O reducere de neratat!

Am obiceiul sa urmaresc reducerile de week-end de pe Quickmobile.ro pentru ca mi s-a intamplat sa gasesc acolo fie un gadget, fie un accesoriu la un pret foarte bun si de ce nu fiu informata si pe faza cand apar produse noi cu discount? Nu se stie cum se nimereste ceva ce imi trebuie mie sau unui prieten de-al meu. Am gasit casti la jumatate de pret si telefoane cu reduceri de pana la 60-70% in saptamanile trecute.

Azi, fiind vineri, ziua in care apar noile reduceri pentru week-end-ul care incepe, am testat din nou piata sa vad ce gasesc pe acolo. Si am gasit. O reducere de nerefuzat si de neratat la o tableta pe care multa lume si-o doreste. E vorba de tableta  HTC Nexus 9, o tableta de top, foarte usoara, cu procesor de 2,3 GHz, 2 GB RAM, android 5.0 Lollipop, camera principala de 8MP. Reducerea o puteti vedea in imaginea de mai jos. De la pretul de 1599 de lei, tabletei i se aplica reducerea si acum costa 1749 lei. Sigur ca e doar o eroare dar imi place sa leg de erorile lor atunci cand le gasesc.Untitled

De regula, reducerile lor sunt vanate de toate lumea, fiind vorba de discounturi reale care conteaza pentru buzunarele clientilor. Saptamana aceasta aveti reducere 50% la bratarile Fitbit, 50% la toata gama de accesorii White Diamonds(casti in-ear, folii si huse telefoane), 20% reducere la ultimile bucati de telefoane Huawei Ascend P6, 16% reducere la telefoanele LG G4, 16% discount la Samsung Galaxy Note 4 si 20% reducere la Apple Macbook Air 11″. Pentru orice comanda ai transport gratuit si poti plati inclusiv in rate sau prin paypal.

bottegaverde.ro
Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    :)))))))))))))))) asa reducere, mai zic si eu . Dar serios vorbind cei de la Quickmobile.ro au produse bune si reduceri aproape tot timpul.

    • Hacman Mariana
    • 15/07/2015
    Răspunde

    Din ce in ce tot mai multe reduceri au …ideal pentru noi!ceea ce conteaza cel mai mult ca ca au produse de calitate!

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Da, asa este . Chiar este de neratat, insa totusi destul de mult pt buzunarele noastre. Asteptam alte reduceri.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Nu-i asa mare reducerea, insa pentru cei care au bani si si-o permit, le doresc spor la cumparaturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares