Daca taranii vor plati impozit pe vaci si porci, cat datoreaza familiile politicienilor pentru PORCII pe care ii detin?

porc

N-oi intelege eu economia si politica asa cum trebuie dar, uite ca, imi permit sa comentez. Daca saptamana trecuta, cand statul a anuntat ca vor plati asigurarea de sanatate toti cei care nu au venit, fara sa le pese ca unii chiar nu au de unde, am tacut, azi n-am mai reusit. Cica taranii(sau, mai bine zis, locuitorii din mediul rural) vor plati impozit pe vaca, porc si albine.

Se calculeaza cat castiga pe urma animalului, se scad costurile cu mancarea si intretinerea, se extrage radical din draci baltati, se aduna cu prostia alesilor neamului si se imparte la numarul romanilor care accepta totul fara sa aiba ceva de spus si asa rezulta impozitul pe care nea Petre va trebui sa il plateasca pentru ca detine doi porci. Stimate stat, stii ca oamenii astia muncesc tot anul pentru porcii aia doi, ca sa aiba ce pune copiilor pe masa, de Craciun?

Poate ca taranul asta vinde 3-4 kilograme de carne, dar le vinde pentru a putea cumpara portocale si doua ciocolate celor mici pentru ca alocatia, pe care le-o dai tu, e de tot rasul! Citesc putin mai bine si vad se va plati impozitul doar de catre cei care au mai mult de 6 porci, 3 vaci sau 50 de stupi. Hai sa zicem ca imi mai trec putin nervii, chiar daca stiu ca politicienii nostri pun taxe pe absolut tot pentru a suplini golurile care ies din furaciunile lor. Nu m-as mira ca, de la anul, sa fim nevoiti sa declaram cate muste am avut in casa pe timpul verii si sa ne oblige sa platim impozit si intretinere pentru ele.

bottegaverde.ro

Partea interesanta e ca trebuie sa platesti impozit pentru profitul pe care il faci pe urma porcilor. Aici vine momentul in care ma intreb cat impozit ar datora familia unui politician statului, dat fiind profitul pe care il are pe urma PORCULUI care ocupa functie in parlament, in guvern sau pe unde isi face el meseria de trantor smecher. De ce e porc? Pentru ca nu stie cum ne taxeze pe aia care muncim ca sa traim si sa le faca viata mai usoara alora ca el, care fura si traiesc doar pentru vicii. In cazul in care nu stiti, noul cod fiscal elimina taxa pe lux pentru ca familia porcului sa poata beneficia de preturi mai mici la masini de lux, blanuri, diamante, iahturi si alte chestii menite sa le asigure un „trai modest”. Si, vestea si mai buna, abia acum vine. Ala care munceste sa isi creasca porc, plateste impozit pe el. Ala care traieste din ajutor social sau din alocatia copiilor, va beneficia de preturi mai mici la vodka, tuica si alte bauturi alcoolice, gratie reducerii cu 30% a taxelor aplicate bauturilor spirtoase.

Viata in Romania e frumoasa, zau!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. ce romanie de ras dar ei de ce nu paltesc impozit pe furatu de la saraci oameni,dak nar avea nmc atunci pe ce ar mai loa statul bani nesimptiti…

    • Gabriela R
    • 24/09/2015
    Răspunde

    In curand ne vor impozita si pentru copiii de acasa, nu?

  2. Mi se pare o mare prostie! Să plătești impozit statului pentru câteva animale pe care le crești ca să-ți hrănești copiii? Doar nu te ajută statul să le crești și nu îi ești dator cu nimic!
    Vestea asta nu va pica deloc bine pentru fratele meu, care locuiește la țară și își întreține familia din creșterea albinelor…

    • Catalina Dumbrava
    • 24/09/2015
    Răspunde

    Sa nu te apuce nervii pe ei, asta o sa fie iar o lege gandita in timpul orelor furate de somn, unde stlmatii parlamentari „muncesc”.

    • Tudor Alexandra
    • 24/09/2015
    Răspunde

    Ca la noi nu-i nicaieri! Trist, in ce tara am ajuns sa traim… 🙁 Ma apuca si pe mine nervii numai cand citesc despre aceste aberatii, dar din pacate nu sta in puterea noastra sa schimbam ceva, sau poate sta, dar multi nu au curajul sa iasa in strada sa protesteze, prefera sa traiasca ca ultimii oameni de pe acest Pamant… Pai oare stie lumea ca in Danemarca, un somer primeste 1.000 de euro, fara sa miste un deget? Iar la noi, oamenii care muncesc ca sa traiasca modest au salarii mizere…

    • Gutu Adriana Maria
    • 25/09/2015
    Răspunde

    se plateste impozit pe vaci,gaini,porci sau mai stiu eu ce alte animale,daca se depaseste un anumit numar! Ca na…daca ai mai multe cica faci profit!iti ridici vila cu turnulete de pe urma a doua vaci!E o aberatie totala,dar nu trebuie sa ne mai mire nimic in Romania!

  3. Răspunde

    Abia aştept acel moment când o să plătim impozit pentru aerul folosit. În România, totul este distrus, orice organ al statului este un dezastru imens. Iar noi nu facem nimic. Bine, scriem pe bloguri, postări pe social media, ne batem cu pumnii în piept pentru orice cauză, dar atunci când trebuie să facem ceva, realizabil, nu facem. De ce? Este simplu, ne-am pierdut curajul.

    • Cristina
    • 27/09/2015
    Răspunde

    Sunt curioasa ce urmeaza dupa asta. Vad ca s-au pus serios pe strans bani din impozite.

    • Hacman Mariana
    • 28/09/2015
    Răspunde

    e strigator la cer!astia nu stiu ce sa mai faca…nu se gandesc deloc la nevoile oamenilor,cu pensii de rahat alocatii de mizerie)))si parca toate astea nu ar fi de ajund acum mai scot si alte taxe…ar trebui sa iasa lumea in strada…pacat ca nu suntem uniti…

    • Mihaica Iuliana
    • 28/09/2015
    Răspunde

    Avem o tara cu un guvern devastator si tare profitor, asta stim. Insa sa mai ia si de la saracii tarani care isi castiga painea cinstit si muncind pe branci…asta este jalnic

    • Oprea Alexandru
    • 30/09/2015
    Răspunde

    Saracii tarani, mai au sa le ceara si cate o bucata de carne din animalele lor, neseriosi politicieni.

  4. numai ideii bune au cei din conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares