Concurs comentarii luna iulie – Castiga unul din cele doua portofele din piele

Dupa cum v-am obisnuit, concursul de comentarii pe blog continua si luna aceasta. Mie imi place sa aflu parerile voastre despre subiectele pe care le tratez, iar voua va plac concursurile. Prin urmare, eu va cer sa comentati si ofer, prin tragere la sorti, doua premii si luna aceasta.
pizap.com14360374076631
Regulile raman aceleasi. Orice comentariu, la orice articol de pe blog, postat in perioada 1 iulie- 31 iulie 2015, reprezinta o sansa in tragerea la sorti de la inceputul lunii viitoare. Singura conditie e sa fie un comentariu pertinent pentru ca nu ne fac cinste comentariile de tipul „Bravo”, „Imi place”, „Frumos”, etc. Repet: fiecare comentariu reprezinta o sansa la extragere. Daca cineva are cincizeci de comentarii in luna in curs, numele sau va aparea in lista de 50 de ori. In acelasi timp, o persoana poate castiga un singur premiu din cele doua, adica nu exista posibilitatea ca X sa iasa si pe locul 1 si pe locul 2 extras si sa ia ambele premii.

Luna aceasta puteti castiga doua portofele din piele, unul de dama si unul barbatesc. Portofelele au fost castigate de catre mine la o competitie recenta pentru bloggeri, le-am primit de la BelaShop.ro(nu este sponsor dar, pentru a le 11666937_1011730152200320_2126204252_nmultumi inca o data pentru ca mi-au apreciat articolul, doresc sa ii mentionez). Sunt din piele naturala moale, bine lucrata, foarte frumoase.

Tot ce trebuie sa faceti este sa comentati pe blog pana pe 31 iulie. La inceputul lui august, din toate comentariile, voi extrage doua(extragerea va fi filmata pentru a fi siguri ca este corecta), ai caror autori vor castiga cele doua portofele. Primul extras va avea dreptul sa aleaga portofelul dorit(intre cel de dama sau cel barbatesc). Al doilea extras va primi portofelul ramas.

Premiile se expediaza doar pe teritoriul Romaniei, prin Posta Romana, transportul fiind platit de catre mine.
Va doresc succes!

Etichete: , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Chiar sunt frumusele, simple fara brizbrizuri, de calitate si iti multumesc ca o sa ni le oferi noua in dar 😀

    • nicoleta ciocoiu
    • 05/07/2015
    Răspunde

    un premiu frumos si util acest concurs a venit la tanc sa zic asa mi sa rupt de mult portofelu dar nu ma indur sal arunc , imi place simplitatea ,multumim pentru acest concurs ..

    • TOPAN CORINA
    • 05/07/2015
    Răspunde

    sunt de calitate si frumoase, multumim pentru concurs

    • Hacman Mariana
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Iti multumim Cris ca de fiecare data te gandesti la noi!Minunate premiile dar mai minunate sunt articolele scrise de tine!De mare ajutor!

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Ca de obicei ne surprinzi placut Criss. Eu categoric daca voi castiga voi alece portofelul de dama, nu am avut niciodata unul din piele.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Alex a spus ca daca o sa il castig il voi tine gol in vitrina la fel ca primul castigat tot pe blogul tau. Dar ce stie el de ambitiile noastre ale femeilor. Nu le vor intelege niciodata.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Hahaha…lasa ca daca este sa castig eu ti-l iau tot pe cel de dama…sa faci colectie de portofele goale….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares