Ajutorrr! Sa-mi recomande cineva un cabinet stomatologic bun in sector 5!

cabinet stomatologic bun

Recunoasteti personajul? Asa strigam eu pe facebook, acum vreo trei ani. O durere incredibila de dinti nu mai suporta amanare. Sunt genul ala care are o frica incredibila de dentist, de parca stomatologul ar fi inamicul public numarul 1. Nu m-as fi dus de buna voie nici macar pentru un detartraj. Acum lucrurile stateau altfel. Aveam nevoie de acel inamic cu freza. Era musai sa il transform in cel mai bun prieten, cel care avea sa puna capat durerii scotand ce mai ramasese din maseaua mea si facandu-mi apoi un implant dentar.

Durerea iti da un curaj fantastic! Am inceput sa intreb in stanga si in dreapta, doar-doar o sti cineva un cabinet stomatologic sector 5 unde sa-mi rezolv problemele si sa ma intorc la viata mea linistita de dinaintea acestei carii imposibile. Nimeni nu stia nimic. Nu ca oamenii din Rahova n-ar merge le dentist, dar eu n-am asa multi prieteni. Am postat si pe facebook. Eu le ceream o recomandare de clinica stomatologica in Rahova si oamenii ma trimiteau prin Militati sau Pantelimon ca acolo stiau ei cabinete bune. Am renuntat si m-am mutat pe Google atotstiutorul.

clinica stomatologica giulesti sector 6

Uitandu-ma pe harta, cel mai apropiat cabinet era Cris-Smile. Imi suna cunoscut numele. Am cautat in sertarasele cu amintiri si am gasit. Pe medicul coordonator de acolo, Cristina Munteanu, o vazusem intr-o emisiune la Antena 1 si tare frumos vorbise. Chiar nu parea fioroasa. M-am gandit ca poate am noroc sa fie toti medicii din clinica la fel ca dansa. Mi-am luat elan si mi-am facut programare. Peste doua zile ma indreptam deja spre cabinet. Nu stiu de ce, cand ma uitasem pe harta, avusesem senzatia ca e pozitionat pe la Sebastian. E situat pe strada Malcoci, strada care iese exact in statia de tramvai de la Petre Ispirescu(liceul Bolintineanu). Update 2019 – Clinica Cris Smile are acum punct de lucru si in Giulesti. Trecusem de atatea ori pe acolo, in drum spre policlinica, si nu vazusem cabinetul. Poate pentru ca refuzam sa vad orice avea legatura cu stomatologia. Am ajuns. M-a intampinat o doamna care zambea. Era de la receptie. Am prins inca o portie de curaj. Imi iau curajul in pachete mici pentru a evita nebunia. In sala de asteptare un domn, la vreo 50 de ani, zambeste si el. I-am zambit fortat si a remarcat asta. M-a intrebat daca sunt pentru prima data acolo. I-am zis ca da. Mi-a spus ca el vine de trei ani la cabinet si e inca in viata. De data asta am zambit sincer, Am mai schimbat cateva vorbe si am aflat ca si dansul se pregatea de implant dentar. Dintr-unul cabinete, prin usa intredeschisa, auzeam o voce calda vorbindu-i unui copil. Cel mai probabil faceau ceva ajustari la un aparat dentar. Ma rugam la Dumnezeu sa nimeresc la doamna aia care ii vorbea asa de frumos celui mic. Intre timp, din cabinetul din stanga, iese o doamna bine facuta, elegant imbracata, insotita de un medic cu figura blanda, zambitoare. Acum stiam ca, indiferent la care din cei doi stomatologi voi merge, voi fi in siguranta. Iese si cel mic din cabinet, condus de o doamna/domnisoara medic tanara, blonda, cu parul lung prins in coada. Am asociat figura vocii pe care o auzisem mai devreme. Si-a luat la revedere de la micul pacient, dandu-i ultimele indicatii pentru igienizarea corecta a danturii purtatoare de aparat dentar si m-a poftit pe mine in cabinet.

atelierulfamiliei.ro
cabinet dentar Rahova sector 5

Am avut parte de freza din plin. Mi-a curatat perfect maseaua si mi-a pus in pansament. Trebuia sa revin peste trei zile pentru plomba. Si eu care crezusem ca e pierduta si o scoate! Cand nimeresti in mainile unei astfel de persoane care, dincolo de profesia de medic, e om, te intrebi cum ai putut fi atat de fricos sa refuzi atatea luni vizita la cabinetul stomatologic. Nu mai stiu exact cat am platit atunci dar stiu sigur ca am dat mai putin decat ma asteptam eu. Aveam senzatia ca un cabinet asa de bine dotat, cum era acesta, cu medici prietenosi, cu aparatura moderna de nici nu stiam la ce foloseste, trebuie sa fie foarte scump. Si mama a fost uimita cand i-am zis cat de ieftin am scapat. De atunci am mers numai la Cris-Smile si, de fiecare data cand mi-a cerut cineva sa ii recomand un cabinet bun in Rahova, numele acestei clinici a rasarit pe buzele mele. 

Va recomand si voua, tuturor, serviciile clinicii stomatologice Cris-Smile. Nu, acest articol nu e platit si nu e publicitate, Acest articol si recomandarea vin din dorinta sincera a unui fost pacient speriat, de a spune si altora ca exista cabinete de acest tip, in care vor fi tratati mai mullt decat frumos si profesionist, la preturi mult mai mici decat cele practicate de alte cabinete pozitionate in zonele centrale ale Bucurestiului. Vreau ca toti cei care cred ca la stomatologie e sfarsitul, ca acolo nu ii asteapta decat durere, atacuri de panica si medici iritati si plictisiti, sa descopere cum e sa mergi la dentist cu zambetul pe buze.

Indiferent ca aveti o simpla carie, ca va doriti un pachet complet de igienizare(detartraj+periaj), ca cel mic are nevoie de aparat dentar, ca bunicul are nevoie de proteza, ca vreti un cabinet in care sa vi se extraga maseaua de minte fara a ramane cu traume, ca aveti nevoie de implant dentar sau de tratament pentru parodontoza, sa va puneti fatete dentare sau sa va montati o bijuterie dentara, Cris Smile e locul in care trebuie sa ajungeti! Au doua clinici, una in Rahova, in sectorul 5, si una in Giulesti, in sectorul 6. Au medici foarte bine pregatiti, preturi mici, multe oferte si program de lucru prelungit, inclusiv program sambata. Mai multe informatii despre preturi si serviciile oferite gasiti pe cris-smile.com. Ai dreptul la un zambet perfect si dintii tai merita o igiena si o estetica corespunzatoare. Astea sunt singurele motive pentru care ti-am scris. Sanatate si aveti grija de dinti!

Contact Cris Smile

Giulesti

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: str. Boisoara, nr 10-12, sector 6,
Bucuresti (la 200m de Maternitatea Giulesti)

Email: giulesti@cris-smile.ro


Rahova

Telefon: 0376 44 81 51

Adresa: Strada Malcoci nr.2, bloc 36,
sc.B, ap.59, sector 5, Bucuresti

Email: rahova@cris-smile.ro

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Zgripcea Andreea Cristina
    • 20/10/2015
    Răspunde

    toata lumea merge la dentist! mie imi place la dentist! 🙂

    • Dodoi Daniela
    • 20/10/2015
    Răspunde

    Ai nimerit la un cabinet in care medicul isi face datoria,face pacientul sa plece cu zâmbetul pe buze,cu gândul ca se va mai întoarce cândva.Eu numesc asta marcheting ,sa faci si sa dai tot ce poti ca pacientul sa fie multumit de serviciile cabinetului.E o vorba din popor”dai un ban dar stai in fata”.

    • Ficea Adina
    • 20/10/2015
    Răspunde

    Ma bucur ca ai găsit un dentist amiabil și profesionist…eu nu sunt din București și nu am prea multe opțiuni…

    • Oprea Alexandru
    • 20/10/2015
    Răspunde

    Pe mine m-ai nimerit. Hai in Craiova sa iti spun eu un stomatolog bun. Eu merg aproape saptamanal deoarece lucrarile la mine nu se mai termina…asta mi se trage de cand eram mic si mancam tot felul de prostii

    • Tudor Alexandra
    • 20/10/2015
    Răspunde

    Ma bucur sa aud ca mai exista cabinete de stomatologie care isi trateaza pacientii cu respect si ii intampina cu zambetul pe buze, am avea nevoie si noi de asa ceva in Braila. Cel putin cabinetul la care merg eu nu este asa, medicul pare plictisit si nepasator de ce se intampla in jurul sau.

    • Catalina Dumbrava
    • 21/10/2015
    Răspunde

    mie nuuuuuuu, cu toate ca nu am avut probleme, am fost de 2 ori, ba nu 3 :)) si tot am o retinere si am un doctor foarte de treaba si bland, dar tot nu-mi place.

    • ghizdavu iuliana simona
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Numai cand aud de cabinet ,ma ia cu lesin ,nu imi place deloc ,merg doar in cazuri urgente

    • Gabriela
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Eu am tot fost undeva la Unirii insa nu pot spune cu mana pe inima ca este cel mai grozav medic stomatolog.

    • Hacman Mariana
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Ma bucur pentru tine ca ai gasit un cabinet cu doctori foarte buni in domeniu, conteaza mult sa fie priceput. Nimic nu este mai ingroZitor decat durerile dentare.Am noroc de dr. Stomatolog de la noi din oras , chiar o recomand.In Bucuresti nu stiu pentru ca nu locuiesc acolo.Stiu ca frica de dentist e mare dar mai bine ne facem curaj si ii tratam din timp decat sa ramanem fara dinti….

    • Andreea
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Eu am fost la dentist si am reparat tot ce am prins ca sa fiu sigura ca nu se agraveaza vreo carie ceva ca apoi sa raman fara masea de tot. De asemenea, mi-a fost recomandat si dusul bucal. Il foloseste cineva?

    • Ardeleanu Anamaria
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Nu-mi place sa merg la dentist pentru ca imi este frica…desi medicul este foarte profesionist si lucreaza destul de usor.

    • Andreea Greci
    • 21/10/2015
    Răspunde

    Având această boală cu oasele 🙁 m-am documentat și se manifestă și la nivelul dinților, deci da, probleme serioase cu dentiția. Nu cred ca am coleg în clasă cu dinți mai cu probleme ca ai mei. Carii, cioate, strunga, tot ce vrei. Dar cu toate astea îi am pe cei mai albi și asta conteaza 😀

    • Mihaica Iuliana
    • 25/10/2015
    Răspunde

    Spre bucuria mea eu nu am probleme cu dantura insa Alex da…si inca cum, foarte mult. In Bucuresti nu stiu, insa in Craiova daca vrei iti recomand.

    • Hacman Radu
    • 30/10/2015
    Răspunde

    In Bucuresti stiu ca sunt medici stomatologi foarte buni la Facultatea de stomatologie sau la Policlinica Militara….E mai bine sa tratam decat sa ramanem stirbi in gura)))orice carie lasata duce la pierderea dintelui,maselutei…

    • Cristina Ana Maria
    • 01/11/2015
    Răspunde

    Mie mi-au distrus toti dintii, am avut ghinionul sa dau peste medici foarte aiurea.

    • Man
    • 11/02/2017
    Răspunde

    Mars in chilul meu ca tu lucrezi la aceasta clinica

    1. Stimabile Dori Dor, care nu te semnezi cu numele dumitale, poti sa mergi oricand la clinica asta si sa vezi ce medici, asistente si ce alte cele lucreaza acolo. Daca as fi macar vecina cu vreunul din angajati, as fi incantata ca as avea si eu ceva reduceri. Din pacate pentru mine, sunt un simplu client, dar unul multumit. Ai un limbaj care merita un raspuns e clar, nu?

  1. Răspunde

    Cris, cautam pe net recomandari de clinici stomatologice pentru copii si am ajuns la tine pe blog. Ma bazez pe ce ai scris si ii fac o programare lui Andrei pentru ca i s-a spart o masea (de lapte).

    1. Mergi cu incredere sa faci programare direct la cabinet. Daca nu-ti place ce gasesti, nu faci programare 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares