Piera, recomandarea mea in materie de lenjerie intima

sutien push up Pierra

De ce acorda femeile atata importanta lenjeriei intime? De ce nu isi pot cumpara si ele, la fel ca barbatii, cateva perechi de chiloti, odata la doua luni, sa se uite doar la masura si sa ii arunce in cosul de cumparaturi? Pentru ca, la ele, lenjeria e mai mult decat o piesa vestimentara pe care o porti pentru ca asa s-a pomenit de cand te stii. Lenjeria intima e cea care o face sa fie ea, fiinta  feminina si delicata de care te-ai indragostit, e o modalitate de autoapreciere pentru corpul pe care lupta din rasputeri sa il pastreze in forma care te-a cucerit, e un stimulent al increderii in sine, aliatul ei de nadejde in incercarea de a fi si a se simti mereu atragatoare. Din toate aceste motive, o femeie nu se poate opri la prima pereche de chiloti din bumbac sau la primul sutien care ii iese in cale. Femeile cauta lenjerie frumoasa si de calitate pentru ca de calitatea lenjeriei depinde imaginea lor si confortul lor psihic. sutien push up Pierra

Sigur ca nu conteaza doar cum arata lenjeria intima, nu e important doar sa porti chiloti la moda sau sutien cu imprimeu in tendinte. De aici, ajungem la o alta intrebare. De ce poarta femeile sutien? Unele il poarta pentru ca au nevoie de sustinere pentru ce le-a oferit natura, altele le poarta tocmai pentru a compensa ce n-au primit de la mama natura. Cea mai buna alegere pentru femeile din aceasta a doua categorie, cea a dezavantajatelor sortii, este un sutien cu push-up, cum ar fi acest sutien Sibel Push-Up Gel un sutien care are capacitatea de a ridica sanii si a oferi imaginea unui bust mai generos. Prin forma si croiala, un sutien push-up poate mari bustul unei doamne sau domnisoare cu pana la doua numere.  Dar, despre asta vom vorbi intr-un alt articol. Astazi am sa ma rezum la a discuta despre ce asteptari avem noi de la lenjeria intima in general.

E important materialul din care este facut un sutien, e importanta calitatea cusaturilor unui slip si este esentiala senzualitatea pe care o confera sau o sporesc. Un sutien perfect ar fi acela care sa confere confort pe timpul zilei si pretiozitate, rafinament si delicatete seara pentru ca femeia zilelor noastre e o femeie activa, mereu pe fuga si cu prea putin timp la dispozitie sa mai ajunga acasa si sa schimbe lenjeria de zi cu una de seara. Oricat de puternica ar fi, ea vrea sa fie frumoasa in orice clipa.

atelierulfamiliei.ro

Cand calitatea si stilul isi dau intalnire intr-un singur produs, fie ca vorbim de un slip, un sutien sau un set complet de lenjerie intima, atunci putem spune ca am facut cea mai buna alegere. De regula, aceste avantaje ni le ofera brandurile pe care noi le numim de lux. Luxul nu inseamna snobism si inaccesibilitate, ci respect pentru sine. Spre exemplu, Piera ofera rafinament si frumusete femeilor de orice varsta, la preturi destul de cuminti, daca ne raportam la alte branduri cu adevarat inaccesibile noua(Piera fiind un producator romanesc) iar calitatea produselor este atestata de cererea mare a acestor produse pe pietele din afara Romaniei. Chiar va inviti sa studiati produsele si preturile la lenjeria intima produse de Piera, in magazinul online Piera. Va garantez ca o sa va placa ce o sa gasiti acolo. Piera, brandul pentru care a prezentat inclusiv Monica Columbeanu, e brandul de lenjerie intima de lux accesibila oricarei doamne si domnisoare care se respecta.

In fiecare sezon, Piera lanseaza colectii noi de lenjerie, modele cu imprimeuri si forme la moda. Asta nu inseamna ca un sutien sau un costum de baie cumparat acuma sezoane de la ei nu mai este la moda. Calitatea nu se demodeaza niciodata! Daca ma intrebati pe mine, e mai bine sa investiti in cateva seturi de lenjerie Piera, decat sa aruncati banii pe zeci de perechi de chiloti si sutiene ieftine si de proasta calitate. E doar o parere si chiar va rog sa o combateti daca aveti argumente.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 30/07/2015
    Răspunde

    Ai dreptate Cristina,decat mult si prost mai bine putin si bun!)))))Daca ar gandii toti ca tine….si eu sunt de parere ca mai bine investesc banii in ceva de calitate !Multumim de articol!

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    pentru frumoasa mea nevasta prefer sa cumpar ceva bun si de calitate…merita investit in asemenea minunatii…asa ca, nu mai stati pe ganduri ,profitati acum!

    • Oprea Alexandru
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Au, Doamne…ce imi face a mea Iulia cand alege o lenjerie intima…mai bine te lipsesti…e tare pretentioasa

    • Mihaica Iuliana
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Multumesc Criss, super articol si util. Stai sa vezi acum cautari , tare curioasa m-ai facut.

    • Mihaica Iuliana
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Sper sa aiba si preturi avantajoase, pt buzunarele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares