Moment lipeste orice, lipeste permanent, intr-un moment

Suntem tineri si nelinistiti dar suntem si chibzuiti. Am invatat de la parintii nostri ca lucrurile care se strica nu trebuie neaparat aruncate, ci pot fi si reparate. Usor de zis si greu de facut pentru ca nu toti suntem mesteri mari, capabili sa repare cu ochii inchisi, in cateva secunde, un suport de plastic spart, o placa de gresie careia i-a sarit un colt sau chiar vaza primita cadou de la soacra mult-iubita. Norocul nostru e ca am vazut intr-o zi o reclama la un produs pentru lipit. Amuzati de reclama, am retinut ca produsul era capabil sa lipeasca pentru eternitate aproape orice produs, in cateva secunde. Stiam noi ca denumirea are legatura cu efectul sau rapid, dar nu-i mai nimeream numele. A doua zi, am prins reclama iar in fapt si ne-am notat la cutiuta: Moment.

La prima noastra vizita in supermarket, am cumparat un tub mic de Shoe Glue si unul de Super Glue universal, din gama Moment, si le-am pus la treaba. Prima misiune, de a lipi papucii preferati pe care refuzasem sa ii arunc, i-a revenit lui Shoe Glue. Poate ca nici nu va intereseaza dar eu tot am sa va spun ca lipitura aia era intacta si in momentul in care i-am aruncat din unicul motiv ca devenisera prea urati pentru a mai putea fi scosi in lume. Al doilea produs supus testarii a fost Super Glue si testarea a constat in lipirea unei clante metalice. Aveam clanta de la usa metalica de la intrare rupta de la jumatate. Intr-o dimineata de iarna, ne-am trezit cu ea in mana(rupta). N-as sti sa va spun din ce fel de material este dar nu mergea sudata si o clanta noua ne-ar fi costat ceva bani. Ca solutie rapida, al meu o infasurase pe toata in banda inzolatoare, aplicandu-i un fel de atela metalica. Cu doar cateva picaturi de Moment, in mai putin de un minut, clanta arata ca noua. Ma uitam la ea si nu aveam curaj sa si apas. Eram convinsa ca, in secunda in care voi aplica presiunea pe bucata rupta din clanta, voi ramane cu ea in mana. Bine ca nu am pus pariu pe tema asta! Clanta e intacta si acum, la peste un an de la lipire.

Normal ca daca ai cumparat rosii de la un producator si ti-au placut, daca pune si castraveti la vanzare, ii cumperi si pe astia tot de la el! Asa si noi. De ce sa mai irosim timp si bani incercand sa reparam sau sa montam diverse lucruri prin casa sau prin gradina cu alte produse, cand stim sigur ca banii dati pe produsele Moment sunt bani cheltuiti cu folos? Cam tot ce se sparge/dezlipeste prin casa, e reparat sau lipit la loc cu ajutorul catorva tuburi magice.  In orice camera intru, e imposibil sa nu dau cu ochii de ceva reparat sau montat cu Moment. In hol, cuierul a fost montat cu Moment Fix Extreme. In baie, oglinda si savoniera si-au gasit loc pe perete, ajutate de acelasi adeziv magic universal. In sufragerie, piciorul masutei de cafea, pe care l-am rupt cand m-am cocotat pe ea sa ajung sa ud florile, e reparat tot cu un Moment. Baia si bucataria au rosturile perfect etansate datorita siliconului sanitar Moment. Chiar si la poarta l-am folosit! Ne-am lipit numarul casei cu el si, desi inainte ni-l furasera de doua ori pe 1, acum stim ca nu mai au sansa sa ne fure numarul decat daca sunt dispusi sa il ia cu tot cu poarta! Ba, mai mult decat atat, la mine in geanta, port mereu un mini-tub de Super Glue de 1g. Nu stii niciodata cand ti se poate dezlipi un pantof sau chiar rupe un toc! E mai bine sa fii precauta!

carturesti.ro

N-om fi noi cei mai mari mesteri dar alegerile inteligente ne ajuta sa parem „de meserie”. De fiecare data cand e ceva de montat, de reparat, de lipit, de etansat, nu mai dam din umeri intrebandu-ne ce e de facut. Raspunsul e unul singur: „Da-mi un Moment!„. Ce intelegeti din asta? Fie „da-mi o clipa/secunda si rezolv”, fie „da-mi un tub de Moment si e gata”. In ambele cazuri aveti dreptate pentru ca Moment lipeste orice, intr-un moment. Si nu lipeste doar pe moment, ci o face permanent. Ce-ai lipit cu el, o sa moara lipit! Pe sistemul „ce-a lipit Moment, omul sa nu poate dezlipi” sau „pana cand moartea ne va dezlipi„. Un asa adeziv, e imposibil sa nu aiba lipici la public!

In perioada aceasta, e chiar mai lipicios pentru ca, pe langa faptul ca e rapid si eficient, iti mai ofera si sansa sa te lipesti de unul din premiile campaniei „MOMENT iti da puterea de a munci bine”. Fie ca esti un amator sarac lipit si cumperi produse Moment ca sa iti repari singur diverse obiecte pe care nu ai bani sa le inlocuiesti sau esti un meserias care se bucura zilnic de calitatea lor si te-ai lipit ca scaiul de ele, pana pe 15 septembrie, ai sansa sa castigi unul din cele 6300 de pranzuri la McDonald’s(pentru ca Moment nu sustine lipirea burtii de spate)  sau un premiu de 500 RON/saptamana sau 1000 de euro la final de campanie(pentru un plus de lipici la fete).  Sper ca s-a lipit ceva de tine din tot ce ti-am spus si ca vrei sa afli cum te poti inscrie in cursa pentru premii. Cumperi produse Moment de minim 50 de lei si inscrii numarul bonului de cumparaturi pe www.lipesteorice.ro. Mie-mi vine sa-mi lipesc o palma pentru ca tocmai am cumparat, saptamana trecuta,  Adeziv Moment pentru parchet si nu mai am bonul.

Daca numarul de cuvinte cu „lipi” este direct proportional cu numarul de obiecte pe care le ai de lipit, nu mai pierde nici un moment: cumpara Moment si lipeste permanent! Nu uita sa te inscrii si la tombola si sa pastrezi bonul!

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Cristina Sece
    • 17/08/2015
    Răspunde

    Am retinut : Moment!! Ma mir ca poate lipi chiar si metalul, nu am mai auzit despre asta.

    • Dumitrescu Claudia
    • 17/08/2015
    Răspunde

    si eu am un tub ,chair este k,mai ales ca eu mereu am cate cv de lipit,in special incaltamintea 😛

    • Iulia Ionita
    • 18/08/2015
    Răspunde

    E de retinut. Si mie mi se strica diverse chestii prin casa care ar putea fi reparate usor, doar ca nu stiam ca atat de usor 🙂 Din comoditate si din nestiinta, pana acum, aruncam banii pe fereastra cumparand lucruri noi. Primul lucru de reparat/lipit care-mi vine in minte e o polita de la masca de chiuveta de la baie si n-ar fi rau sa o repar repede si cu bani putini. De incaltaminte nici nu mai zic 🙂

    • Andreea O
    • 18/08/2015
    Răspunde

    Nu l-am incercat dar cred ca ar fi bun pentru lipit papucii preferati :))

    • Mariana Cioranu
    • 18/08/2015
    Răspunde

    L-a incercat sotul meu si este chiar foarte bun .Si noi lipim aproape orice .

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/08/2015
    Răspunde

    Interesant,nu am auzit de acesta ,il voi cauta,daca e bun e ok ,am mai multe de lipit,papuci,rame,multumesc de informatie.

    • Tudor Alexandra
    • 19/08/2015
    Răspunde

    N-auzisem pana acum de acest lipici, sincer… Doar de Picatura, Super-Glue simplu, ale căror miros sincer nu-mi place deloc. Am cateva obiecte pe care nu le pot lipi cu acestea doua, asa ca voi cauta MOMENT in hipermarket-uri.

    • Hacman Mariana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    Cred ca de Moment avem nevoie sa inchidem si gura invidiosiilor)))))))))ntradevar este un lipici foarte bun

    • talaba georgiana
    • 21/08/2015
    Răspunde

    Sa stii ca si eu am clanta de la usa rupta. Am lipit-o cu Poxipol , dar iar am ramas cu clanta in mana. O sa ma duc sa iau Moment sa il incerc.
    F utila postarea.

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    un lipici foarte bun,il folosesc destul de des…sunt super multumit de efect,chiar nu s a mai dezlipit nimic din ce am lipit cu el…il recomand..

    • Oprea Alexandru
    • 30/08/2015
    Răspunde

    Sincer sa fiu nu l-am incercat pana acum…folosesc poxipol

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Si eu l-am folosit destul de des in ultima perioada avand in vedere ca fiica-mea are un talent innascut in a strica aproape toate jucariile.

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Bun asa. Hai ca luam si noi …pana acum preferatul nostru era si este poxipol si pkilina pt a incarca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares