Toamna, blogging, premii si un telefon Allview pe care il recomand

telefon allview

Sa fie toamna de vina ca in ultimele zile nu m-am simtit eu prea bine? Nu cred dar ma incapatanez, totusi, sa dau vina pe ea. Au fost cateva zile de pauza, de stat in plapumica si dormit pana tarziu, un rasfat pe care mi-l permit doar atunci cand o problema de sanatate trage un mic semnal de alarma si ma sfatuieste sa iau o pauza. N-am pornit laptop-ul doua zile si asta chiar e ceva uimitor in cazul meu. Sa nu credeti ca m-am izolat total de ce inseamna viata virtuala. Nu exista asa ceva! Am citit in permanenta comentariile voastre, mesajele de la voi, de pe pagina de facebook, am incercat sa va raspund in timp util la intrebari dar m-am si jucat si am ascultat muzica pe care o consider unul din cele mai bune tratamente.allview telefon

Confortabil, in patut, cu o cana de ceai, m-am relaxat si distrat prin intermediul telefonului meu Allview P6 Qmax. Cred ca v-am mai povestit eu despre el. Eram chitita sa imi cumpar un smartphone Allview, in ciuda celor cateva pareri negative pe care voi le-ati avut despre aceasta marca. Soarta a facut sa apara la fix acest P6 Qmax, un telefon pe care vi-l recomand tuturor.

De mai bine de o luna de zile, el imi este alaturi in fiecare secunda pentru ca nu fac nimic si nu plec nicaieri fara telefonul meu. Varul meu m-a ridiculizat la inceput, din pricina display-ului(5,95’’, Full HD, IPS, LCD, 1920×1080 px) care poate fi considerat prea mare de catre unii utilizatori dar, dupa ce a vazut avantajele pe care le ofera un astfel de display(calitate mai buna a imaginii videoclipurilor si jocurilor pe telefon, utilizare mai usoara la tastare), chiar l-a admirat. In plus, P6 Qmax nu e un telefon scump. Nu il pot pune nici pe lista celor mai ieftine smartphone-uri ci, mai degraba, pot spune ca e un telefon care functioneaza perfect, cu specificatii bune spre foarte bune(pentru un utilizator fara pretentii extreme), la un pret decent. Ce m-a socat(in mod pozitiv) la primul contact? Greutatea sa. E un telefon mare ca dimensiune, dar mult mai usor decat mi-as fi putut imagina. Telefonul se deschide destul de repede gratie Procesorului Octa Core 1,7 GHz si memoriei RAM 2 GB si nu pune probleme in a rula mai multe aplicatii in acelasi timp. A venit cu folie de protectie deja montata pe ecran, asa ca nu a trebuit sa investesc in plus intr-o folie protectoare. Am cumparat doar husa tip capac, din silicon, de la Allview.

Bateria de 3000 mAh se incarca in aproximativ 3-4 ore si  ma tine cam doua zile, in conditiile in care vorbesc la telefon cam 30min/zi si il butonez mult pe partea de jocuri, verificare mailuri si facebook. In plus, cam jumatate de timp, telefonul este conectat la internet pentru a nu pierde nici o notificare importanta.  De memorie in plus fata de cei 16 GB oferiti, nu am avut nevoie pana acum dar stiu ca, daca voi avea, o pot extinde pana la 32 GB cu ajutorul unui card Micro SD. Momentan nu am apucat sa fac asa multe poze si filmari ca sa ocup tot spatiul. Daca tot vorbim despre functia foto a lui Allview P6 Qmax, trebuie sa va spun ca este primul meu telefon cu camera de 13 MP(cel mai mult pana acum am avut un telefon cu camera de 5MP)asa ca, pentru mine, e o mare evolutie si nu pot sa fiu altfel decat multumita. Pozele sunt foarte clare, mai ales cele facute pe timp de zi. Si cele facute in conditii de noapte sunt ok ca si calitate pentru ca blitzul isi face treaba. In plus, camera frontala de 5MP, mi-a permis in ultimele zile sa imi fac selfie-uri la greu si sa ma joc cu niste programe de editare foto foarte faine. Uite ca programele la care nu aveam acces pe vechiul meu telefon care rula pe Windows, imi sunt accesibile si mie acum, pe Allview P6 Qmax, pe Android™ 4.4, KitKat®.

Din cate stiti, eu nu ma pricep foarte bine la review-uri de gadgeturi dar stiu sa exprim pareri sincere atunci cand intru in contact cu ele. Daca ma intrebati pe mine daca acest telefon isi merita pretul de 1099 lei, eu va spun sincer ca DA! Si, daca te-am facut sa te indragostesti si mai tare de telefoanele acestui brand sau, din contra, daca inca mai esti neincrezator, fii cu ochii pe campaniile BlogAwards si vei avea sansa sa castigi telefoane sau tablete Allview! Sansa de astazi ai pierdut-o pentru ca e tarziu sa te inscrii la campania Allview care se incheie la miezul noptii dar campania Toamna Bloggerilor este in plina desfasurare si te poti inscrie in orice moment pentru a castiga unul din premiile ramase in joc. Blogul tau te poate ajuta sa castigi un gadget util, accesorii, vouchere de cumparaturi si chiar bani din care sa iti cumperi telefonul la care visezi. Mai ai timp sa scrii la urmatoarele trei campanii din Toamna Bloggerilor si la alte campanii individuale cu premii le fel de interesante.
1. Cadouri de Craciun de la Karin Gifts(poti castiga vouchere de cumparaturi pentru cosuri de Craciun)
2. Campania CrisSmile (premiul consta intr-un voucher eMAG de 500 ron)
3. Campania DDD (poti castiga un voucher de 500 Lei la eMAG)

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tudor Alexandra
    • 30/09/2015
    Răspunde

    Super telefon, nu am crezut ca e asa super pana acum! Pai chiar e bine procesor Octa-Core, camera de 13 MP, bateria sa tina 2 zile pentru Allview. 😀 Eu am Allview A5 Quad, mai are momentele lui cand nu vrea sa mearga, dar in general merge bine (la fel, intru pe facebook, mail, alte site-uri, suporta deschiderea mai multor pagini, camera de 5 MP si procesor Quad-Core, toate astea la un pret de 300-350 lei). Inca o data, sa il stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de el! :*

    • susana marc
    • 01/10/2015
    Răspunde

    P6 Qmax are toate calitatile pentru distractie, fie ca te afli acasa sau petreci mult timp in drum spre serviciu , imi place si prin simplul fapt ca are bateria de 3000mAh potrivita pentru o utilizare indelungata, care asigura o intensa navigare 🙂 de pana la 300 ore (y)

    • Gutu Adriana Maria
    • 01/10/2015
    Răspunde

    chiar am mare nevoie de un telefon nou,si asta mi-a cam atras atentia,numai ca eu as vrea sa iau de la orange la prelungire de abonament,ca e mai ieftin!dar am vazut ca nu au! 🙁 oricum, succes in campania Toamna Bloggerilor

    • susana marc
    • 01/10/2015
    Răspunde

    Tlefonul P6 Qmax mi se pare tare interesant are toate calitatile pentru distractie, fie ca te afli acasa sau petreci mult timp in drum spre serviciu , imi place si prin simplu fapt ca are bateria de 3000mAh potrivita pentru o utilizare indelungata, care asigura o intensa navigare 🙂 de pana la 300 ore (y)

    • Catalina Dumbrava
    • 01/10/2015
    Răspunde

    Si eu tot un Allview am e P5 life, singuta pb care o am cu el este ca se inchide singur din senin si se aprinde greu, in rest este exceptional

    • Cristina
    • 01/10/2015
    Răspunde

    Am avut Allview insa nu am fost prea norocoasa si se tot strica. Dar asta poate pentru ca oi fi avut eu ghinionul sa dau peste un produs defectuos din fabrica. Altele merg bine mersi fara probleme.

    • Mariana Cioranu
    • 01/10/2015
    Răspunde

    Imi place telefonul tau este foarte bun si performant.Din pacate eu nu prea folosesc asemenea telefoane.in schimb sotul si fiica mea sint innebuniti dupa asemenea telefoane.Mult succes in campania Toamna Bloggerilor.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 01/10/2015
    Răspunde

    Super telefon,sa-l folosesti cu drag!Calitate,eficienta! Mult succes in campania Toamna Bloggerilor!

    • Adrian Constantin
    • 01/10/2015
    Răspunde

    Telefonul l-am vazut intr-un showroom a unui magazin mare din zona mea. Arata destul de bine si m-am jucat putin cu el. Succes!

  1. super telefonul !

    • Ficea Adina
    • 05/10/2015
    Răspunde

    Cristina îți doresc mult succes în câștigarea telefonului, am și eu unul X2 Soul Pro și sunt foarte mulțumită de el…ce e drept nu e cumpărat pentru ca nu îmi permit e câștigat la Cârcotași…. Impresiile tale despre telefon sunt foarte concise…<3

    • Andreea
    • 06/10/2015
    Răspunde

    Am folosit si eu putin un Allview si imi place. Nu pot spune ca este „the best” dar este un telefon decent.

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Eu am un smartphone cu o camera de 8mp, insa degeaba, untelefon fara blitz pt mine nu este telefon…nu face poze faine deloc. Felicitari pt alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares