Suport auto Vetter Air Vent Easy Mount XL

Nu am avut pana acum un suport auto pentru smartphone insa atunci cand eram gata- gata sa lovesc masina din fata pentru ca imi cautam disperata telefonul care suna prin buzunare sau pe scaunul din dreapta. Mi-am dat seama ca achizitionarea unui suport auto pentru smartphone este o investitie pe care trebuie musai sa o fac.
Am gasit rapid  un suport auto universal Air Vent Easy Mount XL de la Vetter si l-am cumparat dupa ce am citit atent toate specificatiile. Nu pot sa fac comparatia cu alt suport auto pentru ca nu am mai avut altul pana acum, insa trebuie sa spun ca acest gadget este extrem de util si are un design foarte atractiv, as putea spune chiar impecabil datorita faptului ca este alb. Se potriveste excelent cu telefonul meu alb si da o nota eleganta masinii mele. In plus, are un invelis delicat din cauciuc care protejeaza bine grila de ventilatie de pe bordul masinii. Pe interior are un alt strat de protectie care asigura fixarea si mentinerea in siguranta a telefonului. Este protejat impotriva zgarieturilor.

Fiind neexperimentata in conectarea acestor device-uri, mi-a placut enorm ca a fost usor si rapid de prins pe bordul masinii. As putea recunoaste sincer ca mi-a dat un sentiment placut caci pot sa-l instalez si sa-l dezinstalez rapid .

In ceea ce priveste pretul nu am cautat cel mai ieftin suport auto caci altfel probabil ma alegeam cu un suport simplist, negru, confectionat dintr-un plastic de slaba calitate. La suportul auto universal Vetter Air Vent Easy Mount XL, varianta pe alb mi-a placut in primul rand designul. El este compatibil cu mai multe smartphone-uri, mai exact telefoane ce au o dimensiune a displayului intre 3.5 inch si 6 inch.

Deschiderea suportului auto de la Vetter, dupa cum ii spune si numele XL, este de pana la maxim 80 mm, acoperind astfel o gama foarte variata de smartphone-uri. Pe mine ma ajuta enorm acest lucru pentru ca de multe ori calatoresc cu sotia mea, telefonul ei are ecranul un pic mai mare si exista situatii cand il conectam pe al ei in suportul auto. Pe de alta parte, chiar daca telefonul meu nu este atat de mare am preferat sa aleg un suport auto din seria XL care sa-mi permita sa pot conecta pe viitor si alte modele de telefoane cu dimensiune mai mare. Nu se stie cand voi considera oportun sa-mi schimb telefonul si nu vreau ca in acel moment sa trebuiasca sa-mi schimb din nou si suportul din masina.

In ceea ce priveste gradul de rotire ma incanta faptul ca pot regla suportul cum vreau. De multe ori folosesc GPS-ul din telefon si ma uit des la ecran. In aceste conditii mi se pare super util si practic ca sistemul de reglare al  suportului auto universal Vetter Air Vent Easy Mount XL este foarte flexibil, atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. asta da dispozitiv inteligent si util, i-ar prinde bine si sotului meu unul dasta.

    • Mariana Cioranu
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Am mai vazut asemenea dispozitive pentru telefon si chiar sint utile .

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Astfel de suporturi ar trebui sa aiba fiecare la masina,astfel s-ar evita o gramada de accidente,nenorociri,e mai usor de folosit si nu cauti telefonul pana nu mai poti.

    • Hacman Mariana
    • 06/08/2015
    Răspunde

    merita investit in asa ceva,…si sotului meu i-ar trebui…a mai avut un suport asemanator dar nu era chiar asa de bun acum ne vom orienta…

    • Cristina Sece
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Și soțului meu i-ar trebui un dispozitiv de genul asta pentru că veșnic nu-și găsește telefonul în mașină.

    • Tudor Alexandra
    • 07/08/2015
    Răspunde

    Interesting, iar daca pretul este sub 100 lei, cred ca merita investiția. Daca nu, eu ramân pentru o casca bluetooth, ca sa poti raspunde si vorbi oricând, chiar si cand conduci. 😀

  2. De un astfel de suport as avea nevoie si eu.

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    oau chiar am nevoie de asa ceva…si pare la un pret convenabil..merita investit in asa ceva ,foarte util.

    • Oprea Alexandru
    • 28/08/2015
    Răspunde

    Unul din acesta imi trebuie si mie in masina…eu folosesc des GPS-ul si mereu trebuie sa pun undeva telefonul si sa am grija sa nu cada.

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    E foarte folositor un astfel de suport, mai ales cand esti la volan si nu poti sa iti folosesti prea mult mainile si nici nu poti acorda o atentie prea mare telefonului. Casca este iarasi o inventie pe care o consider mai mult decat utila cand esti la volan.

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Chiar avem nevoie si noi de unul…aveam din acel cu ventuza insa cand se usuca rau ventuza aia deja poti sa il arunci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares