Revolutionarii adevarati mor de foame si trantorii le iau pensiile

E drept ca nu am calatorit niciodata in afara tarii, cu atat mai putin sa fi locuit in afara ei. Cu toate astea, am eu certitudinea ca, in nici o tara civilizata, nu exista atatea legi si reguli stupide ca la noi. O persoana cu handicap care e tarata pe holurile institutiilor, la intervale de timp regulate, pentru a se verifica daca nu cumva vreo minune cereasca a vindecat-o sau pierderea pensiei de revolutionar pentru ca nu ti-ai preschimbat certificatul de revolutionar la timp, sunt doua chestii stupide si menite sa ingreuneze viata oamenilor si asa loviti de soarta.

Asta e tara in care traim, o tara in care un om, care are nu doar certificat de revolutionar ci si toate urmele ranilor dobandite la revolutie, nu-si mai primeste venitul lunar pentru ca nu a putut ajunge la Bucuresti in 48 de ore sa isi schimbe niste hartii. Cand vorbesc despre rani, nu vorbesc despre despre zgarieturi ci despre membre lipsa sau despre urmele locurilor prin care au intrat si iesit gloantele, in acele zile de foc din istoria noastra. Asta se intampla cu revolutionarii adevarati pentru ca, cei care au pile si bani de dat spaga, devin revolutionari cu acte in regula, desi la revolutie numai ei stiu pe unde erau, si continua sa isi incaseze banii lunar.pizap.com14393767395221

Puteti sa ma si bateti cei care sunteti  fanii lui Alexandru Arsinel. Si-a trait viata asa cum a vrut, nu l-a obligat nimeni sa fie actor daca asta i s-a parut meserie grea. Putea sa se faca sudor sau orice altceva… daca isi dorea o meserie usoara(sper sa sesizati ironia). Dupa recentul transplat indelung contestat pentru ca nimeni nu a inteles cum a ajuns nenea in capul listei de asteptare, Arsinel mai vrea si alte tipuri de recunoastere si recunostinta, de data asta financiare.

bottegaverde.ro

Desi exista martori care sustine ca nenea Arsinel a fost adus de acasa pe data de 22 decembrie 1989 si bagat pe o usa din spate a cladirii Radioului, pentru a ajunge sa vorbeasca multimii din balcon, actorul pensionar se bate cu pumnii in piept ca el a facut revolutia! Si pentru asta, vrea pensie de revolutionar. Sunt sigura ca o sa o aiba. Nu are nevoie de urme de gloante. Sunt suficiente cuvintele altor 2-3 colegi sau politicieni corupti pentru ca maestrul zambaret sa-si mai rotunjeasca putin veniturile in mod nemeritat.

Pentru cei care aveti de gand sa imi sariti in cap, eu va spun ca nenea nu ar fi fost pe televizor si in turnee pe timpul comunistilor daca nu ar fi fost de partea lor si eventual informator al lor. In plus, ca fapt divers, Conform RomaniaTv, actorul Alexandru Arsinel are in total venituri de 6.000 de lei lunar din pensia actuala şi din drepturile de autor. De asemenea, el are 5 case, 5 terenuri, conturi de 23.000 de euro si 1.500 de dolari. Astea fiind cele declarate. Si tot voua, alora care o sa sariti ca arsi ca e mare actor, ca si-a pus viata in slujba voastra, ca n-a dormit noptile ca sa invete replici, ca s-a sacrificat pentru tara prin turnee, o sa va spun ca e doar un fripturist si ca n-a facut altceva decat practice meseria pe care si-a ales-o si sa-si croiasca un nume si o sursa de venit! N-a plecat nimeni la drum cu idee „mama, ma duc sa ma fac actor ca sa fie tara mandra de mine!”

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Luminita Tudodosa
    • 12/08/2015
    Răspunde

    Dincolo de a fi un bun actor , omul asta are bani destui, l-as pune sa traiasca cu 272 cat are persoana cu un handicap gr 2 , asa ar merita acest nesatul

    • Aniela
    • 12/08/2015
    Răspunde

    E foarte adevarat ca nu e revolutionar,adevaratii revolutionari sunt in scaun cu rotile,mutilati fizic si sufleteste nu unii cu mii de euro in cont.Daca e vorba de bani care sa cada din cer toti putem sa ne dam revolutionari.

    • Tudor Alexandra
    • 12/08/2015
    Răspunde

    N-am de gând sa-ti sar in cap, ai dreptate! Nesătuli găsești peste tot, dar omul acesta chiar ii întrece pe multi… Nu se descurca cu pensia de 6.000 de lei lunar+ conturile bancare si tot ceea ce mai are, dar un om care a muncit in fabrica zeci de ani si are pensia de 600 de lei, din care mare parte se duc pe medicamente, ce sa mai zică? Vorbesc de o bunica de-a mea, si sunt oameni si mai neajutorați dar pe care statul nu-i vede, sau se face ca nu-i vede.

      • cristina
      • 12/08/2015
      Răspunde

      si oameni pe care Catena nu ii cauta sa se maimutareasca pe zeci de mii de euro in reclame …

    • pusa raisa
    • 12/08/2015
    Răspunde

    Vai Doamne ,dar cati mai sunt ca el,e pluna tara asta de specimene nesatule !

    • pusa raisa
    • 12/08/2015
    Răspunde

    Vai Doamne ,dar cati mai sunt ca el,e plina tara asta de specimene nesatule si fara pic de jena !

    • Mariana Cioranu
    • 12/08/2015
    Răspunde

    Foarte mare dreptate ai .Cei care sint pensionati pe caz de boala se duc mereu la controale ca sa vada daca s-au facut bine si sa nu le mai dea pensie .Asa este in Romania noastra .In aalte tari nu este la fel.Si Arsinel dupa cum scrii tu nu l-a pus nimeni sa se faca actor.Nu-i ajung banii mai vrea si de pe urma revolutiei .Sa traiasca cum traiesc alti batrini .

    • Mara
    • 13/08/2015
    Răspunde

    Trebuie sa se faca diferenta intre participant si erou al revolutiei! Arsinel nu mi se pare a fi un erou…A fost un actor bunicel de comedie si atat – in opinia mea!

    • Hacman Mariana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    unul mai hapsan ca altul)))maine,poimaine toti sunt eroi in mintea lor)))numai in tara asta de rahat se intampla astfel de chestii…rusine…

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    vorba Marianei numai la noi se intampla astfel de chestii)))guvernul prost organizat si plin de flamanzi de bani))))se gandesc numai la ei fara sa priveasca macar 5 minute in jur…sunt oameni care abia au dupa ce bea apa cu o pensie de rahat))ce se duce pe medicamente…

    • Oprea Alexandru
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Asa se intampla in tara noastra, ce putem face. Fac controale unde e nevoie mai putina decat in segmentele in care chiar ar trebuii sa se faca controale

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Pai daca e actor bun ii convinge el pe toti ca e asa cum zice el si nu-i mai trebe martori 😀

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Se practica la noi in Romania asa ceva…cei corecti sunt saraci iara cei parsivi bogati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares