult mai clare. Indiferent ca voi alege sa ii fac sotului o poza langa brad ca sa isi aduca aminte de momentul primirii cadoului sau ca vom face un selfie in doi, pozele vor fi de foarte buna calitate.

Bateria lui Coolpad Porto are o capacitate de 1800 mAh si ofera o autonomie acceptabila in conditiile utilizarii pe conexiune 3G. Avand si optiune de economie energie, eu zic ca ne poate tine bateria toata ziua fara probleme. Apropo de convorbire, e important sa stiti ca telefonul functioneaza cu cartela timp micro-SIM.

Daca nu v-ati convins ca, la pretul sau foarte mic(sub 150 de euro), Coolpad Porto e un smartphone foarte bun, va mai spun ca el  poate actiona si ca o telecomanda pentru toate device-urile din casa ta care folosesc infra rosu, cu o setare realizata in 3 pasi simpli.

Pentru mai multe detalii despre telefon, va invit sa urmariti acest material video si sa studiati specificatiile complete din imaginea de mai sus.

Eu cred ca oricarui sot i-ar placea sa primeasca cadou un Coolpad Porto. Eu mi-l si imaginez pe al meu cum desface cadoul si face ochii mari cand gaseste un telefon atat de cool in locul parfumului pe care se astepta sa il primeasca. Ziua de Craciun va fi mai frumoasa cu un astfel de telefon, de pe care ne vom putea suna rudele sa le facem urari, cu ajutorul caruia vom putea face poze foarte frumoase si chiar il vom putea folosi pe post de telecomanda. Sper doar sa nu ne batem pe el!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dodoi Daniela
    • 19/12/2015
    Răspunde

    Am scapat de data aceasta,el e plecat si nu am cui sa fac cadou,asa ca am sa-mi fac mie un cadou.?

    • Vasile Rotaru
    • 19/12/2015
    Răspunde

    Arata super,sigur pozele vor iesi frumos cu acest telefon,felicitari,sa-l foloseasca cu placere sotul tau,pentru ca si noi ,barbatii meritam cadouri daca am fost cuminti!

    • stoica claudia
    • 19/12/2015
    Răspunde

    Frumos telefon ,miar placea si mie unul

    • ghelbere elena
    • 20/12/2015
    Răspunde

    Se vede ca-ti iubesti sotul si vrei sa-l surprinzi cu un cadou la care nu se asteapta. Cum l-ai obisnuit numai cu parfumuri vederea telefonului va fi o surpriza uriasa. Fa-l sa se bucure ca un copil iar bucuria lui sa ne transforme in fericirea voastra.

    • Ficea Adina
    • 26/12/2015
    Răspunde

    Prefer sa fiu aceea ce il primeste si nu ceea ce il daruieste ! :))
    Sunt profitoare nu?
    Glumesc…..
    E un telefon cu specificatii bune si cu un pret mic, numai bun de cadou pentru cineva drag.
    Si va fi foarte apreciat !

    • Mihaica Iuliana
    • 29/12/2015
    Răspunde

    Zuzi ma faci sa visez cu ochii deschisi la acest telefon? Imi doresc sa primesc un astfel de telefon…orice model care este mai performant decat ce am eu in momentul de fata.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Imi doresc un telefon bun si eu. Acum am un Karbonn pe care nu merge nici macar internetul de la RDS, asa de slab este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares