Invata sa compari preturi!

Va promit de vreo saptamana acest articol si azi i-a venit randul. Ai vazut de curand un laptop sau o jucarie la oferta intr-un magazin online, te-ar tenta reducere afisata dar nu stii daca este reala? Treaba asta se rezolva simplu, apeland la unul din site-urile comparatoare de preturi de la noi. Cele mai cunoscute, cele pe care verific si eu preturile produselor pentru a vedea daca exista undeva mai ieftin, sunt shopmania.ro, compari.ro si price.ro. Pentru a accesa unul dintre ele, e suficient sa ii copiati numele, compari.ro, spre exemplu, si sa il introduceti sus, in bara de adresa web.

Haideti sa vedem, pe scurt, cum trebuie procedat. Sa zicem ca ati ochit aceasta reducere la Televizor Smart LED LG, 109 cm, 43LF630V, Full HD, un produs care costa 2199 RON dupa aplicarea reducerii si vreti sa stiti daca puteti gasi in alta parte mai ieftin sau acesta e un pret bun si il puteti comanda de aici. Copiati numele produsului si va duceti cu acest text copiat pe oricare din site-urile mentionate mai sus, shopmania, compari sau price. Toate trei au caseta de cautare pozitionata la vedere, in partea de sus. Introduceti cu „paste” textul copiat si dati cautare. Motorul de cautare al site-ului, va va afisa lista tuturor siteurilor inscrise pe platforma, care au acel produs la vanzare, precum si pretul la care il comercializeaza.Untitled2

Nu e nevoie sa intri pe 10 site-uri si sa verifici pretul produsului tau pe fiecare dintre ele. Dintr-o singura cautare si cu o singura privire, compari pretul pe care l-ai gasit tu cu pretul de pe alte site-uri si iei cea mai buna decizie pentru bugetul tau. Pe Shopmania si pe Price.ro, se deschide direct lista aceasta cu vanzatorii si preturile iar pe Compari.ro, e posibil sa se deschida o pagina ca cea de mai sus, unde trebuie sa dati click pe butonul „Compara” pentru a ajunge pe pagina cu lista de magazine si preturi, care arata cam asa.Untitled

De acolo puteti merge in oricare magazin afiseaza un pret mai mic si puteti verifica parerile altor cumparatori despre acel magazin, in cazul in care nu ati mai avut de-a face pana acum cu el si nu stiti daca este de incredere. Ca treaba sa fie si mai simpla, ar trebui sa stiti ca atunci cand cautati un produs pe google, dupa denumirea lui completa, unul din aceste site-uri comparatoare de preturi il veti gasi sigur ca rezultat pe prima pagina.Untitled

Asa ca, si mai simplu decat sa iei cu copy paste numele unui produs si sa te duci sa deschizi un alt site pe care poate nu il ai salvat, este sa faci asta: selectezi numele produsului pe care vrei sa il verifici si dai click drepta apoi, in mini-fereastra deschisa, dai click pe „Cauta in Google, dupa…”, asa cum arata imaginea de mai sus. Se va deschide pagina cu rezultatele cautarii si acolo trebuie sa va uitati dupa un rezultat de pe unul din cele trei site-uri. Va uitati la adresa site-ului, asa cum vedeti in imaginea de mai jos, si daca acolo scrie compari.ro. price.ro sau shopmania.ro, faceti click si veti ajunge direct in pagina cu preturile comparate. Untitled1Eu cred ca e foarte simplu sa folositi un comparator de preturi si sa va asigurari ca nu cadeti prada ofertele mincinoase de pe internet pentru ca, ne place sau nu, acestea sunt la tot pasul. De ce sa te bucuri de oferta, cand poti sa iei din alta parte, chiar si fara reducere, la un pret mai bun?

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Catalina Dumbrava
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Eu una personal iti multumesc foarte mult, este un articol benefic ” buzunarului nostru” :*

    • Hacman Mariana
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Multumim dragut-o!Chiar merita apreciat acest articol!De multe ori am renuntat sa comand anumite produse online din cauza asa preturilor mincinoase acum datorita tie pot face acest lucru fara pic de teama!

    • Oprea Alexandru
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Multumesc de acesta informatie valoroasa…eu nu am timp insa Iulia sigur o va face de acum inainte

    • Mihaica Cristina Iuliana
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Da, da, ca de obicei eu. Intru si voi invata. Ms Criss de info si de metoda.

    • Hacman Radu
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Nu prea comand produse online dar e bine de stiut…cu ajutorul tau nu vom mai fi pacaliti!

    • Tudor Alexandra
    • 31/07/2015
    Răspunde

    Am mai auzit de site-uri pentru compararea prețurilor in trecut, dar cum nu stiam cu ce se mănâncă iar posibilitățile financiare erau mai mari ca acum, nu prea m-a interesat. Acum imi este foarte util, multumesc!

    • Lamiita Petre
    • 19/05/2017
    Răspunde

    Recunosc, de multe ori o fac, alteori nu o fac fiindca uit. Poate imi ia ochii si alte avantaje daca este cazul, precum transportul, magazinul care vinde produsul, etc…In ceea ce priveste ofertele, stiu ca foarte multe sunt mincinoase. Numai cate Black-uri apar mereu, friday, day, month, si tot ce le mai trece prin cap.

  1. Răspunde

    Cand cautam jucarii scumpe pentru copii foloseam astfel de siteuri de comparatie a preturilor. Sunt foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares