Vrei sa fii Ileana Cosanzeana? Afla ca parul de basm cu Farmec se tine!

farmec produse par

N-ai simtit niciodata cum iti creste inima de bucurie cand cineva te-a complimentat spunandu-ti ca ai ochi frumosi sau buze superbe? Ne plac complimentele si facem destul de multe eforturi ca sa le obtinem. Ce faci cand nu le primesti? Te straduiesti si mai tare. Stati sa vedeti cat mi-am dat eu silinta sa-l las pe „al meu” cu gura cascata si ce-a iesit!

Da, imi aduce flori din cand in cand, fara motiv. Da, ma saruta cand vine de la munca. Da, stiu ca ma pot baza pe el. Dar astea nu tin de foamne sufletului si orgoliului feminin! Un compliment sau o declaratie de dragoste n-ar face! Mi-am zis ca trebuie sa il stimulez cumva. Pun mana pe telefon si o sun pe cumnata, invitand-o pe la mine si dandu-i porunca sa vina cu un decolorant pentru par si o vopsea de par blond auriu. Nu fusesem niciodata vopsita blonda. Cred ca stia Dumnezeu de ce m-a daruit lumii bruneta!

Ne-am apucat de treaba intr-o vineri, de dimineata. Am mers pe mana ei, stiind ca fasuse niste cursuri de frizerie si coafor. Cred ca a uitat sa-mi spuna ca a lipsit  de la lectia decolorarii. A amestecat lotiunea magica intr-un bol, mi-am facut rugaciunea(care de data asta s-a dovedit zadarnica) si mi-a aplicat in cap „formula schimbarii”, pe care o cerusem cu propria-mi gurita. Dupa ce-a trecut timpul in care trebuia sa isi faca efectul vraja, am ramas socata de culoarea pe care o aveam in cap. Mi-a zis ca e doar socul schimbarii si ca o sa arate mai bine dupa ce punem vopseaua blonda. Am crezut-o. Doua ore mai tarziu… supriza era gata. Eram blonda cu parul perfect ARS! Si da-i si boceste! Ce sa mai fac acum? Cica imi tunde ea varfurile. Care varfuri, soro? Varfurile mele incep la doi centimetri de la radacina firului de par? Am trimis-o acasa, rugand-o sa ma lase sa imi jelesc parul in liniste.

atelierulfamiliei.ro

La cinci dupa-amiza, vine si Fat-Frumos acasa, rapus de zmeul care iar il tinuse peste program. De regula, se bucura cand ajungea acasa. In ziua aia am avut senzatia ca si-a dorit sa fuga inapoi la munca. Asteptam sa ma incurajeze, sa-mi spuna ca nu e asa rau, ca ma iubeste si daca o sa ma tund baieteste. Care a fost prima lui propozitie? Zici ca esti Ileana Cosanzeana in varianta horror. Ati simtit vreodata ca va pica cerul in cap? Asa m-am simtit eu atunci. Nu indraznisem niciodata sa aspir la a fi comparata cu Ileana Cosanzeana, personajul frumos si descurcaret din basmele noastre. Stiam ca sunt destul de umflatica dar, pana la urma, in nici un basm nu era specificat cate kilograme avea Cosanzeana. Eram sigura ca tipa dupa care mureau Fetii Frumosi si pentru care se luptau toti zmeii, nu avea nici pete pe fata. Blonda, par lung si bogat, frumoasa, puternica … imi era clar ca nu voi fi ca ea niciodata. Poti sa accepti sa nu vei fi ca ea dar n-ai cum sa nu plangi cand ti se spune ca esti varianta ei horror. Plans de vara pana-n seara, asta a urmat.

A doua zi de dimineata aveam intalnire cu zana cea buna, in persoana frizeritei mele. I-a cam venit sa-si puna mainile in cap cand a vazut cum arata parul meu dar apreciez ca s-a abtinut. M-a intrebat ce am patit si, pentru prima data, m-a umflat rasul. I-am spus ca am luat parte la un experiment menit sa ma transforme in Ileana Cosanzeana, un experiment care e clar ca a esuat. Am pierdut peste 30 de centimetri din lungimea parului si am primit sfatul de a ramane blonda macar o luna. Sa nu-mi cereti poze pentru ca le-am sters pe toate! Asemenea rusine nu e de pastrat. Discutia despre Cosanzeana a continuat. Am concluzionat impreuna ca o Cosanzeana nu e cunoscuta doar pentru culoarea parului, ci si pentru frumusetea ei naturala, pentru bogatia podoabei capilare(in toate pozele are parul des si cu un aspect sanatos), pentru istetimea si vitejia ei. La vitejie, fix ca ea eram! Ziceti voi ca nu iti trebuie curaj sa te faci blonda acasa!

Intre timp, m-am mai gandit: o fi ea naturala Cosanzeana asta dar sigur avea trucurile ei pentru ingrijirea parului: un ceai de musetel, o infuzie din frunze de nuc, sigur folosea ceva si n-a vrut sa ne vanda pontul de teama ca-i vom deveni rivale. Uite asa, m-am pus pe cautat tratamente si solutii pentru regenerarea parului, dornica sa il ajut sa se refaca dupa lupta apriga prin care il fortasem sa treaca. Imi doream sa am din nou un par frumos si sanatos.

Ce faci cand nu stii raspunsul la intrebarea care sunt cele mai bune si accesibile produse pentru ingrijirea parului? Suni un prieten, adica pe Georgiana: Ia spune, mandro, cu ce tratament ti-ai „reparat” tu parul dupa permanentul ala nereusit? Vreau ceva si ieftin si bun, doar stii ca sunt chitra! Mare mi-a fost dezamagirea cand mi-a recomandat un produs pe care si l-ar fi putut permite doar fata imparatului, nici gand sa si-l poata achizitiona si Ileana Cosanzeana in varianta de groaza, sotia lui Fat-Frumos cu salariu mult sub o mie de euroi.produse pentru par Gerovital

Daca ati ajuns pana aici cu lecturatul, mi-e clar ca si voi cautati alinare pentru un par traumatizat intr-un fel sau altul, un tratament, un sampon, o masca, un produs cu un raport calitate-pret bun. Ei bine, intre timp, m-am mai „desteptat” si am descoperit produsele Gerovital de la Farmec. Da, stiu ca va suna cunoscut. Farmec e firma aia ale carei produse de traditie le foloseam si „in tineretile noastre”. Departe de mine gandul de a va face sa va simtiti batrane. Suntem doar mai intelepte si nu ne mai permitem sa facem alegeri gresite. Daca mi-ar fi spus si mie cineva, in perioada mea blonda, ca acest sampon regenerant, care reface nivelul de keratina conferind elasticitate parului, chiar isi face treaba, as fi suferit mult mai putin.

Gerovital tratament expertNici acum nu e tarziu. Intre timp, parul mi-a crescut dar parca nu mai e la fel de bogat si firul nu mai e la fel de rezistent. Asta e: ce-si face omul cu mana cumnatei, distrugere de par se numeste. Partea buna e ca acum am solutia si voi lupta sa redau stralucirea si sanatatea parului meu. In septembrie, Farmec a lansat Gama Gerovital Tratament Expert, formata din opt sub-game, fiecare din ele cuprinzand produse tratament, menite sa rezolve cele mai suparatoare probleme ale parului, si produse de intretinere pentru utilizare zilnica. Eu am ales din start gama Tratament Expert Regenerare. In functie de nevoile tale poti opta pentru produse din urmatoarele game: tratament anticadere, tratament antimatreata, tratament par vopsit, tratament par lipsit de volum, tratament thermo-protect sau tratament nutri-complex. Lasa, ca ii aratam noi lui Fat-Frumos ce inseamna par de basm, par cu farmec! Acum sa o vad eu pe Ileana Cosanzeana cum ii place competitia!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • patrausanu emma
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Abia astept sa imi termin produsele actuale si sa incerc si eu aceasta gama

    • Gabriela R
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Cred ca pe langa produsele pentru par, e de apreciat si o alimentatie corespunzatoare care sa te ajute la imbogatirea podoabei capilare.

    • zgripcea andreea cristina
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Foarte interesant articolu ! O sa incerc si eu aceste produse ! 🙂

    • Catalina Dumbrava
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Imi pate asa de rau pentru parul tau, stium cum este sa ti se taie din el fara voia ta, sper sa ti se regenereze cat mai repede si sa creasca la loc.

    • Tudor Alexandra
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Cat de tare articol, imi place mult cum te exprimi, astfel incat sa sune elegant dar totodata putin amuzant. 😀 Nasoala experienta, dar eu cred totusi ca nu-ti statea asa rau blonda… Imi voi cumpara si eu tratamentul anticadere de la Farmec, de 2-3 saptamani imi cade foarte mult par si nu stiu cum sa opresc asta…

    • Ficea Adina
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Mai , eu încă nu am încercat șamponul Farmec , dar cred ca e bun pentru ca folosesc alte produse de ale lor și chiar sunt de calitate…

    • Andreea
    • 06/10/2015
    Răspunde

    Eu imi doresc un sampon sau o masca de par minune care sa imi readuca firele de par albe la culoarea lor naturala! Atat si nimic mai mult, serios.

    • Anda Gabriela Moc
    • 06/10/2015
    Răspunde

    Deci nu numai eu am patit-o! Mai sunt si altii! Multumesc mult pentru articol! Super interesant! O sa cumpar si eu gama Gerovital!

    • ghizdavu iuliana simona
    • 07/10/2015
    Răspunde

    aceste produse mi le doresc si eu ,imi cade foarte mult parul si poate m-ar ajuta

    • Vasile Rotaru
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Interesant articol,produse,daca parul sufera ai cu ce-l trata,imi place ca au preturi accesibile.

    • Ardeleanu Anamaria
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Acum ca am citit acest articol, mi-am adus aminte ca am folosit si eu cu cativa ani in urma produse pentru par de la Farmec si eram destul de multumita. Nu stiu de ce am renuntat, dar cu siguranta o sa le incerc din nou.

    • Andreea Grecu
    • 10/10/2015
    Răspunde

    Scumpa mea , pe cât dești de amărâtă (în întâmplări) pe atât ești de amuzantă și aventuroasă ca în filmele de comedie. Nu mă înțelegeti greșit, la un moment dat îmi era milă și după m-a luat o furie pe „Făt-Frumos” .. Adica cum vine asta? Dvs vreți să va faceți mai frumoasă pentru el ca n-are gură de lingusit și mai zice ca sunteti horror? Stai oleacă, ca dora pentru el ati plâns atâta ! Să își pună pofta în cui! Revenind la dvs , mă bucur măcar ca ati găsit soluția pentru a va face la loc. Stiu perfect sentimentul, când vrei să fie perfect și faci mai rău! Așa e viața. Eu una am un păr așa de moale, ca acum nedescalcit arată ca o maciuca puțin spus. Nu e ușor să ai părul moale și des. Degeaba ziceți. În orice caz, până la urma nu aveți de ce să fiți tristă, la Ileana Cosânzeană nu e nimeni ca nici nu e reală în primul rând! Deci.. :*

    • Hacman Radu
    • 14/10/2015
    Răspunde

    eu vreau sa fiu Fat Frumos nu ca nu as fi,dar…cu aceste produse sigur il intrec…parul trebuie ingrijit sa aiba si el parte de un pic de rasfat,asta ne avantajeaza si pe noi,vom f in centrul atentiei…

    • Hacman Mariana
    • 23/10/2015
    Răspunde

    E clar ca sa ajung ca Ileana Cosanzeana trebuie sa incerc aceste produse numaidecat)))Tocmai la acest basm este acum fiica mea Lavinia)))Daca vrem sa aratam bine,nu neaparat sa fim in centrul atentiei trebuie sa avem grija de corpul nostru…

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Parul meu lung chiar are nevoie de astfel de produse de o calitate superioara. Mereu caut si incerc cele mai bune produse pt parul meu, este unul din cele mai iubite aspecte la mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares