Windows Phone doarme in loc sa ne dea si noua update la WhatsApp

Am si eu un telefon Nokia Lumia si sunt multumita de el pentru ca nu caut telefon de fite. Ne intelegem bine de aproape un an si nu vreau neaparat sa il schimb pentru ca nici nu prea imi da mana sa fac o achizitie in domeniu momentan. Chiar daca, la inceput, mi-a fost greu sa trec de pe Android pe Windows Phone, acum m-am obisnuit si chiar imi place acest sistem de operare. Ce nu-mi place mie e ca, noi, posesorii de smartphoane pe Windows, avem acces mai greu la aplicatiile momentului. Astfel, in vreme ce utilizatorii de telefoane cu android au primit update la aplicatia whatsapp de aproape doua luni, putand initia apeluri audio gratuite prin intermediul sau, noi inca mai asteptam.

Tot ce pot face eu pe WhatsApp este sa scriu mesaje text, sa pun un emoticon sau sa trimit 904e559b-e237-4a2d-b070-0fb577a56573poze. Stiu ca e bine si asa dar e enervant sa te intrebe lumea de ce, in dreptul numelui tau, pe whatsapp, nu le apare iconita de apel ci le scrie sa ma anunte sa imi updatez aplicatia. As face si eu update daca Microsoft ar fi interesat sa lucreze la aplicatia asta si sa o aduca la zi. Poate gresesc, poate ca nu se ocupa Microsoft de treaba asta, ci whatsapp. In orice caz, nu ma intereseaza cine trebuie sa faca update-ul, ma intereseaza sa il am si sa am acces la aceleasi functii pe care le au toti cei care folosesc programul.  Nu sunt singura nemultumita. Pagina aplicatiei din windows phone store este plina de cereri si nemultumiri in acest sens. Eu mai am vreo doua luni de utilizare gratuita a whatsapp, dupa care ar trebui sa platesc o taxa anuala. Sa creada ei ca o sa o platesc daca nu o sapot initia apeluri. Mesaje scrise pot sa folosesc si pe facebook messenger si transferul de fisiere pot sa il fac tot acolo!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 05/06/2015
    Răspunde

    Dupa parerea mea telefoanele Nokia au fost si sunt cele mai bune telefoane..ar fi chiar culmea sa trebuiasca sa platesti o taxa…nici eu nu as fi de acord…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/06/2015
    Răspunde

    Telefoanele Nokia sunt foarte bune,eu am unul din vechea generatie si merge perfect,nu pot face poze,dar de sunat,dat mesaje e perfect.Nu sunt de acord cu plata,daca platesti trebuie sa beneficiezi si de servicii ireprosabile.

    • Hacman Radu
    • 08/06/2015
    Răspunde

    sincer sa fiu nici eu nu sunt de acord cu plata…Mariana are un telefon Eboda..si nu poate decat sa trimita fotografii,sa scrie..apelurile nu merg…eu cred ca de vine e whatsapp….Telefoanele Nokia sunt cele mai bune,poate nu sunt la fel de atragatoare comparabil cu cele Samsung….eu am un telefon Nokia cumparat din Anglia de acu 5 ani si super incantat de el,nu l-as inlocui cu altul…..

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    nu folosesc si nu am folosit aceasta aplicatie pana acum….insa este oarecum aiurea aceasta asa zisa taxa. mi se pare o aberatie

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    nu am avut niciodata telegon nokia….nici din acela vechi…unul now cu sigurana nu voi avea curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares