Am testat uleiul din arbore de ceai 100% pur

Sunt sigura ca nu e prima data cand auziti de uleiul din arbore de ceai. Revistele de sanatate sunt pline de sfaturi care implica tratamente cu acest tip de ulei. Totusi, e foarte posibil ca voi sa fi cumparat un ulei din plafar care nu a dat rezultatele asteptate. De ce? Pentru ca doar un ulei 100% pur din arbore de ceai are acele proprietati care v-au atras prima data la el. romania_thursday_plantation_2_

Originar din Australia, uleiul din arbore de ceai este un ulei esential extras din frunzele de Melaleuca alternifolia cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice si antifungice. Asta m-a determinat si pe mine sa il incerc gandindu-ma ca matreata, cojile si mancarimile de care nu scapam cu nici un sampon, ar putea fi rezultatul vreunei bacterii care s-a instalat acolo. Am inceput sa il folosesc cam acum o luna, sub forma de picaturi(5-6 picaturi) adaugate in cantitatea de sampon necesara unei spalari. Sa nu vi se para putine cele 5-6 picaturi pentru ca uleiul din arbore de ceai folosit de mine este foarte concentrat, ulei provenit de la Thursday Plantation, prima companie din lume de produse cu 100% ulei pur din arbore de ceai ( Tea Tree Oil ), fondata in 1976.

Dupa prima spalare, scapasem deja de mancarimile capului care apareau de obicei imediat dupa ce parul se usca dupa baie. Dupa doua saptamani de utilizare, mancarimile nu au mai revenit dar de cojite inca nu scapasem, asa ca m-am intrebat daca l-as putea folosi si altfel, pentru rezultate mai bune. Am amestecat ulei in arbore de ceai cu ulei de cocos(eu pe acesta il aveam in casa dar se poate folosi orice tip de ulei recomandat pentru tratarea parului) in proportie de 1/10 adica la 10 picaturi de ulei de cocos am pus o picatura de ulei din arbore de ceai. La ultimele doua bai, m-am dat cu acest amestec pe pielea capului, inainte de baie si l-am lasat sa actioneze 10 minute(ei recomandau 4-5 minute dar au am stat 10) si apoi am spalat parul cu samponul obisnuit. E foarte usor sa il dozati pentru ca sticluta este prevazuta cu picurator. Stiti care a fost surpriza? Nu numai ca am scapat de 80% din acele coji dar am observat o imbunatatire a aspectului fitului de par pe toata lungimea lui. A capatat luciu si a invatat sa se supuna comenzilor mele.

Acum, studiind mai bine problema, aflu ca sticluta asta care e la loc de cinste in baie ar trebui sa ma ajute si in privinta tenului meu gras cu tendinta acneica(imi ies destul de des cosuri mai ales pe frunte si barbie). Am sa il pun curand la incercare si in acest sens. Pana atunci, vreau sa va indrum si pe voi sa incercati acest ulei pur din arbore de ceai, un bun antiseptic, anti-microbian, antiviral, bactericid, balsamic, cicatrizant, expectorant, fungicid, insecticid, stimulent, sudorific natural. Unii spun ca are un miros tare. Eu va spun ca, daca va place mirosul natural de brad proaspat taiat, o sa va placa si acesta.

Pentru ce afectiuni este recomandat uleiul din arbore de ceai?

– acnee rozacee si acnee juvenila;
– ten gras, incarcat, cu tendinte acneice;
– leziuni ale pielii;
– mareata, scalp cu probleme;
– abces cutanat, infectii localizate;
– eruptii cutanate, mai ales in zona scutecelor;
– piele supra infectată si plagi;
– dezinfectarea lenjeriei si a suprafetelor din casa;
– aftele bucale, gingivite.

Il regasim si in componenta numeroaselor produse dermatocosmetice precum: sampoane anti-matreata (Tea Tree Shampoo For Dandruff), creme recomandate in tratamentul acneei (Gama de anti-acnee de la Thursday Plantation). Poti cumpara uleiul pur din arbore de Ceai Thursday Plantation de aici, alaturi de produsele mai sus amintite, in compozitia carora e inclus. Cand primesti produsul, vei primi si un pliant din care vei invata sa il folosesti pentru toate problemele despre care vorbeam mai devreme.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Intr-adevar este foarte bun, si eu l-am testat. Pana acum la ce am avut nevoie si l-am intrebuintat a dat rezultate. 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Nu l-am testat dar cred ca nepoatei mele i-ar prinde bine,ea avand probleme cu parul si acneea,deci multumesc de informatii, ii voi recomanda acest produs.

  2. din pacate nu l-am testat, inca, dar nu e timpul pierdut

    • Mihaela
    • 18/07/2015
    Răspunde

    Si eu l-am testat si sunt foarte multumita de el. L-am adaugat in sampon, masca de par, demachiant, l-am folosit pe vanataile lui Dragos si atunci cand l-au durut pe al meu dintii si a dat rezultate.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Da, am auzit de el insa, inca nu l-am incercat. ce efecte benefice ti-a adus tie ma tenteaza si pe mine.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Il voi cauta si eu in farmacii sau la plafar sa il incerc si eu. M-ai facut tare curioasa.

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Nu l am folosit niciodata dar sincera sa fiu l as incerca ,poate nu mi va mai cadea parul …cred ca din cauza anesteziilor , s a slabit radacina…sper sa mi fie de ajutor..

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Scumpa mea iubita, ia sa cumperi si tu acest ulei, uite pt ce spune Cristina ca este bun, ne-ar prinde bine si noua unul in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares