Raduleasco, iar incerci sa atragi atentia asupra ta?

descărcare
sursa foto Ele.ro

Se poarta scrisorile deschise in draci. Ba scrisori ale elevilor care au luat 10 la BAC si vor sa le pupe statul talpile pentru ca au facut ce era de datoria lor(sa invete), ba scrisori ale unor vedete de mare succes. Una dintre ele este mareata Mihaela Radulescu. Ea insasi s-a autointitulat vedeta de mare succes in tara ei, o tara pe care a parasit-o in urma cu doar ea mai stie cati ani(ca pe mine nu ma intereseaza), lasand in urma o scrisoare deschisa catre presa de scandal de la noi, o scrisoare in care ne spune ca pleaca scarbita, dintr-o tara pe care era suparata dar careia ii plangea de mila ca nu va mai avea parte de o profesionista asa ca ea. I-auzi aici modestie :”Plec într-un moment de glorie – audienţe de primul loc, contracte de publicitate semnate, cereri nenumărate de apariţii pe coperţi pe care le tot refuz, zeci de premii, cele mai importante din ţară asta, atât pentru televiziune, cât şi pentru activitatea umanitară. Port o glorie care mă răneşte la fiecare mişcare, oricât aş vrea să mă bucur de ea.”(sursa Adevarul.ro).

Si s-a dus minunea noastra…S-a dus sa uimeasca si alte popoare cu inteligenta ei. Intre timp, s-a intors sa mai ia niste bani(la Romanii au talent spunand unor copile ca sunt prea grase) din tara din care a fugit scarbita. Se iubeste cu Felix. Scuzata imi fie ignoranta, dar eu abia de curand am aflat ca Felix Baumgartner asta e un mare parasutist. Adica ii plac parasutele. Acum, madam Radulescu e foc si para pe presa din Austria care, intr-un articol, o numeste „Batrana Doamna”, printr-o gluma/ironie/joc de cuvinte in titlul unui articol in care apare o fotografie cu ea si Felixel, in fata unui avion caruia i se spune chiar asa „Batrana Doamna”.

Raduleasca s-a aprins nu pentru ca s-ar simti ea batrana si deja ofilita, ci pentru ca nemernicii de ziaristi incearca sa loveasca in Felix, prin ea, o superbitatea mega-inteligenta care il iubeste sincer. Le adreseaza o scrisoare deschisa pe blogul ei in care spune asa: ƒ„M-am confruntat cu aceasta în ultimii 25 de ani, ca vedetă TV de succes, dar în propria mea ţară. Aici, în Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner, iar când scrieţi mizerii despre mine, fără niciun motiv, este doar pentru a-i face rău lui.“ (sursa Adevarul.ro). Vedeta TV de succes care a parasit tara in plina glorie, in vreme ce toata lumea se tavalea de jale ca ea nu vrea sa mai pozeze pe vreo coperta si lumea televiziunii era in doliu. O vedeta care si-a scris scrisoarea intr-o limba engleza pe care cunoscatorii o critica vehement(eu nu sunt in masura sa o critic pentru ca nu am cunostinte asa de avansate), doamna tanara si frumoasa care cauta sa pozeze mereu in postura de victima si sa atraga atentia asupra ei prin toate mijloacele posibile.

bottegaverde.ro

Mihaelo, chiar nu pricepi ca nu prezinti nici un interes pentru nimeni, ca nici tu nici Felix nu meritati sa dam unui parc numele voastre? Chiar nu pricepi ca toata lumea isi da seama ca, fara operatii, machiaj si photoshop, esti mai praf decat multe femei pe care sigur le desconsideri? Chiar ai o viata perfecta si stam noi in calea fericirii tale? Am inteles ca esti o vedeta de mare succes, ca esti iubita unui om la care ai pretentia sa se inchine lumea ca unui Dumnezeu, ca ai un copil perfect cu o educatie perfecta. Daca inca te simti in glorie, retrage-te acum, cat tu inca nu crezi ca e tarziu! Din punctul meu de vedere esti deja penibila! Trezeste-te, aia pe care o vezi tu in reviste nu esti tu! N-ai fost niciodata. Daca te pozezi seara machiata si dimineata fara machiaj, jumatate din tara pe care o urai nu te va recunoaste.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. :)) dar eu abia de curand am aflat ca Felix Baumgartner asta e un mare parasutist. Adica ii plac parasutele, ai un umor fascinat :)) si multa dreptate. Tanjeste dupa foarte multa atentie.

    • Mihaela
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Si mie mi se pare ca in goana ei dupa atentie a dat-o rau in penibil. Si mie chiar imi placea Raduleasca si am fost de partea ei in scandalul cu Dani Otil pentru ca eu cred ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea, dar mai cred ca trebuie sa ai demnitate si sa sti cand sa spui STOP!

    • Mara
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Da. mi-a placut oarecum Raduleasca candva, avea minusuri dar si plusuri…Acum, vrea sa fie ce nu e si de prea multe ori deranjeaza. nu stie sa imbatraneasca frumos! Pacat!

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Eu mi-am schimbat parerea in privinta ei in momentul cand a umilit-o pe acea fata la Romanii au Talent…dar ,noroc de Andra ca a pus-o la punct)))ar trebui sa se uite mai intai la ea apoi sa critice pe altii,se crede mare diva ,dar nu e….

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/07/2015
    Răspunde

    Mi-a placut la inceput,era mai ok,acu cu vocabularul,importanta ce si-o da,nu-mi place.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    nu stiu voi, insa eu de cand ma stiu nu o plac pe aceasta vedeta….da cand era micuta, mi s-a parut mereu fitoasa si sa nu mai vb de acum.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    Acum este si mai rau cu vocea aceea, cu silicoanele acelea si cum se imbraca, nu mai vb….oribil

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Ce aveti mai cu fata…e buna si ea la ceva…vreau si ea un renume mai mare

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    nu imi place cum arata ca femeie asa ca ar trebui sa si tina comentariile acasa)))))nu e zana din povesti..dar na se crede…de aceea critica pe altii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares