Cine vrea premii, sa puna mana sa scrie la Craciunul Bloggerilor!

Craciunul Bloggerilor

Cei mai multi dintre voi ma felicitati atunci cand pun poze de multumire cu premiile pe care le primesc, intrebandu-va daca a fost vreun concurs de care nu ati stiut. Ei bine, aflati ca majoritatea premiilor(care in ultima vreme au fost mai putine pentru ca am fost obligata sa stau pe bara), sunt premii castigate prin munca, in cadrul campaniilor speciale pentru bloggeri, in care imi place sa ma implic.

Daca pot sa „muncesc” in felul asta si sa imi pun imaginatia si tastatura la treaba in incercarea de a convinge juriul ca articolul meu merita un premiu, de ce nu? Si tu poti sa o faci. Nu te impiedica nimic! Unii nu va incumetati sa scrieti si am sa va spun eu de ce. Plecati la drum cu ideea ca sunt altii mai buni si ca nu veti castiga niciodata. Asta gandeam eu acum doi ani. Puteti si trebuie sa scrieti pentru ca, si daca se va intampla sa nu castigati nimic din prima, timpul investit intr-un blog este timp castigat iar experienta acumulata in cadrul catorva campanii „de tatonare” va planta succesul de mai tarziu. Insa, exista mari sanse sa si castigati din prima pentru ca pe BlogAwards, toata lumea are o sansa, chiar daca are un blog mai nou si nu are trafic prea mare.

Daca nu aveti inca nu blog dar simtiti ca v-ar placea sa scrieti, nu e deloc greu sa va faceti un blog gratuit pe wordpress sau pe blogspot si sa va apucati de treaba. In cadrul celei ma recente campanii, Craciunul Bloggerilor, exista campanii individuale la care poate participa oricine, indiferent de trafic, de autoritatea paginii sau de cea a domeniului, etc. Singura conditie este sa aveti un blog mai vechi de trei luni. Va asteapta premii mai mult decat atractive: bani, vouchere de cumparaturi si gadgeturi. Da, stiu, e o luna aglomerata si agitata pentru noi toti dar pentru asa premii se merita investit putin timp in scrierea de articole creative si originale care sa dea juriul pe spate.

Eu mi-am facut datoria sa va povestesc despre acest eveniment-campanie pentru bloggeri cu premii minunate. Mai trebuie sa stiti ca toate premiile sunt acordate in urma unui proces de jurizare in care fiecare are sansa lui pentru ca nu stii niciodata ce va alege juriul.  Da, am castigat multe premii pe BlogAwards si stiu ca si altii si le doreau si, desi de felul meu sunt modesta, de data asta n-am sa fiu si am sa sustin ca am castigat mereu pe merit. Nu pentru ca sunt cea mai buna, cea mai desteapta, cea mai talentata, etc., ci pentru ca ma implic si dedic mult timp unui articol, in incercarea de a gasi acele cuvinte care sa nu fie nici foarte multe nici prea putine dar, puse cap la cap, sa comunice publicului ideea dorita.

Campaniile sunt destul de diverse si la fel temele pe care trebuie sa le abordam. Daca esti mamica, poti castiga un premiu in bani scriind despre produse pentru bebelusi; daca esti pasionat d gadgeturi, poti castiga un super telefon, prezentandu-l cititorilor tai; daca esti fashionista, poti castiga bani sau vouchere de cumparaturi scriind despre ce stii tu cel mai bine. Afla mai multe despre campaniile disponibile si despre premii, de pe BlogAwards.ro! Asta e platforma care mi-a dat aripi si m-a facut sa cred mai mult in mine si locul de unde vin toate premiile pentru care unii ma felicita si altii ma invidiaza. Daca eu pot, poti si tu! Important e sa vrei si sa muncesti pentru visul tau.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Intr-adevar in lumea asta orice se castiga prin munca. Pentru a deveni blogger trebuie sa ai cat de cat talent la scris, sa stii sa scoti in evidenta anumite calitati ale unui produs ca sa determini lumea sa-l cumpere. Nu toata lumea poate sa scrie. Mie personal imi place sa citesc. Sunt anumite bloguri unde daca nu gasesc un articol nou intr-o zi imi lipseste ceva, si tot insist, intru pe el de cate ori pot. Mult succes celor care se incumeta la o asemenea munca si poate veti fi printre preferaele mele.

    • stoica claudia
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Nu am blog ,si nici nu ma tenteaza,cine are blog trebuie sa stie sa scrie ,sa aive talent la scris ,cum esti tu.Multa bafta in continuare ,la scris si la concursuri ,o meriti din plin!!

    • Hacman Mariana
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Succes in continoare draga mea!Eu stiu cat de mult muncesti, orele tarzii la care te puneai la somn..dovedeau ca nu se poate realiza nimic fara munca.Eu te apreciez foarte mult! Dar prefer totusi sa nu ma implic, las pe cei talentati.Cu alte cuvinte, prefer sa te sustin pe tine!

    • Dodoi Daniela
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Iti trebuie timp ,talent si putina imaginatie pt ate califica in acest job,eu una imi place ce fac alti si cred ca prin munca vei dobandi.Sa poti sa ai talent nu e pt oricine si cred ca da este un talent cei ce se ocupa de scris.Te felucit Cristina pt munca ta si spor in toate cele faci.?

    • Hacman Radu
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Buna dimineata tuturor!Eu nul prefer sa stau deoparte,nu de alta.. dar le fur meseria si fanii altora..la cat talent am))))Acum lasand gluma la o parte le doresc succes celor care au facut acest pas,mai ales tie Cristina.Daca se poate sa ajut cu ceva ,cu mare drag!Felicitari atat pentru munca de zi cu zi cat si pentru talent!

    • Vieriu Simina
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Iti urez mult succes la acest concurs! 😀

    • Ficea Adina
    • 11/12/2015
    Răspunde

    Iti urez mult succes.
    In sfarsit te-ai intors acolo unde era locul tau…la scris.
    Eu nu am blog, asa ca nu pot participa.
    Insa le urez succes tuturor si fie ca cel mai bun sa castige.
    P.S. Sper sa nu iese cu suparare ca de obicei in urma aflarii castigatorilor….

    • Aniela
    • 12/12/2015
    Răspunde

    Eu nu am blog am avut o tentativa sa imi fac si imi doresc in continuare sa ma adun sa imi fac unul,sunta pasionata de nutritie si fitoterapie dar procrastinez mai tot timpul.Foarte interesanta ideea sa scrii despre ce iti place.

    • Tatiana Sorina
    • 13/12/2015
    Răspunde

    Scrie tu la Mosu o scrisoare mareeee mare si pentru noi cei fara blog. Tu ai o inima mare si mosu te asculta! :*

    • Anamaria Ardeleanu
    • 14/12/2015
    Răspunde

    Mi-ar placea sa am un blog dar nu cred ca as avea timp suficient sa scriu, mai ales acum in aceasta perioada cand baietelul cel mic incepe sa mearga de-a busilea si sa „agate” tot dupa el. Sunt foarte tentante premiile si ar prinde bine oricui insa in afara de timp, trebuie sa mai ai si talent sa scrii.

    • Gabriela
    • 31/12/2015
    Răspunde

    Nu ma tenteaza sa imi fac un blog, prefer sa citesc ce imi place pe blogurile altora. Unele sunt mai bune, altele mai putin bune si renunt la ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares