Magazinul Alegria iti aduce in casa bucuria

magazinul alegria

Update – Magazinul Alegria nu mai exista. In locul lui, va pot recomanda produsele si ofertele de pe acest site.

Cine e Alegria? Pe numele ei intreg Alegria Online Shops, aceasta companie infiintata in 2013, si-a facut un scop din a ne oferi lucruri de calitate la preturi accesibile. In portofoliul ei intra magazinele online despre eu care v-am vorbit in alte articole, lenjeriipat-outlet.ro si lady-shoes.ro. Din primul mi-am achizitionat cateva lenjerii de pat si perne la preturi foarte bune iar, din al doilea, m-am incaltat cu ghetute si pantofi ieftini. Noi tocmai ne-am cumparat vopsea si ne pregatim de renovare. La fix a venit lansarea acestui nou magazin plin de textile de care vom avea nevoie cand vom termina de zugravit. Alegria Online il cheama si m-am prins de ce si-a ales acest nume. Alegria se traduce prin bucurie si veselie. Fix asta vor aduce in casa mea produsele cumparate de la ei.

Ne dorim sa dam gata noul look al casei inainte de Craciun si, cand ne punem ceva in cap, asa iese. Cu sau fara renovare,  in fiecare an, in ziua de Craciun trebuie sa am lenjerie noua de pat, de preferinta rosie. Prin urmare, lenjeria e prima pe lista mea de cumparaturi. De aici se termina cu linistea si incepe cearta. Eu am pus ochii pe o lenjerie de pat rosu cu alb, la reducere, la care primesc si un prosop cadou. La toate lenjeriile din categoria Pachete Promotionale, puteti primi cadou un prosop de fata din bumbac, de 50×90 cm sau un covoras de 50×80 cm. Al meu nu vrea asa. El nu cauta cele mai ieftine lenjerii, ci pe cele care imi fac mie viata imposibila. Si mie imi place cum se simte la atingere o lenjerie din bumbac dar nu imi place ca trebuie calcata. Daca imi iau una creponata si o storc mai putin, merge si fara sa ma plimb cu fierul de calcat pe ea. Am studiat indelung, o lenjerie de pat 3D, superba, cu trandafiri mari rosii, perfect tridimensionali si contrastanti cu fundalul alb si apoi am ochit-o pe aceasta: lenjeria perfecta, din bumbac ranforce de cea mai buna calitate, combinatie alb-rosu menita sa il atraga pe Mos Craciun, imprimeu cu inimioare care sa ii aminteasca ce mult il iubesc, mai ales daca ma lasa cumpar lenjeria asta. Zis si facut. Gata cu lenjeria!

atelierulfamiliei.ro

De acum trecem la lucruri mai serioase: urmatorul pe ordinea de zi este covorasul de langa noptiera. Imi e dator sa-l schimbe pentru cel vechi are un colt ros de cainele lui. Am ales covorasul VIP. Daca nici la mine in dormitor nu sunt VIP, atunci unde? M-am gandit eu ca era cam ieftin si ca mai merge, pe langa el, si un covoras nou pentru intrare mai ales ca, de Revelion, o sa vina si „mamica” (cum o „alint” eu pe soacra-mea cand nu e prin preajma) pe la noi si trebuie intampinata regeste. L-am adaugat in cos fara drept de apel. Mi-am dat seama ca nu-mi pot intampina musafirii cu cearsaf pe pat si ca ne-ar trebui o cuvertura aratoasa. Aici am dat iar de reduceri care mai de care mai atractive. Daca ar fi fost dupa mine, as fi ales o cuvertura roz dar avem si maimutica ce obisnuieste sa se urce in pat(catelul) si nu prea ar da bine fire negre de par pe patura roz. Am luat o cuvertura mare, din stofa, al carei imprimeu zic eu ca se potriveste perfect cu cel al lenjeriei de pat.

Am vizitat virtual si „raionul” de perne si am sunat-o repede pe cumnata-mea care vana de multa vreme reduceri la pernele matlasate. Pai daca ea isi cumpara perne noi si mai sunt si asa de ieftine, eu sunt mai fraiera? Lasa ca asa trebuie, sa schimbam pernele mai des ca sa nu se deformeze sa ne faca probleme. Abureli. Aveam perne dar nu refuz niciodata un chilipir cand imi iese in cale.

Sa zica mersi ca nu am avut nevoie de pilota pentru ca o innoisem in primavara! In schimb, i-am amintit ca, oricat de cald ar fi iarna in casa, eu nu pot sa ma uit la un film in canapea daca nu am o paturica pufoasa pe mine si, prin urmare, eu imi cumpar patura. La o canapea neagra, m-am gandit sa cumpar o patura mai colorata si am ales una portocalie, uriasa, din care e imposibil sa imi iasa picioarele pe afara.

Credeati ca am terminat? Nici gand. Eu, cand ma apuc de o treaba, o duc pana la capat. Mai ales daca ma ajuta preturile mici. Am mai adaugat niste prosoape de baie, cateva prosoape de bucatarie, un sort de bucatarie(pe care a avut proasta idee sa imi spuna ca oricum nu il folosesc si o sa ma ambitionez sa ii respect previziunea), o fata de masa mare, din bumbac imprimat(asta nu pentru mine ci tot ca sa se simta „mamica” binevenita la masa de Revelion. Abia apoi am exclamat fericita ca e gata. Atunci s-a trezit si dumnealui ca vrea halat de baie. Am stat zece minute sa se hotarasca pe care il vrea. Sa mai spuna cineva ca femeile se decid greu! Intr-un final l-a luat pe asta, cu dungulite albe, negre, mov si lila.

Total de plata vreo 800 RON. Vi se pare mult? Pai mai cititi o data tot ce am cumparat: lenjerie mare de pat din bumbac, cuvertura de pat imensa, patura pufoasa uriasa, perne matlasate de calitate, covorase, prosoape de baie si bucatarie, halat de baie, fata de masa si sort si toate comandate confortabil din pat si livrate direct la usa, fara sa bat magazinele de nebuna intrebandu-ma daca lenjeria din magazinul X se potriveste cu patura din magazinul Y. Livrarea produselor e gratuita, cum este in cazul tuturor comenzilor cu valoare peste 400 de Lei si le vom plati la livrare pentru ca nu prea suntem adeptii platii online in avans(existand si aceasta varianta). Momentan luam o pauza de shopping pana Alegria Online va adauga produse noi in categoriile huse canapele si fotolii, perdele si draperii si pernute decorative. Atunci vom mai reveni cu o comanda pentru ca si acolo vrem sa facem modificari menite sa imbunatateasca aspectul casei si sa aduca veselie in caminul nostru.

Pana atunci va lasam si voi sa descoperiti produsele pentru casa de pe Alegria Online. Cam tot ce ai nevoie pentru a da un refresh dormitorului( in special) si locuintei(in general) si a readuce bucuria in ochii membrilor familiei intorsi acasa dupa o zi grea de munca sau de scoala, gasesti in acest magazin online la preturi foarte bune. Fie ca vrei prosoape de baie din bumbac, perne pufoase din puf de gasca, paturi calduroase pentru iarna care bate la usa, un halat de baie pentru tine sau pentru cei mici, lenjerii de pat ieftine sau lenjerii de pat de lux, acum stii unde sa le gasesti. Atacati cat mai repede oferta promotionala 1+1(lenjerie+prosop/covoras) pentru ca nu e de ratat!

Etichete: , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ficea Adina
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Din ce ai prezentat tu….sunt produse de calitate și din ce ai enumerat tu o mulțime de produse nu mi se pare mult…

    • Catalina Dumbrava
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Oauu. Ai facut ceva cuparaturi, si modelele sunt frumusele foc, sa te bucuri de ele.

    • Ficea Adina
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Cu alte cuvinte ai luat de toate și de calitate la un preț mic…Să va bucurați de ele…Să le folosiți cu plăcere… Chiar nu au costat mult la ce prețuri sunt peste țiț pentru produse de calitate îndoielnică de cele mai multe ori…

    • Andreea
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Aha, tocmai cand ma pregatesc sa cumpar lenjerie de pat, pilota si alte chestii pt casa! Multumesc 🙂

    • UNGUREANU LIDIA
    • 10/10/2015
    Răspunde

    Am aruncat si eu un ochi pe site…produse bune.

    • UNGUREANU LIDIA
    • 10/10/2015
    Răspunde

    Am aruncat si eu un ochi pe site…produse bune.

    • Andreea Grecu
    • 10/10/2015
    Răspunde

    Îmi plac aceste produse după prima vedere în primul rând pentru faptul ca sunt autentic romanești fabricate. Mulțumim de articol, caut des o lenjerie de bună calitate, la preț avantajos și să se potrivească gustului meu și a camerei în care creau să o instalez 🙂 cu toate ca am 13 ani și un copil de vârstă mea nu s-ar uita la genul asta de produse, eu chiar le ador. Iar eu și mamă mea căutăm ceva ideal, și îmi place să îi fac cadouri de genul asta, ca anul trecut, când i-am făcut cadou o lenjerie superba dar care era extrem de scumpa!

    • Zgripcea Andreea Cristina
    • 10/10/2015
    Răspunde

    imi plac aceste prosuse nijte modele de lenjeri foarte frumoase imi plac! sa le folositi cu mare drag! ati facut niste alegeri bune si frumoase! pupici

    • Dodoi Daniela
    • 10/10/2015
    Răspunde

    Ai dat „iama” in magazin,cred ca noi romanii suntem dependenti de cumpărături.Plec cu lista de acasa si mi se „lipeste” tot timpul ceva de mana.Cand gasesti lucruri frumoase si la reducere e pacat sa nu le cumperi,dar,nu stii când o sa ai nevoie de ele.Cumparaturi cumpărate.?

    • Ardeleanu Anamaria
    • 10/10/2015
    Răspunde

    Exact ce aveam nevoie:). Noi suntem in renovari acum si chiar aveam nevoie de asa ceva. Iar 800 lei sunt ceva banuti dar avand in vedere cate ai cumparat nu mi se mai pare asa mult.

    • Dumitrescu Claudia
    • 11/10/2015
    Răspunde

    si mie imi place site ul,e k,este usor de vizualizat,si chiar au lucruri dragute 🙂

    • Gabriela R
    • 13/10/2015
    Răspunde

    Este mult cat ai dat dar daca ne gandim cate produse ai luat in banii asta, chiar merita.

    • ghizdavu iuliana simona
    • 13/10/2015
    Răspunde

    imi plac produsele achizitionate de tine ,sunt de calitate si eu zic ca nu ai dat mult pe ele ,sa le folosesti sanatoasa 🙂

    • Cristina Ana-Maria
    • 13/10/2015
    Răspunde

    Eu as vrea niste prosoape. Cum iti par? sunt de calitate? Pufoase si dese? Absorb bine apa? Ma tot uit prin magazine si astea din Cora/Dedeman si restul … sunt destul de slabute calitativ. Adevarul este ca mi-as dori niste prosoape din bumbac egiptean, am inteles ca sunt super fluffy dar si pretul trebuie sa fie pe masura.

    • Hacman Radu
    • 14/10/2015
    Răspunde

    o prezentare ca la carte!Superbe lenjeriile mi-as dori si eu una pentru adorata mea sotie!

    • Hacman Mariana
    • 23/10/2015
    Răspunde

    Adevarul este ca toate produsele sunt minunate,cam greu de luat o decizie,cam greu de hotarat asupra unui lucru…lenjerile sunt spectaculoase,chiar mi-as dori una)))

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Eu as cauta cu spor lenjerii de pat, deoarece nu am mai luat una de cateva luni bune, aproape un an si am nevoie de ceva mai nou si mai frumos, desigur.

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    asa este, toate sunt minunate si utile in casuta noastra. Daca ar fi fonduri in plus cu siguranta as lua multe lucrusoare de care am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares