Vrei sa-ti stii smartphone-ul Samsung Galaxy S6 edge in siguranta? Iata ce folie protectoare trebuie sa folosesti

Samsung Galaxy S6 edge folie

Eu nu sunt nici genul care sa planga mereu ca nu are cel mai nou model de telefon dar nici nu pot ramane la acelasi telefon mai mult de un an. Un pas, cat de mic, spre performanta tot trebuie sa fac! De febra iPhone-ului am trecut cu brio, fara sa visez cum ar fi sa il am. De Samsung Galaxy S6 edge n-am mai scapat. Deocamdata sunt la stadiul de dorinta si ma multumesc sa pun „labuta” din cand in cand pe telefonul varului meu. N-as putea zice ca nu il invidiez pentru ca il are dar il si apreciez pentru ca tine mult la el si nu „i-a facut cadou” nici o zgarietura pana acum. Asta e chiar o noutate la el. De regula, in doua-trei zile, telefoanele lui aveau deja zgarieturi fine, fie pe ecran, fie pe capac. Sa nu credeti ca a devenit el responsabil din cale afara! Asa am crezut si eu pana acum cateva zile.

Intr-o seara, venise de la munca, insotit de un fost coleg de-al sau de liceu, si se asezasera la masuta din curte, de unde se aude totul perfect in camera mea. Dupa cateva minutele de discutii plictisitoare despre fosti colegi pe care nu ii cunoasteam, suna telefonul varului meu. Isi preia apelul, inchide si fostul lui coleg exclama:

– Si eu tot Samsung Galaxy S6 edge am dar tu cand ti l-ai luat? Ieri? Prea arata impecabil!
– Are mai mult de o luna sigur dar, la cati bani am dat pe el, m-ar fi durut sufletul sa il vad zgariat in cateva zile, asa ca am investit in cea mai buna folie protectoare si asta e rezultatul. In rest, eu sunt acelasi negjijent ca si in liceu. Ai uitat in ce hal arata dupa doua saptamani telefonul ala, pe care l-am primit cadou in clasa a zecea? 
– Ce folie, frate? Ia uite aici, folie de protectie i-am pus si eu dar uita-te la el in ce hal arata, cu zgarietura asta urata pe carcasa si cu folia asta atat de zgariata ca aproape nu mai vad nimic prin ea! Ba uit si il pun in acelasi buzunar cu setul de chei, ba l-am scapat pe jos in masina… ca sa nu mai zic ca alaltaieri l-a prins fiica-mea  si a dat de cateva ori cu zornaitoarea in el. 
– Din prima zi, cum l-am cumparat, am cautat in cateva centre folie si husa pentru el si n-am gasit mai nimic. A doua zi m-am dus la munca si m-am dat in vorba cu sefa ca mi-am luat telefon. M-a trimis pe site-ul asta, Smart Protection. Acolo isi comandase si ea o folie speciala pentru HTC-ul ei, model mult prea nou, pentru care nu gasise folie in alta parte. Mi-am cumparat folie de protectie full-body si, din cate vezi si tu, isi face treaba. 
– Full-body, adica? Ai folie pusa si pe spate si pe ecran? Am mai auzit de treaba asta dar banuiesc ca e si scumpa. Eu am dat pe asta vreo 25 de lei cu tot cu montaj. 
– La 25 de lei si la cum „protejeaza”, ai senzatia ca e ieftina? Eu am dat 59 de lei pe asta si uita-te si tu ca e folie buna, e super subtire, are doar 0,2 mm grosime dar are patru straturi: primul, ala care vine in contact direct cu display-ul, e din silicon care asigura buna aderenta la ecran, urmatorul e stratul de dispersare a socurilor, al treilea este stratul care asigura o super calitate a imaginii si ultimul strat e compus niste polimeri elastomeri(de ne zapacea aia cu ei la chimie), care se „vindeca”. Adica tu poti sa incerci sa il zgarii peste folia asta, ca nici macar ea, folia, nu se va vedea urat pentru ca se reface in timp. Imi stiu telefonul in siguranta si daca il bag in buzunar langa chei, cum faci tu, si daca il lovesc de ceva din greseala.
– Super treaba! De asta se si vede asa clar pe telefonul tau imaginea pentru ca folia asta premium nu se deterioreaza ca a mea. Plus ca mai e si stratul ala care asigura calitatea optica; mult mai clar se vad culorile la tine . Eu de ce n-am auzit pana acum de folia asta? Cum ii zice? Ce sa cer? 
– Pai, folie de protectie S6 edge Clasic Smart Protection se numeste dar nici nu stiu daca o gasesti in magazine si nici nu-ti recomand sa o cumperi de acolo. Cel mai bine, o comanzi online, de unde mi-am luat-o si eu. Acolo stii sigur ca e produsul original. Folia asta e cea mai buna, am auzit ca e aceeasi folie care se foloseste pentru protejarea elicelor elicopterelor militare. E transparenta 100% si ofera claritate Full HD a imaginii. Poti sa iei si cum am luat eu, full-body, si separat, doar pentru ecran sau doar pentru capacul din spate. 
– Da, bravo, o comand online si cine o monteaza? 
– Tu o montezi! Folia protectoare vine in cutie cu un kit de montaj inclus gratuit(spray, microfibra, card de instalare) si instructiuni de instalare. In plus, ai si acolo, pe site, un filmulet in care iti arata cum sa o aplici. N-are cum sa nu-ti iasa! 
– Fii serios! La lucru manual am avut cele mai mici note in generala! 
– Vii la mine si o montez eu.
– Asa mai vii de acasa. Hai sa facem comanda ca asta e folia pe care mi-o doresc: invizibila, capabila sa se regenereze si sa protejeze de zgarieturi si socuri. 

atelierulfamiliei.ro

Cei doi s-au retras in casa sa comande folia pentru telefon si eu m-am informat putin despre acest produs si despre care e diferenta intre o folie clasica din plastic si aceasta folie speciala. Cred ca esenta se regaseste in filmuletul de mai jos. E clar ca aceasta folie Clasic Smart Protection e modul in care orice pasionat de tehnologie, ii poate dovedi smartphone-ului sau ca il iubeste. Acum stiu ca, daca voi avea un telefon de tipul lui Samsung Galaxy S6 edge, un telefon scump si performant, trebuie sa ii montez astfel de folie protectoare pentru a-l pastra impecabil cat mai mult timp. Nu te deranjeaza cu nimic pentru ca nici nu se vede dar iti pastreaza gadgetul mult iubit in siguranta!

Etichete: , , , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Gutu Adriana Maria
    • 23/09/2015
    Răspunde

    la faza cu bormasina aia,sau ce e ,am ramas masca!!se vede ca e super buna folia asta,e bine de stiut pt cine are nevoie!multumim Cristina <3

    • Catalina Dumbrava
    • 23/09/2015
    Răspunde

    oauuuuuuuuu, nu ma asteptam la asa ceva, mai Cristina numai lucruri bune si utile ne arati 😉 , multumimmm

    • Mara
    • 23/09/2015
    Răspunde

    Asta chiar trebuia sa apara ca este mare nevoie de ea …:))))

    • Gabriela R
    • 23/09/2015
    Răspunde

    Si pentru Allview X2 Soul Mini exista?

  1. Bine de știut… pentru atunci când îmi voi lua și eu smartphone. Că până acum nu m-am îndurat să dau banii pe el. :))

    • Tudor Alexandra
    • 23/09/2015
    Răspunde

    Woaw, chiar tare! Si eu am cautat o astfel de folie, dar toate sareau de 40 de lei pe site-urile unde am gasit. Multumesc!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 23/09/2015
    Răspunde

    Interesanta folia asta,chiar nu stiam de asa ceva,o voi recomanda si eu prietenilor,poate au nevoie.Multumesc draga Cristina!

    • Cristina
    • 27/09/2015
    Răspunde

    Vreau si eu una!!! Dar intai as vrea si un telefon bun, ca sa am ce proteja 😀

    • Hacman Mariana
    • 28/09/2015
    Răspunde

    multumim Cris!Datorita tie suntem cu stirIle la zi))))Foarte utila pentru toti fie ca avem mare grija de telefoanele noastre,tablete….fie ca suntem mai zvapaiati)))

    • Mihaica Iuliana
    • 28/09/2015
    Răspunde

    Multumim Criss pt recomandare, chiar aveam nevoie deoarece prima mea folie s-a cam dus si am nevoie de alta.

    • Oprea Alexandru
    • 30/09/2015
    Răspunde

    eu as vrea pt al meu una din sticla, se poate ? Asa nu il mai sparg si zagarii tot timpul. Ms de recomandare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares