Vrei sa vinzi un apartament sau o casa? Anuntul in ziar e solutia. Afla cat costa un anunt in ziar!

anunt ziar

Sa nu va dea prin cap ca ma apuc de vanzari imobiliare! Pur si simplu m-am lovit de problema asta, cu vanzarea unui apartament, cam acum un an si, acum cateva zile, m-a intrebat o amica ce-am facut de l-am vandut asa repede. Era disperata ca, de doua luni, o plimba o agenta si nu rezolva nimic.  Am sfatuit-o si pe ea si m-am gandit sa va povestesc si voua cate ceva despre experienta mea cu vanzarea casei.

Initial, ma gandisem sa pun anuntul pe internet dar aveam nevoie de prea mult timp sa imi fac conturi pe zeci de site-uri, sa urc poze si sa postez anunturile pe toate, nestiind care e mai bun si mai urmarit in materie de vanzari-cumparari imobile. Apoi, sotul meu a venit cu ideea minunata de a apela la serviciile unei agentii imobiliare. Dupa o saptamana de plimbari pentru prezentarea apartamentului, ma intalnesc cu o fosta colega, care lucrase ca agent imobiliar, si imi spune ca agentii nu prea sunt o solutie si ca cel mai bine este sa optez pentru publicarea anuntului intr-un ziar de interes national. M-am dus acasa chitita sa aflu ce preturi se practica pentru anunturile in presa scrisa si sa scot aparatamentul la inaintare in rubrica de mica publicitate a unui ziar.

Asa am dat peste un site care chiar asa se numeste, preturi anunturi ziare. Acolo va recomand si voua sa intrati inainte de a decide in ce ziar doriti publicarea unui anunt de vanzare a unui imobil. De ce? Pentru ca gasiti acolo majoritatea publicatiilor(cele care merita sa platesti ca sa te promovezi in ele), fie ca vorbim despre cele nationale sau cele locale, afli care este pretul in oricare din ziarele aflate pe lista dar te informezi si in privinta ofertelor speciale. Cand zic oferte speciale, ma refer la promotii care ofera o aparitie gratuita la una sau mai multe aparitii platite. Desi nu e scump sa dai un anunt in ziar, comparativ cu avantajul de a-ti aduce produsul de vanzare in atentia unui numar mare de cititori, nu strica nimanui sa profite de aceste oferte. anunt ziar

Prin urmare, daca nu stii cat te-ar costa un anunt intr-unul din ziarele pe care tu insuti obisnuiesti sa le citesti, trebuie doar sa intri pe preturi-anunturi-ziare.ro si sa selectezi, din meniul din partea stanga, publicatia in care te-ar interesa sa iti promovezi apartamentul sau casa pe care doresti sa o vinzi. Spre exemplu, daca dai click pe „Pret ziarul Evenimentul Zilei”, afli rapid pret pentru anunt in evenimentul. Tot de acolo afli de cate ori pe saptamana apare ziarul, cum este distribuit(la nivel local sau national), ce tiraj si ce format are. Mai mult decat atat, ai un calculator de pret in care introduci textul anuntului in forma in care l-ai gandit tu si vezi cam cat te-ar costa si daca e cazul sa mai reduci din numarul de cuvinte.

Observati ca exista mai multe agentii prin intermediul carora puteti cumpara spatiu publicitar in ziarul evenimentul. Diferenta de pret nu e mare pentru ca pretul in sine al unui anunt este mic. Totusi, diferenta de pret/cuvant exista si e normal sa alegem agentia cu cel mai mic tarif, Mediapress Advertising.

Eu cam asta am avut de zis in urma experientei mele de vanzare a aparatamentului in mai putin de doua saptamani, prin publicarea unui anunt in ziar. Prin urmare, recomand publicitatea in presa scrisa ca metoda excelenta de a vinde un apartament sau o casa. Acum stiti si de unde puteti afla pretul pentru un anunt, asa ca nu-mi mai ramane decat sa va urez „Vanzare grabnica!”.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mara
    • 24/06/2015
    Răspunde

    Bine de stiut si si mai bine ca exista un asemenea site pentru o informare utila in caz de nevoie 🙂

      • cristina
      • 25/06/2015
      Răspunde

      in orice domeniu cautam cel mai bun pret, nu?

    • Hacman Mariana
    • 25/06/2015
    Răspunde

    Intotdeauna este bine sa cautam solutia potrivita,convenabila pentru noi…e bine ca exista acest site…vine cumva in ajutorul nostru…niciodata nu se stie cand vom avea nevoie…

    • Hacman Radu
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Aveti dreptate,intotdeauna in orice domeniu ideal e sa cautam solutia cea mai eficienta,cea mai convenabila pentru noi…nu sa ne aruncam la prima usa deschisa)))informatii foarte folositoare…multumim

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Da, stiu preturile insa de acum 2 ani. Insa mai eficient este anuntul online, mai repede se gasesc cumparatori si persoane interesante,

    • Mihaica Iuliana
    • 28/06/2015
    Răspunde

    este mai eficient anuntul online de 2 ori sau chiar 3 ori decat cel in ziat, atat ca pret cat si ca relevanta si interes aratat din partea oamenilor pentru anuntul tau.

    • Oprea Alexandru
    • 28/06/2015
    Răspunde

    Si eu optez tot ca iubita mea Iulia pentru anunturi online, consider ca sunt mai exiciente din majoritatea punctelor de vedere.

    • Stoica Gabriela
    • 21/08/2016
    Răspunde

    Foarte interesant articolul.Si pe mine ma intereseaza un apartament asa ca iti voi urma sfatul.Majoritatea anunturilor sunt prin agentii care pun si ele comision si nu e deloc avantajos.Vreau sa vorbesc direct cu proprietarul.

  1. Răspunde

    Bine de stiut, multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares