Night at the Museum pentru copii

Daca v-ati gandit la filmul Night at the Museum, v-ati gandit bine numai ca in acest articol nu e vorba despre o continuare a comediei celebre, ci despre un eveniment care va avea loc pe 24 iulie la Muzeul Antipa din Bucuresti, un eveniment la care sunt sigura ca multor copii le-ar placea sa participe, asta in cazul in care parintii si-ar permite luxul 86a412883668a0359de810d578fdfb64de a plati suma necesara pentru ca ei sa petreaca o noapte la muzeu.

Organizatorii evenimentului promit noapte speciala dedicata copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani care vor sa aiba parte de o experienta inedita constand intr-un tur al muzeului, vizionarea de filme documentare, dormit in compania Deinotherium gigantissimum si mic dejun a doua zi de dimineata. Vor avea ocazia sa admire cele mai mari mamifere care au existat vreodata pe pamant, sa isi imbogateasca cunostintele cu informatii noi din documentarele oferite si sa viseze langa cel mai important exponat din muzeu, Deinotherium gigantissimum, stramosul elefantului din zilele noastre.

Nu incape indoiala ca ar fi o experienta frumoasa si educativa, asta in cazul in care va permiteti sa platiti taxa de participare care este de 200 de lei pentru un copil, 300 de lei pentru doi frati sau 400 de lei daca aveti trei copii. Va puteti inscrie pe lista participantilor pe adresa de mail info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31. Platiti taxa, va duceti copilul pe 24 iulie la muzeu, seara, in jur de ora 21 si reveniti a doua zi dupa ora 8:30 sa il luati mai incantat ca niciodata

 

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. am fost acolo cu cativa ani in urma si este foarte frumos, mi-ar placea sa-mi duc baietelul acolo.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Mult pre scumpa taxa aceea, daca as avea copil l-as duce insa cu acesta taxa as spune nu.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Lucrurile educative pentru copii ar trebuii sa fie la sume modice, nu atat de scumpe…doar sunt copii, nu?

    • Tudor Alexandra
    • 21/07/2015
    Răspunde

    Nu pot nega ca este frumos, dar suma este exagerata dupa parerea mea. Ar trebui gandita suma astfel incat toata lumea sa isi poata permite.

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    ar fi foarte frumos,dar totusi mi se pare cam exagerata suma..nu stiu zau la pretul asta cati vor merge)))cu siguranta nu prea multi))

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Frumos dar scump,multi nu-si permit o asa suma,ar trebui o reducere pentru cei ce nu-si permit ori gandit altfel problema.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    EEEEE. o sa vedem noi peste cativa ani cand prichindelul nostru o sa vada si o sa vrea si el…sa ne tinem atunci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares