Cauti ghete de fotbal profesionale? Pe Boutique Mall gasesti ghete Nike, Puma si Adidas, originale, toate marimile

ghete de fotbal

Fotbalul e sportul al carui nume se regaseste pe buzele si in mintea a 99,99% dintre barbati. Unora le place fotbalul urmarit din canapea, cu berea in mana. Altii aleg varianta activa, a practicarii acestui sport. Majoritatea baietilor, intrebati ce sport si-ar dori sa practice, vor raspunde ca fotbal. Pe langa talent innascut si multa munca, fotbalul, ca orice alt sport, are nevoie si de echipament adecvat. Nu vorbim aici despre fotbalul de maidan sau cel de la coltul strazii, pe care il jucam inclusiv eu, ca fata, in copilarie. Este vorba despre fotbalul adevarat, jucat din placere dar pentru performanta. Care e cea mai importanta componenta a echipamentului de fotbal? Ghetele, evident! Ele sunt vedetele atunci cand vine vorba de o pasa buna, de un sut memorabil sau de un gol care ridica un stadion intreg in picioare. Calitatea ghetelor purtate influenteaza calitatea jocului si performanta pe care o poate obtine jucatorul. Acesta este motivul pentru care profesionistii acorda importanta deosebita procesului alegerii ghetelor de fotbal si nu vor cauta niciodata sa cumpere ghete ieftine.

Ghete de fotbal in functie de suprafata de joc

Ghetele de fotbal sunt disponibile intr-o multime de modele, de culori, in functie de preferintele jucatorului si de tipul terenului pe care practica sportul preferat. Astfel, ghetele pentru fotbal de sala au talpa diferita de cea a ghetelor dedicate jocului pe gazon pentru ca cele doua terenuri au grade diferite de rigiditate. Chiar si ghetele pentru gazon pot diferi in functie de tipul gazonului pentru ca terenul acoperit cu gazon articial este mult mai putin alunecos decat cel acoperit cu gazon natural. Ghetele trebuie sa asigure aderenta. Altfel, jucatorul va oferi genul ala de joc, la care huiduie majoritatea spectatorilor, in care fotbalistii stau mai mult in noroi decat punand in practica schemele invatate la antrenament.

Ghete de fotbal din piele sau material sintetic?

Materialul din care sunt confectionate ghetele este si el important. Exista ghete de fotbal din piele sintetica, din cauciuc, microfibra sau piele naturala de diverse tipuri. Trebuie alese ghete din materiale cat mai rezistente fara a se pierde din vedere ca, materialul din care sunt fabricate ghetele, influenteaza modul in care este controlata mingea. Greutatea este si ea un factor important in alegerea ghetelor de fotbal, ca si tipul de inchidere.  Majoritatea jucatorilor opteaza pentru ghete cu siret pentru ca permit o mai buna fixare, modele cat mai usoare care sa nu le afecteze rezistenta in teren. Ghetele din materiale sintetice sunt preferate, nu datorita pretului mai mic, ci pentru ca sunt mai usoare si nu pun probleme deosebite in conditii de umiditate, precum cele din piele naturala(acestea se intind si nu mai stau fixe pe picior).

atelierulfamiliei.ro

Care sunt cele mai bune branduri producatoare de ghete de fotbal?

Brandul e foarte important cand vorbim despre ghete de fotbal. Ca si in alte domenii, brandul este o garantie a calitatii. Daca fotbalul amator se poate juca si in ghete mai ieftine, fotbalul de calitate cere ghete originale, de calitate. Cele mai cunoscute si recunoscute branduri producatoare de ghete de fotbal sunt Adidas, Nike si Puma. Intre aceste marci se dau si mari batalii de tipul care incalta cele mai multe echipe nationale, care e furnizor pentru echipele cu cele mai bune rezultate. Dupa cum puteti vedea aici, in 2014, la Cupa Mondiala din Brazilia Nike a iesit castigator la numar de echipe incaltate. Pele a castigat Campionatul Mondial din 1970 purtand ghete Puma. Leo Messi, de patru ori castigator al Balonului de Aur, a mizat pe Adidas. Ronaldo se mandreste cu ghetele sale Nike cu microdiamante. Aceste trai branduri ofera incaltaminte pentru fotbal, atat pentru adulti, cat si pentru copii, modele special gandite pentru a asigura aderenta pe toate tipurile de teren pe care se poate practica jocul, pentru a asigura confort si libertate de miscare, pentru a-i sustine pe jucatori in drumul spre succes sau a-i ajuta sa isi depaseasca propriile performante, de la un meci la altul.

De unde cumparam ghete fotbal de calitate?

Indiferent ca sunteti profesionist deja sau doar visati sa atingeti performanta in domeniu, Boutique Mall(b-mall.ro) este locul din care trebuie sa cumparati ghete; este unul din cele mai bine aprovizionate magazine online, oferind ghete originale de firma, de la brandurile mai sus amintite(Adidas, Nike si Puma), pentru orice tip de teren, din diverse materiale( mai scumpe sau mai ieftine) dar toate de foarte buna calitate. Veti gasi orice marime de ghete, de la cele pentru copiii foarte mici (masura 24) pana la ghete pentru adultii care poarta masuri foarte mari(de la 47 la 51).

Ghetele sunt grupate in functie de brand asa ca veti merge la sigur. Acesati sectiunea ghete fotbal si utilizati filtrele disponibile pe partea stanga a paginii! Daca vreti ghete Adidas pentru adulti, veti da click unde scrie „Adidas”. Daca cel pe care doriti sa il echipati in mod corespunzator este copilul dumneavoastra, veti alege varianta kids a brandului preferat. Asta simplifica mult cautarea. Puteti filtra produsele si in functie de pret(in caz ca trebuie sa va incadrati intr-un buget anume), in functie de materialul din care sunt fabricate ghetele, de greutatea lor sau de culoare.

Sa spunem ca ati ales categoria ghete fotbal Nike, purtati masura 44 si vreti ghete negre, din piele sintetica. Priviti cat de simplu este sa gasiti produsele care corespund criteriilor dumneavoastra, fara a fi nevoit sa parcurgeti paginile a zeci sau sute de produse! Ajungeti la un numar restrans de produse si aveti nevoie de putin timp pentru a le studia caracteristicile si a decide care sunt cele mai bune. Pe pagina fiecarui produs gasiti informatii despre materialul din care sunt fabricate, despre  genul caruia ii sunt dedicate(exista ghete pentru fete si ghete pentru baieti, despre tipul de teren pe care pot fi folosite, despre tipul de inchidere, tipul de brant si greutatea exacta. ghete fotbal originale Nike Adidas Puma

De ce recomand acest site? In primul rand pentru ca au foarte multe produse pe stoc, ghete de orice marime, pentru orice tip de teren, toate originale 100%, de cea mai buna calitate si comercializate la un pret corect. In al doilea rand, aici am gasit si foarte multe reduceri la ghete de fotbal de firma. Procedura de comanda este foarte simpla si transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 de lei. Din punctul meu de vedere, ai doar de castigat comandand ghete de fotbal online.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghizdavu iuliana simona
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Un site minunat ,se v-a bucura fiul meu cand am sa il arat deoarece este un mare iubitor de fotbal ,chiar si practica acest sport foarte des mai ales cand are timp ,are cateva perechi de ghete de fotbal acasa din piele naturala si sintetica ,dar sunt cam uzate si cu siguranta isi v-a achizitiona macar inca 2 perechi

    • Dodoi Daniela
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Pe vremea mea nu existau ghete de calitate,stiu si eu ce înseamnă un pantof de sport cu care sa faci performanta,am facut atletism si cu ghete bune aveai un palmares bogat.Chiar si cu conditii extraordinare nu prea se mai înghesuie tinerii sa facă performanta in sport.Pacat.

    • Catalina Dumbrava
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Un articol extrem de util, sunt tare fericita ca sotul meu nici macar nu se uita la fotbal ( nu e bataie pe telecomanda :))) in schimb pentru baiat m-as interesa de ghetute

    • Vasile Rotaru
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Interesant articolul,i-as lua baiatului niste ghete,joaca baschet ,i-ar prinde foarte bine.

    • Ardeleanu Anamaria
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Pentru cei care practica performanta, calitatea este necesara. M-a surprins faptul ca au si marimi mici…24, ceea ce credeam ca nu exista si ca trebuie sa dau comanda speciala si sa astept zile indelungate. Mersi pentru articol.

  1. un articol interesant o sa arat sotului meu pentru ca e pasionat de fotbal! :0

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2015
    Răspunde

    Un articol dedicat tuturor barbatilor dar si unor femei,stiu ca exista doamne care adora si practica acest sport.Frumoase ghetute,o sa le recomand prietenelor care au baietei acasa)))

    • Andreea
    • 27/10/2015
    Răspunde

    Nu suna rau. Doar sa se potriveasca ce comanzi cand ajunge acasa.

    • Ficea Adina
    • 28/10/2015
    Răspunde

    Nu sunt eu fotbalista, dar ce e drept , e drept…Daca investesti in calitate, investesti mai rar….Nu iti cumperi incaltari la trei -trei luni maxim…cum se intampla cu cele chinezesti

    • Hacman Radu
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Foarte tare!Vreau si eu!Poate i-mi aduce si mie mosul o pereche)))Chiar merita investit in asa ceva,asa nu vor mai strica incaltamintea cei care practica destul de des acest sport,cumparand aceste ghete speciale totul se va schimba…

    • Mihaica Iuliana
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Super insa acest sport nu ma pasioneaza si nici pe Alex, voi da vestea mei departe deoarece cunos multe persoane amatoare de acest sport si sigur au nevoie de astfel de incaltari

    • Cristina Ana Maria
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Bun bun, asteptam sa vina primavara sa iesim la fotbal acum 😀

    • ghelbere elena
    • 04/12/2015
    Răspunde

    Multumesc lui Dumnezeu, sotul mea nu le are cu miscarea fizica. Fotbalul il priveste la televizor nu-i daca are companie, nici pe stadion nu se duce sa vada un meci life.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares