Online sau offline, ECCO ofera calitate. Acum si la pret redus!

reducerile  ECCO

Aceasta este o poveste despre niste sandale din piele si despre cum a picat o reducere, ca din cer, fix la momentul cand nu stiam de unde sa scot bani pentru incaltarile la care poftisem. Le-am zarit acum doua saptamani, in magazinul ECCO Shoes din Dorobanti(cu ocazia lansarii), si nu am avut banii necesari atunci. Ce mi-a placut la ele? Evident ca sunt foarte comode. Am mai avut un model asemanator de sandale, tot din piele, si m-am simtit excelent purtandu-le. In plus, prefer intotdeauna incaltamintea din piele pentru ca se muleaza perfect pe picior, rezista mult, nu iti aluneca piciorul in sandale sau papuci si e si mai eleganta, denota faptul ca te respecti pe tine insati si ca pui accent pe calitate. 

354303-01001


Ca sa fac o scurta paranteza, unele dintre voi va plangeati ca nu sunteti din Bucuresti si ca nu aveti prea curand drum in capitala ca sa ajungeti la magazinul despre care v-am tot vorbit eu. Va rog sa tineti cont(cele care abia acum faceti cunostinta cu brandul ECCO) ca nu e singurul magazin din care va puteti cumpara incaltaminte din piele naturala, ca ECCO are magazine fizice si in Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Targu-Mures, Sibiu si Pitesti dar vinde aceleasi modele de incaltaminte, mereu moderne si confortabile, si online pe ecco-shoes.ro.

A-inceput-sezonul-reducerilor-la-ecco

Daca revenim la sandalele mele si motivul pentru care s-a nascut acest articol,  ar fi cazul sa va spun despre reducerile pe care le-am descoperit si de care care vreau sa ne bucuram impreuna. Fie ca veti da o fuga in cel mai apropiat magazin offline ECCO pentru a va cumpara pantofi sau sandale sau veti merge pe varianta unei sesiuni rapide de shopping online(in care sa achizitionati incaltaminte de dama pentru voi, pantofi barbatesti pentru soti sau incaltaminte pentru cei mici), reducerile vor fi acolo. Pana pe 12 iulie, foarte multe modele de pantofi au reduceri de pana la 50%. Pe acestea le gasiti, la raftul fizic sau cel online, semnalizate cu eticheta rosie. Spre exemplu, sandalele mele au un pret nou, mai mic cu 33%: pretul initial este barat iar noul pret este afisat pe cu culoarea verde. Oferta promotionala este valabila in magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Orhideea, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall si ECCO Dorobanti si pe www.ecco-shoes.ro, in perioada 1 Iulie – 12 Iulie 2015, in limita stocului disponibil.
Profita de reducerile  ECCO! Cumpara pantofi office sau pantofi casual de cea mai buna calitate, sandale care sa iti poarte pasii in vacanta, balerini care sa nu iti oboseasca picioarele, sandale, pantofi sport sau ghetute pentru copii, pantofi sport, casual sau eleganti, sandale sau mocasini pentru sotul tau, o geanta sau o curea din piele naturala, la preturi cu pana la 50% mai mici fata de pretul initial! Pentru ca toti cei dragi merita ce e mai bun, merita ECCO!

atelierulfamiliei.ro
Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 04/07/2015
    Răspunde

    Mult spor la cumparaturi. Oare cate magazine fac cu adevarat reduceri??? Multe din ele mint pe fata cu reducerile..

  1. mi-ar cam trebuii o pereche de papuci, chiar o sa-ti urmez sfatul si o sa intru pe site, macar sa vad ce modele au 🙂

    • Tudor Alexandra
    • 05/07/2015
    Răspunde

    ECCO si Deichmann sunt cam singurele magazine de încălțăminte care fac cu adevarat reduceri, ramân fană! (Y)

    • Mihaela
    • 05/07/2015
    Răspunde

    Sunt intradevar produse de calitate dar au preturi destul de piperate pentru mine.

    • Hacman Mariana
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Superbe sandalutele!Merita cumparate cu si fara reducere!Ideal e ca au mai multe puncte de lucru…e un pic riscant cu comanda online deoarece de cele mai multe ori nu corespund marimile…

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    E bine ca ai pus mana pe ele mai ales daca ti-au placut. Deci ne spui si noua cam la ce pret le-ai scos?

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Ca de obicei la mine in Craiova nu exista acest magazin. Sunt tare dezamagita.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    de barbati ca mine au ceva, mai pentru buzunarul meu ma refer?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares