Iata la ce e bun un elevator auto!

semnul-intrebarii
Cateodata, cand unele lucruri par prea usor de infaptuit, devenim sceptici si stam sa ne gandim ca e imposibil sa fie totul asa de simplu, ca sigur exista o problema undeva la mijloc, acel ceva necurat, o situatie sau o chichita care sa ne puna bete in roate. Alte lucruri, din contra, ne par greu de infaptuit inca din start si le abandonam pentru maine, pentru saptamana viitoare, luna viitoare. 
 
Cand vine vorba de a face un lucru in casa, ne facem timp pentru toate si cautam cel mai bun produs care sa ne ajute sa obtinem rezultatele dorite. Si facem treaba cu el. La fel cum procedam atunci cand vine vorba de casa, ar trebui sa procedam si in cazul masinii. Unii nu prea fac asta si, cum dau de greu cu masina, cum o abandoneaza pe un trotuar in fata blocului. Din aceasta cauza vedem si multe masini lasate in paragina, masini pe care nu le-a mai atins nimeni de mai bine de cativa ani. In loc sa mergem cu ea la mecanic, preferam sa lasam o astfel de masina in fata blocului, fara a ne putea folosi de ea, ocupand aiurea un spatiu de parcare. Toate astea pentru ca ni se pare greu sa o ridicam cu un cric si sa vedem care este problema si daca nu cumva se poate remedia.
Exista astfel de masini, care sunt intr-adevar definitiv compromise, dar exista si cazuri in care ele pot fi reparate fara costuri prea mari. Ce este chiar atat de greu? Mergem la mecanic sau la un service pentru masini autorizat si in secunda doi aceasta este ridicata pe un elevator auto cu patru coloane. Elevatoarele cu patru coloane sunt cele mai sigure. Ele asigura o buna stabilitate in aer, atunci cand o masina foarte grea este ridicata.
Odata ridicata cu ajutorul elevatorului, mecanicul are o imagine de ansamblu asupra masinii si ii este mai usor sa detecteze problema/problemele masinii si sa va spuna daca ele pot fi reparate sau nu. Daca aveti noroc, dupa examinare, cu doar cateva piese schimbate, veti avea o masina functionala.  Ai nevoie doar de un service dotat cu un elevator auto si de un mecanic bun. 
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    asa este…Alex mereu se duce la un mecanic cu elevator doarece nu poate afla unele probleme ale masinii fara a vedea, mai ales daca acestea sunt pe sub masina.

    • Hacman Mariana
    • 30/10/2015
    Răspunde

    In astfel de cazuri este bine intotdeauna sa apelam la astfel de specialisti, daca nu vom suporta consecintele.

    • Hacman Radu
    • 31/10/2015
    Răspunde

    Intradevar intretinerea unei masini cere si bani dar decat sa o lasam sa rugineasca sau sa devina adapost pentru drogati eu zic ca mai bine investim putin si ne folosim si de acel bun.Nu zic ca piesele sau manopera ar fi ieftine dar la nevoie mai strangem un pic cureaua si ne rezolvam problemele.Acum e floare la ureche nu mai e ca pe vremuri cu atatea aparate si cu ajutorul unui specialist rezolvam orice problema a masinii.

    • Cristina Ana Maria
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Daca te pricei sa rezolvi singur problemele cu masina, sigur, este util asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares