Testat – crema demachianta fara lacrimi si crema de fata cu aur si argint coloidal Viva Natura

Am trecut de pragul de 30 de ani si deja incep sa ma uit in fiecare zi in oglinda in cautare de riduri noi. Stiu ca ridurile si parul alb sunt considerate de catre unii drept simboluri si rezultate ale maturitatii si inteligentei, dar eu inca ma simt copila in suflet si inteligenta nu mi-o masor in numarul de riduri. Zgarcita cum ma stiti, nu prea sunt dispusa nici sa dau sute de lei pe creme si produse scumpe asa ca, propunerea cumnatei mele de a incerca doua produse de la VivaNatura, nu prea m-a incantat, crezand ca ma trimite dupa vreo crema minune de zeci de lei. Cand mi-a spus ca sunt ieftine si ca soacra-sa le foloseste cu mare succes, mi-a captat atentia. S-a ivit si ocazia sa mi le cumpar pentru ca tocmai faceam comanda pentru niste suplimente pentru mama si bunicul pe www.Vegis.ro, un magazin in care gasesti produse naturiste de tot felul, de la o multime de producatori, fie ei autohtoni sau straini, toate la preturi foarte bune. Pe langa preturile mici, la comenzile de peste 150 de lei, transportul este gratuit si, la comenzile cu valoare sub 150 de lei, ma costa 9,9 lei, adica la jumatate de pret fata de pretul practicat de alte magazine online de profil.

Dar, sa lasam asta ca nu asta vroiam sa va spun! Vroiam sa va povestesc putin despre cele doua produse pe care mi le-am comandat: o crema demachianta si o crema de fata pentru ten normal si sensibil de la VivaNatura. Prima luata la bani marunti a fost crema demachianta „fara lacrimi” cu migdale si argint. Nu mai folosisem pana acum demachiant crema si nu stiam cum aveam sa ma impac cu el. Ma temeam sa nu fie prea gras si sa imi lase senzatia de piele unsuroasa. Ca si textura este un produs cremos dar usor fluid. Ceea ce m-a incantat de la prima utilizare a fost mirosul foarte placut si faptul ca elimina toate impuritatile tenului din prima. Daca treci a doua oara cu o discheta noua pe fata, nu mai exista urma de fard sau murdarie. Desi am tenul destul de sensibil, acest demachiat nu mi-a produs nici un disconfort sau iritatie. De „vina” este faptul ca are la baza in procent de 98% substante naturale. Dintre ele amintesc: uleiul de migdale care catifeleaza si da stralucire tenului, ulei de palmier, ulei samburi de struguri cu efect puternic antioxidant, ulei de jojoba, ulei de masline, galbenele, levantica, aloe vera, roinita, nalba mare, argint coloidal. Ceea ce e si mai de apreciat la aceasta crema demachianta care costa pana in 10 lei, este formula „fara lacrimi”. Numai cine s-a demachiat pana acum cu produse iritante, stie cat de „nasol” e sa le folosesti in zona ochilor. Cu demachiantul meu cu ulei de migdale si argint nu exista aceasta problema. Argintul coloidal din compozitie trateaza foarte bine ranile si nu irita, Vindeca mult ma rapid orice bubita aparuta. Prin urmare, produsul este bland, cu textura placuta si miros si mai placut, ieftin, 98% natural dar si extrem de benefic pentru demachierea fetei inclusiv in jurul ochilor. Curata, hidrateaza si chiar hraneste pielea care devine catifelata si revigorata dupa o zi de munca.

Dupa demachiere, in fiecare seara dedic cateva minutele masarii fetei si decolteului cu o crema cat mai complexa, De data asta am facut-o cu un produs tot din gama VivaNatura, un produs complementar demachiantului, o crema de fata cu argint si aur coloidal, o crema dedicata celor cu ten normal sau sensibil. Din nou am avut emotii ca nu cumva sa imi produca iritatii sau mancarimi pentru ca eu, de regula, folosesc ceva pentru ten mixt. Este un produs cu o textura cremoasa si cu miros puternic natural de plante si uleiuri esentiale, un miros placut si linistitor. Crema nu contine parabeni care sa irite si, la fel ca demachiantul, in proportie de 98% este naturala, avand in compozitie urmatoarele: unt de shea, ulei de germeni de grau, ulei de orez brun, ulei de argan, superox, alantoina, ulei abyssinian, ulei de macadamia, ulei de morcov, ulei squalane, ulei de luminita noptii, ulei de caise, ulei de catina, ulei de nuca, acid hialuronic, extracte din plante: nalba, lumanarica, tataneasa, schinduf, albastrele, neem, hamamelis, gotu-kola, aur si argint coloidal. Folosesc cele doua produse de aproape doua saptamani si ma declar multumita pentru ca imi simt pielea fina, cele cateva riduri dobandite par mult mai fine si am senzatia ca si cearcanele sunt mult diminuate. Aplic o cantitate mica de crema in fiecare seara si obtin o piele mult mai hidratata, mai catifelata si mai elastica, semn ca acidul hialuronic si alantoina isi fac treaba.

Stiti ca v-am mai povestit si alta data despre niste creme ieftine de la care m-am trezit ca mi-au iesit cosuri. Poate pentru ca nu e foarte grasa si patrunde rapid in piele, cu crema mea de la VivaNatura nu am avut probleme pana acum si sper sa nu fie cazul pentru ca n-as vrea sa renunt la aceste produse: imi place prea mult mirosul si felul cum lucreaza, punand in balanta pretul accesibil al acestor produse fabricate in Romania.

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 26/08/2015
    Răspunde

    Un site cu produse de calitate,naturale ,am luat ceva vitamine de la ei pentru parintii mei,preturi accesibile si bune.

    • Catalina Dumbrava
    • 27/08/2015
    Răspunde

    Sper sa-ti pruasca si sa te bucuri de ele

    • Andreea O
    • 27/08/2015
    Răspunde

    Vad ca sunt fara parabeni deci e bine 🙂

    • Hacman Mariana
    • 28/08/2015
    Răspunde

    Draga mea pe 29 august implinesc 31 de ani deci am nevoie si eu de asa ceva))))batrana nu ma simt inca mai am pana la 70 ani acum putem spune ca suntem in floarea varstei)))))produse foarte bune e cazul sa le incerc…

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    un site ineresant cu produse de calitate si naturale..acum la 30 ani nu se poate pune problema de batranete,aratati destul de bine…mai aveti pana la 70 ani vorba Marianei))acum e cea mai frumoasa varsta…cu aceste produse ve ti arata ca la 18 ani…

    • paola paola
    • 30/08/2015
    Răspunde

    E bine ca ti-a priit crema, eu am avut una de la Vivanatura pentru fermitatea sanilor (fiecare cu complexele lui :D) si nu pot zice ca m-am indragosttit de ea, mai ales ca mirosea a lemn dulce care nu ma prea incanta 🙂

    • Oprea Alexandru
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Deja ma depaseste, stai sa vada si iubirea mea ca ma pune sa i-l iau, nu mai scap, de ceeeeeeeeee?

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Nu am folosit pana acum, si sincer nici nu am vazut-o in magazine sau farmacii, de unde o pot lua.?

  1. Am cumparat si eu crema demachianta fara lacrimi, dar inca n-am folosit-o pentru ca mi-a fost teama sa nu fie prea grasa pentru vara insa acum m-am linistit. O sa incerc si crema de fata ca mai facut curioasa. Oricum au produse bune. Si iubitul meu foloseste pasta de dinti si crema de la ei.

    • tender carmen marilena
    • 01/09/2015
    Răspunde

    Cu crema demachianta m am impacat bine,dar cu crema cu aur si argint deloc!Mi a iritat tenul,am fost dezamagita pentru ca in rest,mi au placut toate produsele d ela aceasta firma,crema pentru par,demachiantul..etc

    • Andreea
    • 16/05/2016
    Răspunde

    Eu tocmai mi+am luat aceasta crema pentru ca mi se usuca tenul dar si pentru ca am o roseata care ma deranjeaza. eu am 23 de ani. credeti ca e prea devreme sa o folosesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares