Baloane, face painting si reduceri la ECCO Road Show

ECCO-si-City-Park-Mall-Constanta-te-invita-sa-descoperi-spiritul-scandinav-al-verii_4

Mai tineti minte incaltamintea ECCO despre care v-am tot vorbit in ultima vreme? Stiu ca multi/multe dintre voi va plangeati ca in orasul vostru nu exista magazin fizic ECCO Shoes si mai stiu ca multora nu va place sa cumparati incaltaminte online chiar daca exista posibilitatea schimbarii produsului sau returnarii lui in eventualitatea in care nu vi se potriveste sau nu va place. Azi vin cu o veste buna: minunatii pantofi din piele naturala, va dau intalnire la mare. Nu, ECCO nu pleaca in vacanta, Calitatea nu isi ia niciodata in vacanta dar un camion, care strabate toata Europa pentru a face cunoscuta cat mai multor oameni incaltamintea comoda de calitate, poposeste la Constanta in perioada aceasta.

sursa foto ecco-shoes.ro

Camionul minune nu doar plimba numele si produsele, ci serveste si drept spatiu expozitional si e unul care te va lasa cu gura cascata! Un camion in care pantofii ECCO Shoes se simt ca la ei acasa, printrele piesele de mobilier din piele si lemn, lampile si ramele foto care dau spatiului un aspect mai elegant decat al multor magazine din incinta mall-ului. Unde il gasiti? Pana pe 26 iulie, ECCO Road Show va asteapta in parcarea City Park Mall din Constanta. Acolo veti putea face cunostinta cu incaltamintea ECCO pentru barbati, femei si copii.

atelierulfamiliei.ro

Vei putea admira, pipai si proba pantofii despre care stii deja ca au cucerit milioane de oameni. Cand ai gasit modelul care iti place cel mai mult, vei afla rapid detalii despre el, despre pielea din care este facut, despre materialul din care e confectionata talpa sau alte detalii, prin simpla scanare a codului QR atasat produsului expus in showroom-ul pe roti. Vei fi dus catre pagina produsului de pe site-ul ECCO Shoes si vei gasi acolo toate detaliile. In eventualitatea in care te hotarasti sa cumperi ceva, te anunt ca vei gasi acolo si reduceri de nerefuzat.

In plus, evenimentul nu inseamna numai mers, vazut pantofi si cumparat. Este intr-adevar o ocazie de a pipai cu propriile maini si a admira cu proprii ochi produsele despre care inca mai aveati dubii ca isi merita banii dar e mai mult de atat. E prilej si de distractie si socializare pentru ca ECCO Road Show va asteapta si cu alte surprize: baloane colorate, sesiuni de face painting, un cadru foto special pentru selfi-uri de neuitat din vacanta. Va mai spun o data locatia exacta:  City Park Mall Constanta, Bulevardul Alexandru Lapusneanu 116C. Daca nu puteti ajunge saptamana aceasta, mai aveti o sansa si saptamana viitoare, cand camionul multi-functional cu incaltaminte ECCO se muta la Aqua Magic, tot in Constanta.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tudor Alexandra
    • 22/07/2015
    Răspunde

    Noroc pentru cei din Constanta, dar eu locuiesc in Braila si tot nu pot admira pantofii de la ECCO, cel putin nu fizic… Deocamdată ma multumesc privindu-i online, dar poate odată si odată se va deschide un magazin si la noi!

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    e clar tre sa mergem la mare)))norocosi sunt cei ce locuiesc in Constanta ,au rude sau chiar si cei ce se afla in concedii in aceasta perioada,..cine stie ..poate cu timpul se vor deschide si la noi mai multe magazine in diverse judete…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/07/2015
    Răspunde

    Pacat ca nu este si la mine un asa magazin,poate in timp va aparea.Frumoasa si de calitatea aceasta incaltaminte.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    EEEEE…, daca as fi si eu din Constanta, acum as sta la soare, as face cunostinta cu incaltamintea ecco….as face multe

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    Chiar as avea nevoie de ceva incaltari noi, si de calitate.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Lasa ca luam de aici de la noi…Constanta e departe.

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    Aleg incaltamintea ECO sI DACA VREM CEVA CU ADEVARAT OBTINEM.Ideal e ca nu avem taxe majore la transport…spre norocul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares