Fa alegeri inspirate in materie de vestimentatie de ceremonie! Dovedeste-i ca l-a ales pe cel care stie sa aleaga!

Acum un an ati fixat nunta. A trecut atat de repede, ca ai senzatia ca ieri ai cerut-o in casatorie. Asta e de bine: inseamna ca o iubesti la fel de mult. O iubesti chiar si acum, dupa cat te-a chinuit atata cu alegerea invitatiilor si a florilor pentru nunta si dupa cate seri a lipsit de acasa, fiind in sesiune de brainstorming cu fetele, pentru a alege cea mai frumoasa rochie de mireasa, dupa toate orele dans pe care le-ati luat doar pentru ca asa a vrut ea. Ea probeaza rochii de cateva zile si tu inca mai astepti? Cred ca stiu de ce. Nu ai nici o sursa de inpiratie si n-ai nici pile la vreun designer de succes sa iti recomande o tinuta de mire care sa se ridice la inaltimea asteptarilor ei si sa ii puna si mai bine rochia in valoare. Hai sa vedem ce ar trebui sa porti pentru a straluci in aceasta zi unica din viata ta.
 
 
Normal ca nu vrem sa o eclipsezi pentru ca nu ti-ar ierta-o! Ea este si trebuie sa ramana in centrul atentiei dar tu esti „accesoriul” ei principal. O mireasa e complet accesorizata, numai daca apare la bratul unui mire cu un aspect impecabil. Vestimentatia de nunta este una speciala, care trebuie aleasa cu grija. Acorda atentie deosebita alegerii fiecarei piese vestimentare, de la camasa de mire pana la curea si butoni! Tine cont ca trebuie sa porti materiale de calitate, croieli adecvate taliei tale, camasi care sa te reprezinte ca si personalitate dar si accesorii care sa completeze perfect tinuta.
 
catalin botezatu
 
 
Toata lumea iti da sfaturi dar nimeni nu iti da un punct de plecare pentru a incepe sa alcatuiesti tinuta? Catalin Botezatu Official Store, de acolo ar trebui sa iei startul si sa iti alegi una din camasile de ceremonie, atent create de renumitul designer roman pentru aceasta zi speciala din viata fiecarui barbat. De fapt, e chiar singurul brand din Romania producator de camasi de ceremonie. 
camasa de ceremonie
 
pantofi de ceremonie

Prea bogata oferta si nu stii ce camasa sa alegi? Afla ca cele cu volanase se potrivesc unui barbat extravagant, pasional si ca o camasa cu guler „randunica” este alegerea ideala pentru un smoking. Ce zici de camasa Imperial Karl cu volanase? Indiferent de alegere, oricare din camasile pentru miri marca Botezatu, iti va asigura eleganta. Nu uita sa completezi rafinamentul gulerelor, fie ele randunica sau cu balene, cu un papion din categoria DELUXE, cu butoni si clasica si vesnica batista pentru buzunarul sacoului. Papioanele sunt accesorii la moda, cu stil, care nu trebuie sa lipseasca din vestimentatia de ceremonie. O alegere inspirata ar fi un papion care   sa se asorteze culorii buchetului miresei.

Si in materie de pantofi, in magazinul Oficial Catalin Botezatu, vei gasi pantofi potriviti pentru ziua nuntii. Vorbim despre pantofi de o calitate si o eleganta deosebita, mai clasici(pantofii Jean model Oxford) sau mai moderni, din piele simpla sau cu imprimeu piton pentru mirii cu adevarat indrazneti si extravaganti.
Acum, ca ai aflat de unde iti poti cumpara, fara prea multa bataie de cap, camasa de mire, papionul si pantofii de nunta, poti sa treci linistit la treaba si sa iti creezi tinuta in care sa nu te simti ca cersetorul langa printesa, tinuta care sa o faca sa fie mandra de tine si de faptul ca l-a ales pe cel care alege ce e mai bun in viata!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mara
    • 05/07/2015
    Răspunde

    Interesant articol mai ales ca , in viitorul apropiat, imi vor trebui aceste informatii sa-mi ajut fiul. imi plac creatiile lui Botezatu dar nu stiam ca se ocupa si cu asa ceva, asa ca, iti multumesc de pont! :*

    • Tudor Alexandra
    • 05/07/2015
    Răspunde

    Are piese vestimentare foarte frumoase Botezatu, merita toți banii!

  1. numai articole interesante si foarte utile ne oferi, iti multumim 😀

    • Hacman Mariana
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Cine nu ar vrea oare produse marca Botezatu…ideal e faptul, ca are tot ce ne trebuie pentru a fi la 4 ace))))

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Ei, si sa vezi ce mi-l imbrac pe ginerik al meu…ms Criss de idee. Abia astept

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Acum deocamdata nu ii iau nimic deoarece eu sper sa mai slabeasca putin…incercam cu ceva suplimente, sa vedem daca dau roade.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    aoleu…sa nu aud de acest brand….hai, la haine mai merge, insa la chilotei….sa fin seriosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares